Gość: Natalia IP: *.wsz-pou.edu.pl 09.06.06, 13:24 Co sadzicie? Taka góralsko - włoska mieszanka, choć jedzenie dość dobre. N. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boldhead bylem w sobote... 12.06.06, 15:31 jedzenie pycha!!!!!! i paulanerek z kamionkwego kufla, mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziul Re: bylem w sobote... IP: *.autocom.pl 10.07.06, 22:02 nie nie i jeszcze raz NIE., Jedzenie za tłuste, absolutnie nie jest to mieszanka polsko - włoska. To obok włoskiego jedzenia chyba tylko leżało! Poz jedzeniu czułam się jak Maryna. I fatalna obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: bylem w sobote... IP: *.chello.pl 22.07.06, 22:52 A ja bardzo polecam. Byłem w niedzielę. Fajne klimaty. Jadłem tam pyszne pierogi ze szpinakiem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najedzona Re: bylem w sobote... a ja w czwartek ;) IP: 82.210.152.* 05.08.06, 09:17 Obsługa bardzo miła, fajny klimat (muzyko góralsko), no i żareło niezłe (ja jadłam cielęcinke w kurkach podaną na gorącej patelni i wprost rozpływała się w ustach). Naprawdę można tam zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis a ja byłam tam dzisiaj pierwszy raz IP: *.76.classcom.pl 29.08.06, 23:10 Jedzonko świeże i smaczne, obsługa bardzo miła, fajny wystrój. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: a ja byłam tam dzisiaj pierwszy raz IP: *.proxy.aol.com 30.08.06, 07:45 ja tez polecam,szczegolnie zeberka w sosie miodowo jakims tam.obsluga bardzo dobra rowniez i czulem sie jak dobrej londynskiej restauracji.do tego ceny jak na tak dobra kuchnie bardzo przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuria Re: MIÓD i MALINA, ul.Grodzka IP: *.chello.pl 20.11.06, 17:57 Jak dla mnie klapa. Niedzielne południe,goście niemiło pofukują i w końcu nie wytrzymuje klient z końca sali pytając czy w standardzie jest godzinne oczekiwanie na jedzenie. Wolnym krokiem po restauracji przechadza się jakiś pan w czarnym garniturze kompletnie nie zwracając uwagi iż kolejni goście wychodzą!! I na sam koniec dostaję jedzenie....brak słów by je opisać. Pierwszy raz w życiu oddaję posiłek w restauracji ,wściekła i głodna wychodzę z postanowieniem,że tam nigdy więcej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: MIÓD i MALINA, ul.Grodzka IP: 217.153.86.* 27.11.06, 14:13 Super miejsce! Polecam. Bardzo miła atmosfera, dobre jedzenie - można tam spędzić bardzo miło czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pil Re: MIÓD i MALINA, ul.Grodzka IP: *.stacje.agora.pl 02.01.07, 11:40 Dostalam tam starego tatara. Co prawda przyjeli reklamacje i nie fdoliczyli do rachunku. Mimo, ze dosc tam ładnie, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slnko Re: MIÓD i MALINA, ul.Grodzka IP: 62.29.138.* 05.01.07, 11:08 Gadacie! Pyszne jedzonko, a deserki...mmmm...poprostu miód mailna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a widac ze nie masz smaku, wiec nie pisz...... IP: *.betanet.pl 05.01.07, 11:21 bzdur. to co tam podaja tego sie nie da nazwac jedzeniem!!! NIE POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: widac ze nie masz smaku, wiec nie pisz...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 21:45 Dla mnie świetnie ! Moja ulubiona restauracja w Krakowie. Zawsze zabieram tam swoich gości i są zachwyceni: pyszne jedzenie, fajny wystrój i miłą obsługę. Polecam makaron z pomidorkami i mozarellą i desery- pychotka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Mimi nie masz smaku..... IP: *.betanet.pl 07.01.07, 00:55 oj widze ze szefostwo sie wzielo za nabijanie sobie postow z pochwalami :D ale i tak prawda jest jedna to co tam gotujecie nie nadeje sie nawet dla psa!! Sanepid bedzie u was niedlugo juz wam to zalatwilem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon bonaparte Re: MIÓD i MALINA, ul.Grodzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:26 goralstwa to tam nie wiele,ale micha...super no i klaimacik szczegolnie wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś