Dodaj do ulubionych

Reporterski desant na Europę

29.05.06, 22:04
Pokazcie fotki ich wszystkich jeszcze im powysylajcie CV.
Obserwuj wątek
    • mrug Re: Reporterski desant na Europę 29.05.06, 22:21
      Tylko, że to wszystko było już maglowane na wszystkie możliwe sposoby. Łącznie z
      reality show...
    • Gość: adrian Re: Reporterski desant na Europę IP: *.125-84-212.ippool.ndo.com 30.05.06, 01:26
      Czesc ! Faktycznie moge potwierdzic ze znalezienie pracy w Londynie nie jest
      absolutnie takie ladwe. Ja mieszkalem w Francji przez 20 lat, mam dyplom
      Urbanistyki, jestem w Londynie od 6 marca. Na poczadku szukalem pracy w
      urbanistyce, niestety bez Angielskiego dyplomu i doswiatczenia w Angli, to jest
      nie mozliwe...takze szybko zmienilem kierunek poszukiwan. Po sklepach, jako
      sprzedawca, nie znalazlem, nie ma miejsc... Teraz szukam po administracji, bo
      znam jezyki, Francuski, Niemiecki, Polski i Angielski. Mysle ze dzieki temu da
      sie cos poderwac ! Mialem jedna rozmowe w jednej firmie, ale niestety znalezli
      osobe z lepszymi jezykami. Mialem w tamtym tygodniu rozmowe w innej firmie
      gdzie trzeba znac Francuski, ladwa praca, wpisywanie danych do komputera. Mam
      nadzieje ze dostane. takze szukanie poprzez agencje rekrutacji jest poprostu do
      du.., np jak wyslez cv dla jednej oferty poprzez agencje, to moga do ciebie
      dzwonic, zapytaja ci sie pare pytan, powiedza ze wysla twoj cv do rekrutanta i
      przedzwonia, niestety w mojej sytuacji nigdy nie przedzwonili... Przez
      gumtree.com prawie nigdy nie daja odpowiedzi jak wysylasz cv. Jobcentery...,
      jeszcze moga pomoc... Takze ten kto chce sie wybierac do Angli, musi wiedziec
      ze za dwa dni nie znajdzie pracy. Osobiscie, mam nadzieje ze sie cos zlapie za
      3 4 tygodnie, jesli nie to bede musial wracac do Francji, koszty zycia w
      Londynie sa bardzo duze !!! Powodzenie dla ktorych sie wybieraja!!!
    • Gość: kuper Re: Reporterzy GW dorabiaja za granica... IP: *.server.ntli.net 30.05.06, 09:16
      ... pod pretekstem pisania artykulow ;)
    • Gość: eeeee Re: Reporterski desant na Europę IP: *.wolfson.cam.ac.uk 30.05.06, 21:03

nudne juz to nawijanie o polakach pracujacych za granica; artow na ten temat
      bylo juz tysiace;

• Gość: Stały czytelnik Niech tu nie wraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:57
      Dyletant, niesolidny, koniunkturalny - niech nie wraca do naszego Krakowa,
      który nie jest jego rodzinnym miastem i dlatego tak tu mieszał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka