Gość: HKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 08:34 Mittal Steel Poland kiedy zainwestujecie w HUTNIKA i pokażecie się w Krakowie jako sponsorzy mojego ukochanego klubu! i przy okazji pokazecie towarzyszowi Filipiakowi i Cupialowi kto tu ma KASE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a. Na stulecie Wisła jest mocniejsza finansowo IP: 153.19.0.* 01.06.06, 08:49 Bank Do czego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrK Re: Na stulecie Wisła jest mocniejsza finansowo IP: *.itn.com.pl 01.06.06, 08:58 co to jest Dominet Bank ? miesci sie w pierwszej 50-tce polskich bankow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Na stulecie Wisła jest mocniejsza finansowo IP: *.waw.cdp.pl 01.06.06, 09:17 liczy się zaangażowanie w klub a nie pozycja firmy. Gdyby tak było to w Polsce rządziłoby Zagłebie (KGHM) i Wisła (Orlem woli jednak dawać grube mln na lewe odprawy) a nie robić sobie prawdziwą reklamę przez sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsw S____U____P___E___R_____!_!_! IP: *.pro.lama.net.pl 01.06.06, 11:36 Piękna spraw ! Chce mieć taką karte :D Będe ją miał :D Żywiec moje ukochane piwo :D Mam tylko prośbe ! Zainstalujcie w końcu na Wiśle elektroniczne banery ! Z tego będzie również niezła kasa :D Odpowiedz Link Zgłoś