Dodaj do ulubionych

Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne?

31.05.06, 23:17
Dlaczego? Przypomina trochę słynne Polskie Piekiełko. Kto próbuje to choć
trochę zmienić, jest walony warząchwią po łbie. Daje się zauważyć silna
tendencja do uśredniania tego - pożal sie Boże, mocno poniżej średniej
krajowej - poziomu naszego forum. Ludzie o większej aktywności, mający coś
do zaproponowania, pojawiają się niezwykle rzadko i znikają szybko, jak sen
jaki złoty...No i to poczucie humoru i obrażanie się na niewinne, czy czasem
prowokacyjne nawet, żarty. Są one { te żarty) często kasowane przez adminów
i dlaczego??? Czyżby i adminom nie stało dystansu i trochę szerszego
spojrzenia na przerózne dowcipy, żarty i żarciki? Jaka szkoda...
No cóż, życzę smacznych pierogów z tuńczykiem oraz dużo
brazylijskiej depilacji!
Obserwuj wątek
    • longwehicle Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 31.05.06, 23:23
      Kiko!!
      Może czas aby ktoś Ci powiedział,że o literaturze idą ciekawe wątki na forum o
      tytule j.w.!!;o>Zrobiło się piekło o politycznym charakterze a my chcemy na
      wesoło!!.Bo życie jest takie franc...te że każdy-przynajmniej ja-szuka tu
      zapomnienia i bratnich dusz a nie dzezzików i ratlerków!!
      Pozdro.
      • kikoo1 Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 31.05.06, 23:28
        Miło Longi,że odezwałeś się wreszcie jak człowiek. Forum >Książki< i inne znam
        i czasem tam głos również zabieram i podczytuję. Ale to inna sprawa... A tu
        tylko ciągłe ujadania i walenie do jednej bramki. Że też Wam się to
        nie znudzi???
        • longwehicle Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 31.05.06, 23:31
          Kiko!!
          Wybacz ale ponowna wielość" kiko" z IP doprowadza do nieporozumień,które sie
          kiedyś się niedobrze skonczą!!;o))
          • kikoo1 Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 31.05.06, 23:34
            Azaliż jestem zalogowana!!!
            (?)
            • longwehicle Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 31.05.06, 23:35
              Wcześniej nie!!.
              • longwehicle Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 31.05.06, 23:40
                Co będzie dalej???.Typuj stan na dzień 29.06.2006!!Nie zapomnij też o
                Mundialu!!;o))
              • kikoo1 Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 31.05.06, 23:40
                No tak nie zawsze zdążam - emocje, inspiracje, wena...
                Wiesz, jak to jest....
                • kikoo1 Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 31.05.06, 23:42
                  O Jezu, jak mi się czasem nic już nie chce! A tobie i co wtedy robisz??
                  • longwehicle Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 31.05.06, 23:48
                    Pływam po internecie,niestety nie te oczy i skuopienie na czytanie literatury.
                    Ubolewam nad tym ,bo w szczeniackich latach pożerałem wszszystko co dostałem
                    do rąk/oczywiście o ksiązki chodzi;O)))/!.Gazety juz mnie nudzą,we wszystkich
                    to samo,mam dość polskiej polityki a trzeba z nią niestety żyć!!;o((.
                    • kikoo1 Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 31.05.06, 23:53
                      Nuuda jest bolesna, fakt. Nawet brydż też się znudzić potrafi, a co dopiero
                      ksiązki. Jeszcze tylko ta polityka krew nam pobudza, coo?
                      • longwehicle Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 31.05.06, 23:56
                        Nie,już mam tego dość!!.Najlepiej się zamknąć w sobie i robić swoje!!ja jestem
                        straconym pokoleniem.Pokłosiem wyżu wywołanego śmiercią Stalina.Polacy bzykali
                        sie jak króliki!!!;o))).Ale potem...no comment!!;o((
                • longwehicle Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 31.05.06, 23:43
                  Nie wydłubywajmy sobie oczu za politykę,rzeczowo i krótko.Co bedzie?
                  • kikoo1 Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 31.05.06, 23:48
                    Ach, ja tu o mękach egzystencjalnych, a ty o polityce...
                    Ale przyznaj, że jedynie polityka ludzi podkreca.
                    • j_accuse Polityka 31.05.06, 23:50
                      "Gdzie dwóch Polaków -tam trzy partie polityczne" coś w tym jest.
                      • longwehicle Re: Polityka 31.05.06, 23:51
                        A powinny być dwie:lewica i prawica!!.KGB czuwa,żeby było inaczej!!
                        • j_accuse Re: Polityka 31.05.06, 23:56
                          longwehicle napisał:

> A powinny być dwie:lewica i prawica!!.KGB czuwa,żeby było inaczej!!

oj czuwa,czuwa i nawet swoje radio ma.
                          • longwehicle Re: Polityka 01.06.06, 00:00
                            Prawica robi jaja w wyborach wygrywa lewica i odwrotnie!!.Sprawiedliwy system,
                            który promuje rzetelność i uczciwość wobec wyborców.Ameryka jest sto lat przed
                            nami!!;o((
                            • kikoo1 Re: Polityka 01.06.06, 00:07
                              Zawsze uważałam, że nasze przemiany to proces długoooletni, może wnuki naszych
                              wnuków się doczekają tej lepszości.
                              --
                              Oj, ta dezintegracja !
                              • longwehicle Re: Polityka 01.06.06, 00:09
                                kiko11
                                Kolejna generacja pcha wielki głaz pod górę!!.Ile pokoleń robiło to samo i
                                zawsze przed szczytam spadał z hukiem w dół!!.ja juz nie potoczę go i nie
                                chcę!!.A młodzi poprostu wyjadą!!.
                                • kikoo1 Re: Polityka 01.06.06, 00:12
                                  Pamiętasz XVII wiek? Polska od morza do morza... Ech, gdzie te czasy?
                                  • longwehicle Re: Polityka 01.06.06, 00:15
                                    Znasz napewno:...Pisz na Berdyczów!.Ale wtedy też się nam w łebach
                                    mieszało!.Niestety ten typ tak ma!!;o((
                                  • j_accuse Re: Polityka 01.06.06, 00:23
                                    kikoo1 napisała:

> Pamiętasz XVII wiek? Polska od morza do morza... Ech, gdzie te czasy?

Kiko od tęsknotek imperialnych to są inni w tej części Europy.

• j_accuse Re: Polityka 01.06.06, 00:11
                              To nie partie jako całość tworzą sytuację nieuczciwości wobec ludzi tylko
                              konkretni ludzie z danej partii.
                              Chyba że partia i konkretna persona to jedno( czasem lustrzne odbicie )mamy tego
                              przykład z polskiej sceny poliytycznej,gdzie np. dwóch takich nakręca całą
                              partię i nawet można znaleźć tam kilku uczciwych ludzi,ale czy są w stanie się
                              sprzeciwić by "nie oberwać" od swoich wodzów?
                              • longwehicle Re: Polityka 01.06.06, 00:13
                                Nie ma szans!.Toż to rewolucja..nie w tym kraju.Trzeba się przygotować na
                                najgorze............!.
                                • j_accuse Re: Polityka 01.06.06, 00:20
                                  Ja myślę że powolna ewolucja.
                                  Ci co są z nimi(wiadomo z kim) będą po drugiej stronie,oczywiście jedni to
                                  zwykli koninkturaliści, ale częśc to normalni ludzie z instynktem samozachowawczym.
                                  • longwehicle Re: Polityka 01.06.06, 00:27
                                    Boje się,że jestes w błędzie,Brakuje wielkich ludzi pokroju :...lista jest
                                    długa.Zostali materialiści,dla których pajda władzy jest marchewką przed
                                    osłem!!.Nie ma rewolucjonistów "solidarności"Został dno,tak dno!!.Więcej w tej
                                    chwili na zakładach jest widoczna "Solidarność 80" ich radykaliżm pomógł im
                                    przeżyć.Solidarność Gniadka,to związek pozamałżeński z koalicją.To jest gwóżdż
                                    do trumny dla "Solidarności"Instynkt samozachowawczy,to największy skarb
                                    obecnie!!;o))
                                    • j_accuse Re: Polityka 01.06.06, 00:36
                                      Być może jestem w błędzie.
                                      Może jestem niepoprawnym optymistą,może jestem z innego pokolenia.
                                      Gdzieś tam prawda leży zawsze po środku.
                      • Gość: Irek Przepraszam, że się wtrącę IP: *.chello.pl 01.06.06, 06:51
                        Co do tego "A tu tylko ciągłe ujadania i walenie do jednej bramki. Że też Wam się to nie znudzi???"
                        Otóż, to zależy od bramki. Są takie - jak dobrze wiadomo tym co walą - że walisz i walisz, a tu nic (z tej bramki nie wychodzi). Są takie, że wychodzi za wcześnie i potem masz cały dzień cienki. Ale są też i takie, że palce lizać!
    • weronka77 Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 01.06.06, 00:08
      Nudne?!!Chyba wtedy tylko jak Ciebie nie ma;-))
      • kikoo1 Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 01.06.06, 00:10
        Och, dziękuję Weronko. Dlaczego jesteś dla mnie miła? Poczułam się nieswojo.
        • weronka77 Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 01.06.06, 00:11
          Kiko,ja zawsze piszę to co myślę.W tym przypadku jest tak jak napisałam.W innym
          wątku "dowalam";-))
          • kikoo1 Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 01.06.06, 00:14
            I za to Cię lubię, naprawdę!
            • mateuszwierzbicki Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 01.06.06, 00:39
              jak nudne, jak czasami nie nudne? :)
              • tempe Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 01.06.06, 00:42
                to jakie bowiem nie wiem a wiem że nie wiem
                • mateuszwierzbicki Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 01.06.06, 00:45
                  czego Tempe wiesz, że nie wiesz? :)
                  • tempe Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 01.06.06, 00:52
                    nieno
                    wiem że nudne - jak wszystkie inne
                    reszty nie wiem
                    odpowiedz mi!
    • troll.z.brodom Bo to Kraków! 01.06.06, 00:58
      Proste?
      • tempe Re: Bo to Kraków! 01.06.06, 01:03
        nieproste
        skądplikowane choć jędrne
        łaj?
      • kikoo1 Re: Bo to Kraków! 31.08.06, 15:28
        Proste jak drut!!!
    • zielonki Re: Mam Ci odpowiedzieć? 01.06.06, 01:53
      Naprawdę?
      Nudne się owszem zrobiło, bo je w ubiegłum roku zdewaluowałaś, swoimi mało subtelnymi atakami. Taka jest prawda. Kiedyś bywało to z fantazją, poezją. Teraz jest jak nasza rzeczywistość. Agresywna i uproszczona do B&W.
      Ktoś dzisiaj w dyskusji powiedział, że pomyje wylewamy na agentów SB, a sami żeyjemy w świecie pełnym arogancji i agresji, całkowicie ignorując elementarną moralność. Tak bez powodu, się w to wpisujemy i bez potrzeby i szantażu.
      Poziom kf stoczył się, a ciekawych lidzi coraz mniej. Wymarli? Nie omijają może tylko. Oby tylko.
      • Gość: Irek Re: Nie jest tak żle IP: *.chello.pl 01.06.06, 07:07
        Zdarzają się tu jeszcze poeci i ich adepci.
        Ja się wczoraj - tj. we środę - uśmiałem jak pszczoła. Rzadko, bo rzadko, ale są. Tylko poszukać. Omijając wątki i nicki zdominowane przez jad czy zgorzknienie.
        Ale to drugie też jest ludzkie. Wśród nas też zresztą trafiają się wolontariusze skłonni do opieki paliatywnej.
        Tak że raz się pośmiejemy, innym razem popłaczemy nad sobą.
        A fałszywcy sami się uduszą. Tak jak powycinali się wodzowie rewolucji francuskiej, wystrzelali październikowej, wytruli (przeważnie w przenośni) naziści i stalinowcy.
        Tak samo inkwizytorzy ratowali się i ratują przed bezsennością prochami - a to, jak wiadomo, na krótką metę działa. Zrzucając przy tym swoją winę na swoje ofiary. A przeproszą ich następcy. Za jakie 400 lat.
        • kikoo1 Re: Nie jest tak żle 01.06.06, 08:59
          Oczywiście, że nie jest aż tak żle, Irku, choć nuda jednak zdecydowanie
          dominuje... Ale miejmy nadzieję, że będzie trochę lepiej, może....
          A co do rewolucji, toć przecie nie od dziś wiadomo, że zjada własne dzieci!
          Ale czyż to oznacza, że nie bywa częstokroć koniecznością?
          • trudny2002 Dominacja nudy... 01.06.06, 09:22
            Kiko, jest dla mnie mało zrozumiałe choćby to, ze według Ciebie nuda na forum
            to zjawisko powszechne i dominujace, a mimo to starsz sie być w tym miejscu
            nudnym dość często Albo słabosć charkteru nie pozwala Ci wyjsc z nałogu, albo
            podoba Ci sie wobec tgo mozliwość eksponowania swojej osoby przez błyszczenie
            na tle nudnym.
            Tak jedno jak drugie rozwiazanie , stereotypowe, bez wyrazu, mizerne...
            Czemu wiec ktos jak Ty, o możliwosciach intelektualnym rozwinietych na tyle ze
            bez zwłoki oceniasz miejsce spotkan innych ludzi, jednak lgnie w to miejsce?
            Czy nie sensowniej pobyc tam gdzie jest szansa na rozwijanie swoich mozliwosci?
            Piszesz, ze na innych forach...
            No ale widzisz jest tez i tak, ze uczestnictwo w forach nie dla kazdego moze
            byc taka dominantą, inni w odroznieniu od Ciebie nie biegaja weszac co i gdzie
            sie zdarza, ale czasem maja ochote spotkac sie z innym zdaniem nawet w tak
            nudnym miejscu:)))
            Dajze sobie spokoj z tymi opowiesciami jak to wspaniale tam gdzie nas nie
            ma...to tez stereotyp...i ten dopiero nudny:)))
            trudny
            • Gość: kiko Re: Dominacja nudy... IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 09:42
              Trudny, czasem masz rację, czasem nie i może to dobrze?
              No i niezbadane są nie tylko wyroki boskie, ale i niektóre motywy
              ludzkiego postępowania.
              -----------------------------------------------------------------------
              I dlaczego nie należy pozbawiać się przyjemności? - temat do
              ewentualnego rozważenia...
              ***********************************************************************
              Pozdro!
              • trudny2002 Re: Dominacja nudy... 01.06.06, 09:54
                Gość portalu: kiko napisał(a):

> Trudny, czasem masz rację, czasem nie i może to dobrze?
                Patentu na nieustanna racje...a zreszta o czym mówić kiedy nie mnie bywac
                nauczycielem...ja serio zajmuje sie czyms innym...zupelnie innym:)))
                > -----------------------------------------------------------------------
                > I dlaczego nie należy pozbawiać się przyjemności? - temat do
                > ewentualnego rozważenia...
                Dla przyjemnosci...dla przyjemnosci,:)))
                trudny
                > ***********************************************************************
                > Pozdro!
                • Gość: kiko Jak w Stumilowym Lesie ? Tak !? IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 10:54
                  < Z początku, gdy maszerowali ścieżką biegnącą brzegiem Stumilowego Lasu,
                  niewiele mówili do siebie. Ale gdy doszli do strumyka i pomogli sobie wzajemnie
                  przejść po spadzistych kamieniach, i znowu dreptali przez wrzosowisko, zaczęli
                  przyjacielską pogawędkę o tym i o owym. >
                  • trudny2002 No albo podobnie:))) 01.06.06, 10:57
                    Pozdrawiam i zycze udanego dnia nawet jesli jako dzień Dziecka nie bardzo
                    przystojne dla Cię święto:)))
                    trudny
                    • Gość: kiko Re: No albo podobnie:))) IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 11:01
                      I wzajemnie!
                      :)))
      • kikoo1 Re: Mam Ci odpowiedzieć? Zielonki. 01.06.06, 07:52
        No to pojechałeś po oczach. Może to i dobrze, przynajmniej od czasu do czasu tak
        szczerze i wprost. A zatem teraz ja.
        Tło mych agresywnych wystąpień to wybory, a konkretnie nagonka na Cimoszewicza
        a póżniej wybór między młotem a kowadłem, czyli przede wszystkim grożba
        zwycięstwa Tuska i opcji PO, którą - jak wiesz - postrzegam, jako partię ludzi
        cynicznych i wyrachowanych. Tak, tło było polityczne, ale tak naprawdę, to
        czysto po ludzku szkoda mi było Cimoszewicza, nad którym się okrutnie pastwiły
        różne gremia, no i prawie całe to forum.
        To prześladowanie Innego przez Większość znane jest przecież wszystkim i z
        Historii i z Literatury. Choćby świetna, i sfilmowana również, książka "Władca
        much", albo przemądra i przezabawna - "Kubuś Puchatek", którą z lubością często
        cytuję. Tutaj rolę Innego spełnia Tygrysek, obcy i nieznany zjawia się ni stąd
        ni zowąd w Stumilowym Lesie i mimo, że jest sympatycznym, choć trochę
        rozbrykanym zwierzątkiem, wzbudza niepokój wsród mieszkańców Lasu, burzy
        przecież trochę ustalony już porządek. Usiłuą się go zatem pozbyć na różne
        sposoby...
        Coś jak na naszym forum.
        W tej chwili rolę Innego pełni tu Jazzinator, który daremnie próbuje wyjaśnić,
        że był na spotkaniu, które tylko przez niedogadanie się nie doszło do skutku,
        ale nikt nie przyjmuje tego do wiadomości, tylko zadziwiająco zgodnie
        wszyscy "huzia na Józia".
        No tak, niby cywilizacja się wciąż rozwija, ale to tylko coraz nowocześniejsza
        dekoracja zaledwie, bo "ludzie są tylko ludżmi" i to wciąż takimi samymi,
        niestety.
        No cóż, życzę miłych nagonkowych doznań, to pewnie czasem jeszcze
        przyjemniejsze niż.....................
        • zielonki Re: Mam Ci odpowiedzieć? 01.06.06, 15:58
          Powiem tak:
          Pisz więcej o tym kubusiu choćby był fatalistą a z pewnością będzie ciekawiej.
          Natomiast polemika z takimi tuzami jak Cimoszewicz, czy jazzinatorek jest z
          definicji skazana na porażkę, z powodów merytorycznych.
          To forumi forumowicze miało tę zaletę, że niekoniecznie treści były przekazywane
          dosłownie, że nie powiem dosadnie. Zauważ, że na dwa dni (po pamiętnym pojedynku
          skksa z cieniem młodzieńca zwanego jazzi-na-tor-em) wróciło na forum kilka
          zacnych postaci, nawet po rocznej przerwie.
          Jak będziesz chciała zmazać swe poczucie winy to kup flaszkę.
          • Gość: kiko Mam Ci odpowiedzieć? Zielonki................ IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 16:09
            Zielonki, jakie winy? I jakie osoby masz na myśli? Bo Irek, Trudny, J_accuse,
            Longi czy Helenka są tu non-stop.
            Chyba nie przeczytałeś dokładnie, bo nie odniosłeś się do sedna sprawy
            ale rozumiem, że to taki twój forumowy wdzięk...
            Flaszkę mogę zawsze, ale pod jakimś innym wezwaniem, bo nie sądzę,
            bym czemuś była tu winna...
            • zielonki Re: Mam Ci odpowiedzieć? Zielonki.............. 01.06.06, 16:17
              Gość portalu: kiko napisał(a):

> Flaszkę mogę zawsze, ale pod jakimś innym wezwaniem, bo nie sądzę,
              > bym czemuś była tu winna...
            • Gość: kiko Re: Mam Ci odpowiedzieć? Zielonki.............. IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 16:25
              Kto jeszcze, oprócz osób, które wyżej wymieniłam jako te, z którymi warto
              toczyć spory i dysputy, czy choćby li tylko o błahostkach rozmawiać. Jeśli o
              kimś zapomniałam, to przypomnij proszę.
              Z Tobą tez można było kiedyś fajnie pogadać, ale ostatnio coś w Ciebie
              wstąpiło. Jakieś złe, czy inne?
              • zielonki Re: Mam Ci odpowiedzieć? Zielonki.............. 01.06.06, 16:35
                Dłuuuugo opowiadać
    • mrug Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 01.06.06, 13:12
      Nuuuuuuuuddddddyyyyyyyyyy...
      • Gość: kiko Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 13:14
        Mrug??????????????
        A gdzie Zielonki? Spietrał i nie odpowiedział????
    • Gość: forum debilum Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:12
      w każdy temat wchodzi taki element
      lon. trudny, mrug, paru innych
      oraz ich wielbicielki, to forum jest chore na raka,
      • xxtoja Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 01.06.06, 18:04
        Gość portalu: forum debilum napisał(a):

to forum jest chore na raka,
        ........
        tak więc dąży do samozagłady.
        • Gość: kiko Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 21:33
          za dużo mrugopodobnych, takich bez kręgosłupa i właściwosci....
          • Gość: rem Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:35
            www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=Kaczy%C5%84ski%20Pis
            • kikoo1 Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 02.06.06, 08:30
              Bywalcy forum to w znacznej większości ludzie o wciąż wymykającej się
              osobowości. Ich świat został zredukowany do materialnych i empirycznych
              komponentów istnienia. Stanowią klasyczny przykład <człowieka zredukowanego>,
              czyli, mówiąc jaśniej, mrugopodobnego!
              • boldhead gdzie pisza takie madrosci? 02.06.06, 08:33
                chetnie poczytam.
                • kikoo1 Re: gdzie pisza takie madrosci? 02.06.06, 08:39
                  powiem, jak będziesz grzeczny.
                  Ps.
                  wszędzie....
                  • boldhead wszedzie czyli nigdzie... 02.06.06, 08:44
                    odpowiadasz zupelnie tak jak wczoraj edgar gosiewski na pytanie dzieci: 'Ile
                    zarabia posel"
                    a ja chcialem sie tylko doksztalcic, tak kulturalnie zniwelowac braki jakie
                    posiadam.
                    • kikoo1 Re: wszedzie czyli nigdzie... 02.06.06, 08:50
                      Boldheadzie, TY nie masz braków!!!
                      I masz fajną sygnaturkę, lubię ją!
                      • boldhead kazdy ma braki!!! 02.06.06, 09:20
                        i im szybciej to sobie uswiadomi tym lepiej dla niego i dla innych.
                        w przeciwnym razie w gre wchodzi buta i pycha. przykladow naokolo mnostwo.
    • admincenzorowany5 Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 02.06.06, 08:35
      Nudne to mało powiedziane........
      Pytam czy jest:
      - zakłamane
      - cenzurowane
      - na usługach mutantów komunistycznych,
      - koszerne ??????
      • boldhead koszerne na pewno nie jest 02.06.06, 08:37
        organizowane sa grille z kielbasa ze swiniaka!
        SKANDAL.
    • owca_86 hahah 02.06.06, 12:16
      forum jest na takim poziomie, na jakim są rozmowy - wystarczy zmienić miejsce
      przesiadywania;-)))
      • Gość: Laura Maria Kiko Re: hahah IP: *.net.autocom.pl 02.06.06, 12:24
        Tyż prawda! Jak mawiał nieodżałowany ks. J.Tischner
        --
        Czy ładne są moje nowe imiona?
        • Gość: brak inwencji dlatego ze te same osoby pisza na ten sam temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:15
          od tego jest SKYPE, GG i szereg innych a nie zaśmiecanie forum
    • hejnodarlingg Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? 05.06.06, 13:37
      to także wina barrina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: dzięki adminowi Re: Dlaczego Forum Kraków jest taakie nudne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:53
      Także dzięki adminowi, chociaż jest tylko robolem .......
      • Gość: kikoo1 Pieniądz gorszy wypiera pieniądz lepszy..... IP: *.net.autocom.pl 30.08.06, 22:57
        to jest prawo nie tylko ekonomiczne, niestety
        :(
        • Gość: pieniądz a gorsze kiko wyparło lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:58
          bezpowrotnie
          • Gość: kiko Re: a gorsze kiko wyparło lepsze(?) IP: *.net.autocom.pl 31.08.06, 00:20
            trudno się nie zgodzić ale dlaczego bezpowrotnie?
            Trzeba zawsze mieć nadzieję, że pojawią się znowu ciekawi, inspirujący rozmówcy.
            :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka