trudny2002 17.01.03, 09:30 po tym postów . Tyle trzeba wpisać i bedzie 88888 . wyględa tak okrąglutko... trudny a moze mniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Ocalenie 17.01.03, 09:36 Czekoladka dała ocalenie, bodaj częsci produktów jakieś zalecala... Krótko powiem; piekarnik nadal niewystygł, mąka bz, cukier bz, masełko w chłodzie , a i jaja nie zdekompletowane... Miłego i słonecznego dzionka trudny Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: spamerzy !!! ;c) 17.01.03, 09:36 Miałam to właśnie napisać... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: i już... 17.01.03, 09:42 Zdrów kolega? To dobrze, bo chyba nas czeka troche zajęc , zacny kolego... jeszcze tylko pare ustalen i wygląda, ze można bedzie przystąpić, ale wiesz pan jak jest z tym dniem i zachodami... We srodę spotkanko? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: i już... 17.01.03, 09:59 a czym ja był chory ? czekam na wezwanie, gotówem pracować (ku chwale, albo i bez chwały) peteen - łowca spamerów :c) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Każdy miał kiedyś 17.01.03, 10:07 bodaj katar , zacny łowco. A żeś zdrów to i lepiej, bo zdrówkao potrzebne i należy je nawet niekiedy spełniać. trudny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Każdy miał kiedyś 17.01.03, 10:27 no a co ze spotkaniem, projektem etc. ??? ps. a czy katz to choroba ? ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Każdy miał kiedyś 17.01.03, 10:36 peteen napisał: > no a co ze spotkaniem, projektem etc. ??? Myślę , ze środa to moglibyśmy już bliżej pogadac i coś podokręcać. Dojrzewa i krystalizuje się ... We wtorek jestem w Zakopanem, coś chcę przywieżć do Piwnicy i pewnie we czwartek pokazac...no , zacząć pokazywać. Płaskorzeźbę i chyba w Planetarium. > > ps. a czy katz to choroba ? ;c) To zależy jak głęboki i czy to jest postalkoholowy czy moralny. Najgorszy jest po brandy i koniakach, ohyda. Łatwo odnawialny jest stan wywołujący tego katza. Natomiast jest też fatalny po ciasteczku... no ale to kwestie indywidualnych cech organizmu. trudny Odpowiedz Link Zgłoś