Gość: kreska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:17 dlaczego w 2 lo juz w czerwcu 2006 musimy placic ponad 50% ceny studniowki ktora odbedzie sie dopiero w lutym 2007 ????? czy w innych szkolach tez jest podobnie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: studniowka 2007 i oplaty IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 09.06.06, 21:56 chodzby z tego powodu by dokonac rezerwacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: studniowka 2007 i oplaty IP: *.prospect.pl / *.prospect.pl 09.06.06, 22:05 nie na pewno nie wszedzie tak jest:)ja juz co prawda jest po, ale u nas nawet po imprezie mozna bylo placic:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: studniowka 2007 i oplaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 07:20 przeciez rezerwacja nie moze kosztowac pol ceny imprezy,czyli okolo kilkadzesiat tysiecy zl,nas jest 8 klas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: studniowka 2007 i oplaty IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 10.06.06, 10:06 właśnie dlatego ,że jest was tak dużo, a miejsc gdzie można zorganizować impreze na tak wiele osób w Krakowie jest niewiele ,to zdzierają jak mogą. Oni mają kase, a Wy gwaracje ,że jednak gdzies bedziecie się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: studniowka 2007 i oplaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:39 nie przekonuje mnie to. a 120 zl trzeba zaplacic na 8 miesiecy przed studniowka i to jest duzy problem i naprawde duze pieniadze i bez zadnego pokwitowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: studniowka 2007 i oplaty IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 10.06.06, 19:38 rozwiązanie jest bardzo proste... po prostu nie iść na studniówkę. ja nie byłam ,maturę zdałam, decyzji nie żałuję,za to świetnie się bawilam na zimowym wyjeździe za tą kasę . Tydzień w górach czy wazeliniarski wieczór.... wybór dla mnie był prosty i przynajmniej obeszło się bez narzekania że trzeba jakieś zadatki wplacać, a zaręczam Ci ,że trzeba było. Moja fantastyczna szkoła wymyślila ,że będzie się bawić na zamku w niepołomicach, a nie w Wieliczce , bo tam nauczyciele beda miec lepszy dojazd:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kreski Re: studniowka 2007 i oplaty IP: *.agora.pl 21.06.06, 13:37 Hej skontaktuj się ze mną please w sprawie studniówki joanna.jalowiec@krakow.agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: studniowka 2007 i oplaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:39 zaplacilam bo chce isc,a podobno w X lo jest podobnie i tez teraz placa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) właśnie właśnie X lo IP: *.net.autocom.pl 19.06.06, 18:23 ch*owa szkółeczka bleah źle wspominan , ale życze udanej studniówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) jak sięgam pamięcią i u mnie było podobnie IP: *.net.autocom.pl 19.06.06, 18:23 ...nie martw się - tak to już jest - wszędzie trzeba wpłacać zaliczkę jak o cos podobnego jak studniówka się rozchodzi...heheh Odpowiedz Link Zgłoś