Gość: r_abbita@yahoo.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:34 Witam!:) Szukam ludzi, którzy lubią grać w siatkówkę i kompletują skład. chętnie się dołączę lub pomogę w poszukiwaniu zawodników:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jezio Re: Siatkówka-Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:54 hehe z tym to chyba problemow nie powinno byc :) jak cos to ja jestem chetny na male co-nieco i kilku znajomych tez by sie znalazlo ;) !! a moze by tak jakas plazoweczka ?? tylko najwczesniej za jakis tydz bo niestety sesja ;/ jak cos, moje gygy 4040822 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r_abbita@yahoo.com Re: Siatkówka-Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:28 To to byloby swietnie :) Plazowka moze byc - jestem za ;) Tez mam teraz sesyjke - wiec najwczesniej za tydzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Siatkówka-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:37 jak chodzi o plażówke, touj i awf na pewno mają boiska, tylko nie wiem jak z dostępnością, a takie za free, ale średnie zawsze były w kryspinowie (tylko na korzenie szyszki i inne takie trzeba tam uważać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beau13 Re: Siatkówka-Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.06, 16:15 z chęcią się dołączę, proszę o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
rw1979 Re: Siatkówka-Kraków 14.01.16, 08:33 Jeśli uda Wam się stworzyć grupę, to zgłoście swoje zajęcia na tuzagram.pl To doskonałe miejsce do organizowania i szukania zajęć sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś