montenuovo 13.06.06, 18:26 czemu wonsaci meszczyzni bardziej poobajom sie dziewczynom? nie mam subtelnego szlaczka z włosów pod nosem i cierpenie mnie z tego powodu bierze. śmiałości zaś by wąs puścić mi brak. pomóżcie plizzz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bucniebuc Jestem gejem i też wolę wonsatych maczo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:12 Od metroseksualnych laleczek. I sam mam wąsy. Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Jestem gejem i też wolę wonsatych maczo. 13.06.06, 19:14 sam masz te wąsy? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Jestem gejem i też wolę wonsatych maczo. 13.06.06, 19:27 montenuovo napisał: > sam masz te wąsy? > to się nazywa "wąsy osobiste" Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Jestem gejem i też wolę wonsatych maczo. 13.06.06, 19:39 personal mousache? ja sam nie mam wąsów. Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Jestem gejem i też wolę wonsatych maczo. 13.06.06, 20:08 ja też nie mam...;( Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Jestem gejem i też wolę wonsatych maczo. 13.06.06, 20:12 a brodę masz chociaż taką jak kózka? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: wonsaci maczo 14.06.06, 12:29 montuś, ani mi sie waz zapuszczac wonsa przestane cie lubic wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: wonsaci maczo 14.06.06, 12:32 a kotlety koło uszu mogę takie dwa sobie zaufundować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna_jedza Re: wonsaci maczo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:50 Szlaczek? Jak wąs to tylko sumiasty, iście sarmacki! Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: wonsaci maczo 14.06.06, 13:11 no nie mówcie dziewczyny , że Wam się poseł Zawisza nie podoba!!! no nie uwierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna_jedza Re: wonsaci maczo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:36 Nie no :)) Mnie sie spodobał od pierwszego wejrzenia Przemuś Edgar :)))) I byłam załamana jak Jaruś ogłosił, że Przemuś Edgar zniknie z anteny bo za bardzo miele ozorkiem :))) Niekoniecznie mądrze... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: wonsaci maczo 14.06.06, 13:38 albo że nie jest fajna pani grażyna z gazowni. wąs to wąs - można piwną pjanę tam nosić, można też i śniadania troszkę sobie zostawić na lancz. no i takie wąsy są fajne jak ktoś pali papierosy - takie żółte znamie na wąsach można mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: wonsaci maczo 14.06.06, 13:38 nie podobajom sie ;) a już jak z brodom to tym bardziej kto to widział, żeby cywilizowany homo sapiens, a juz conajmniej erectus, z sierściom na twarzy siem obnosił?? Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: wonsaci maczo 14.06.06, 13:57 a noszą się facety z włosem wyrośniętym pod nosem. czekam aż dżejms bond zacznie nosić szykownego wąsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna_jedza Re: wonsaci maczo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:00 To chiba nie ten w wersji "gamoniowaty blondi"... Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: wonsaci maczo 14.06.06, 14:05 właśnie że następny 007 będzie chodził we wsówkach z mielonej skóry i miał wąsy a walthera będzie trzymał w torebce czarnej zawieszonej na nadgrastku. telefon do mony peny będzie miał w torebce przy pasku. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: wonsaci maczo 14.06.06, 14:08 telefon to ma juz dawno woperwany w mozg nie musi nawet gadac myslami gada Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: wonsaci maczo 14.06.06, 14:18 kiedy ja nie myślę! i nie pisnę słowa! powiem jedno: kim my tom bramkę strzelimy dziś o 9.00? przeca nie ma kim? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: wonsaci maczo 14.06.06, 14:20 a to byla jakas mysl to my moze kopnijmy bramke w strone pilki? Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: wonsaci maczo 14.06.06, 14:23 lepiej zrobić tak: odwrócmy oczy od problemu i pozamiatajmy śmieci pod dywan. nie pierzmy brudów publicznie i niemce się pogubiom. a my im gola. Odpowiedz Link Zgłoś
bullock Re: wonsaci maczo 14.06.06, 21:21 Bardzo często na wąsach osadza się jedzenie, w związku z tym mężczyzna oblizując wąsy karmi się resztkami z poprzednich posiłków co oszczędza kobiecie czas a przy tym jaka łoscendność !!! Odpowiedz Link Zgłoś