Dodaj do ulubionych

MIÓD i MALINA, ul.Grodzka

IP: *.wsz-pou.edu.pl 09.06.06, 13:24
Co sadzicie? Taka góralsko - włoska mieszanka, choć jedzenie dość dobre.
N.
Obserwuj wątek
    • boldhead bylem w sobote... 12.06.06, 15:31
      jedzenie pycha!!!!!!
      i paulanerek z kamionkwego kufla, mniam.
      • Gość: madziul Re: bylem w sobote... IP: *.autocom.pl 10.07.06, 22:02
        nie nie i jeszcze raz NIE.,
        Jedzenie za tłuste, absolutnie nie jest to mieszanka polsko - włoska. To obok
        włoskiego jedzenia chyba tylko leżało! Poz jedzeniu czułam się jak Maryna.
        I fatalna obsługa
        • Gość: dolfuss Re: bylem w sobote... IP: *.chello.pl 22.07.06, 22:52
          A ja bardzo polecam. Byłem w niedzielę. Fajne klimaty. Jadłem tam pyszne
          pierogi ze szpinakiem. Polecam
          • Gość: najedzona Re: bylem w sobote... a ja w czwartek ;) IP: 82.210.152.* 05.08.06, 09:17
            Obsługa bardzo miła, fajny klimat (muzyko góralsko), no i żareło niezłe (ja
            jadłam cielęcinke w kurkach podaną na gorącej patelni i wprost rozpływała się w
            ustach). Naprawdę można tam zajrzeć.
            • Gość: mis a ja byłam tam dzisiaj pierwszy raz IP: *.76.classcom.pl 29.08.06, 23:10
              Jedzonko świeże i smaczne, obsługa bardzo miła, fajny wystrój. Polecam
              • Gość: marcin Re: a ja byłam tam dzisiaj pierwszy raz IP: *.proxy.aol.com 30.08.06, 07:45
                ja tez polecam,szczegolnie zeberka w sosie miodowo jakims tam.obsluga bardzo
                dobra rowniez i czulem sie jak dobrej londynskiej restauracji.do tego ceny jak
                na tak dobra kuchnie bardzo przystepne.
    • Gość: Nuria Re: MIÓD i MALINA, ul.Grodzka IP: *.chello.pl 20.11.06, 17:57
      Jak dla mnie klapa. Niedzielne południe,goście niemiło pofukują i w końcu nie
      wytrzymuje klient z końca sali pytając czy w standardzie jest godzinne
      oczekiwanie na jedzenie. Wolnym krokiem po restauracji przechadza się jakiś pan
      w czarnym garniturze kompletnie nie zwracając uwagi iż kolejni goście wychodzą!!
      I na sam koniec dostaję jedzenie....brak słów by je opisać. Pierwszy raz w życiu
      oddaję posiłek w restauracji ,wściekła i głodna wychodzę z postanowieniem,że tam
      nigdy więcej!!
    • Gość: Daniel Re: MIÓD i MALINA, ul.Grodzka IP: 217.153.86.* 27.11.06, 14:13
      Super miejsce! Polecam. Bardzo miła atmosfera, dobre jedzenie - można tam
      spędzić bardzo miło czas!
    • Gość: Pil Re: MIÓD i MALINA, ul.Grodzka IP: *.stacje.agora.pl 02.01.07, 11:40
      Dostalam tam starego tatara. Co prawda przyjeli reklamacje i nie fdoliczyli do
      rachunku. Mimo, ze dosc tam ładnie, nie polecam
      • Gość: slnko Re: MIÓD i MALINA, ul.Grodzka IP: 62.29.138.* 05.01.07, 11:08
        Gadacie! Pyszne jedzonko, a deserki...mmmm...poprostu miód mailna:)
        • Gość: a widac ze nie masz smaku, wiec nie pisz...... IP: *.betanet.pl 05.01.07, 11:21
          bzdur. to co tam podaja tego sie nie da nazwac jedzeniem!!! NIE POLECAM!!
          • Gość: mimi Re: widac ze nie masz smaku, wiec nie pisz...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 21:45
            Dla mnie świetnie ! Moja ulubiona restauracja w Krakowie. Zawsze zabieram tam
            swoich gości i są zachwyceni: pyszne jedzenie, fajny wystrój i miłą obsługę.
            Polecam makaron z pomidorkami i mozarellą i desery- pychotka!
            • Gość: a Mimi nie masz smaku..... IP: *.betanet.pl 07.01.07, 00:55
              oj widze ze szefostwo sie wzielo za nabijanie sobie postow z pochwalami :D ale
              i tak prawda jest jedna to co tam gotujecie nie nadeje sie nawet dla psa!!
              Sanepid bedzie u was niedlugo juz wam to zalatwilem :)
    • Gość: leon bonaparte Re: MIÓD i MALINA, ul.Grodzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:26
      goralstwa to tam nie wiele,ale micha...super no i klaimacik
      szczegolnie wieczorem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka