Gość: kiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 13:45 UWAZAM ZE MANDARYNA JEST FALSZYWA I ORZENILA SIE Z MICHALEM TYLKO DLA SLAWY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.11.05, 15:44 kiki,pisz i wyrażaj się poprawnie,chyba masz 2kl.podstawowki Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: co sadzisz o MANDARYNIE? 04.11.05, 17:05 mandaryna jest super a jak ładnie śpiewa :D a z czerwonym skalpem paszą do siebie-obydwoje wyjątkowi idioci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKI Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:06 ŻE NIBY KTO JEST IDJOTĄ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:03 mandaryna jest do d..y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Purysta Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:23 Prostuje, kobiety sie nie zenia, tylko wychodzą za mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88888 Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:07 MANDARYNA SIE POPISUJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chetny Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:20 Nie mogę sobie wyobrazić faceta który nie miałby ochoty zaliczyć ją w paru pozycjach. Jest super laską. Reszta nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptys Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:25 Masz racje, podczas "tego" się nie śpiewa tylko stęka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 09:53 dobre jestem za, do stękania to sie nadaje idealnie ,mój facet to jej nie słyszy tylko ja widzi,ALEwystarczy dać kobietom kase {oczywiście tym które tego chcą} i po jakichś tam operacjach nie bedą odbiegały od mandaryny pa-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: co sadzisz o MANDARYNIE? 05.11.05, 10:06 a to druga sprawa że swój malutki rozumek nadrabia cyckami(podobno po jakimś liftingu ale ja nie czytuje szmatławców to nie wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMUS-14 Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:22 jak dla mnie mandaryna jest do kitu a w sopocie to dala kompletna plame!!!!! wogóle nie umie spiewac!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uff.uff Re: co sadzisz o MANDARYNIE? 06.11.05, 17:10 Gość portalu: kiki napisał(a): > UWAZAM ZE MANDARYNA JEST FALSZYWA I ORZENILA SIE Z MICHALEM TYLKO DLA SLAWY uff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.11.05, 12:49 Uważam,że Mandaryna jest jaka jest a Pan Michał taką ją pokochał, dla niej rozbił poprzednie małżeństwo i cieszę się jej kompromitacji GŁUPIA Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Re: co sadzisz o MANDARYNIE? 07.11.05, 16:39 Mandaryna ożeniła się dla sławy z Wiśniewskim ? W Anglii pisali, że Wiśniewski to podpompowana sterydami tranwestytka z czerwonymi włosami. To może chodzi o lesbijki. Mnie się Mandaryna nawet podoba, nie najbardziej ale może być. Jak nie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:07 śpiewa kiepsko, ale niezła z niej foczka;) Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Re: co sadzisz o MANDARYNIE? 13.11.05, 23:14 No niezła. Wolę Dodę, za śpiew i wygląd. Ale o czym tu gadać? Led Zepelin, Hendrix, Sting! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 23:07 taki sam kicz jak i wiekszosc co nas otacza - ale to nie jest nic dziwnego - zanim ciebie i mnie zapomna tez przerobia na kicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frog Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 09:39 Koncert Mandaryny. Właśnie skończyła śpiewać. Publika szaleje. "jeszcze, jeszcze" - skandują. Mandaryna wychodzi i daje bis. Publika znowu chce jeszcze. Mandaryna wychodzi i znowu śpiewa. I tak 5, 10, 20 razy . W końcu zrezygnowana mówi "kochani, ale ja już nie mam siły śpiewać". A publiczność "Śpiewaj jeszcze - aż się nauczysz!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visniefsky Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:30 > I tak 5, 10, 20 razy . > W końcu zrezygnowana mówi "kochani, ale ja już nie mam siły śpiewać". > A publiczność "Śpiewaj jeszcze - aż się nauczysz!" > niestety smutna prawda dla większości polskich 'artystów' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.11.05, 11:52 jak ktos nie ma glosu nigdy go nie bedzie mial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezguście Re: co sadzisz o MANDARYNIE? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.11.05, 17:28 śliczna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś