Gość: zaniepokojony IP: *.kompania.net 27.05.06, 23:11 Co to za ryki dobiegają do wszystkich zakątków Krakowa z okolic Rynku Gł. o godz 23.11 ?. Przecież modły już dawno sie zakończyły a B-16 chce się wyspać przed jutrzejszym trudnym dniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzinator Re: Kto wie?, niech powie, please. 27.05.06, 23:17 O to przyjacielu zapytaj prezia Machlojskiego,który otworzył Kraków dla pijanych angoli i irlandów przylatujących tanimi liniami na Balice w celu ochlaju i rozrób w naszym wesolym miasteczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Kto wie?, niech powie, please. IP: *.bulldogdsl.com 27.05.06, 23:25 lepiej nich przybywaja pielgzymi i rycza hymny pochwalne? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Kto wie?, niech powie, please. 27.05.06, 23:40 oczywisci ze lepiej,bo przynajmniej nie rzygaja i nie sr..miedzy zaparkowane auta nie mówiąc o kruszeniu krakowskich murów anglosaskim moczem. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Kto wie?, niech powie, please. 27.05.06, 23:41 cholera...wstyd przyznać ale....zgodzę się z Dżezim...o zgrozo!!! Ale tylko w tej wyjatkowej kwestii... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Kto wie?, niech powie, please. 27.05.06, 23:47 Wprawdzie tez mi coś WSI ale sadzę ze nie tylko w tej "wyjatkowej" kwestii ja poprostu mam zawsze racje przy całej mej skromności. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Kto wie?, niech powie, please. 27.05.06, 23:48 WSW nie WSI ale co mi tam;-))Moja mama też ma rację,zawsze;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead co ty gadasz 27.05.06, 23:50 pielgrzymi leja tak samo jak angole, a i inne wybryki nie sa im obce. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: co ty gadasz 27.05.06, 23:54 No tak nie pomyslałem o tym ze także ich mozna nazwac "pielgrzybami" Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: co ty gadasz 27.05.06, 23:55 pielgrzyby? ciekawe... a co ostatnio czytujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: co ty gadasz 27.05.06, 23:59 Nasz Diennik Polski,wydanie Krakowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: co ty gadasz 28.05.06, 06:21 Co juzzzz mas w buziiii????????.Duzi chłopcy zasypiają na kotku,a ty z cumlem nandu-nandu!! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator [...] 28.05.06, 09:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony Re: Kto wie?, niech powie, please. IP: *.kompania.net 27.05.06, 23:40 A, to już wszystko wyjaśnia, dziękuję za informację. W tym przypadku nawet jestem zadowolony z tej, jak zwykle głupiej decyzji, bo podpadnie czarnym za zakłócanie spokoju Papieżowi Benedyktowi XVI, bo mieszkańcom to jak zwykle ch.w d. Rozumiem, że to już tego "władcy Krakowa łabędzi śpiew" i chce pokazać , że jeszcze coś może, ale dlaczego tylko coś takiego chce pokazać?, nie rozumiem, czy nawet na koniec nie potrafi nic innego?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yezoos to pokolenie B16 IP: *.autocom.pl 27.05.06, 23:54 czyli Browar za 16 złotych odpoczywa po pełnym sKUPieniA dniu i nabiera sił prze jutrzejszą imprezą na Błoniach. A może to Młodzież Weszpolska ma jakiś mityng? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Kto wie?, niech powie, please. 28.05.06, 08:11 Ja wiem, mówię: please. Odpowiedz Link Zgłoś