lutmann 24.01.03, 16:43 najbardziej podobało?.Mój typ-to "Casablanca" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss.forum Re: Zakończenie którego filmu Wam się ... 24.01.03, 16:58 Najbardziej NIE podobało mi się zakończenie "Młodych Wilków". Prawie wszyscy zostali zabici :( Odpowiedz Link Zgłoś
lutmann Re: Zakończenie którego filmu Wam się ... 24.01.03, 17:06 kriss.forum napisał: > Najbardziej NIE podobało mi się zakończenie "Młodych Wilków". Prawie wszyscy > zostali zabici :( > Nie smuć się,są przecież "Młode Wilki 1/2" Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: od zmierzchu do switu 24.01.03, 17:04 uuu. ajk intelektualnie... nono. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: od zmierzchu do switu 24.01.03, 17:07 frustrat napisał: > uuu. ajk intelektualnie... nono. drogi frustracie , o tym filmie mozna wiele powiedziec ale nie to ze jest intelektualny :), chyba ze nie wyczulem ironi w twym glosie. milczenie srebrem jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
wh2 Re: Zakończenie którego filmu Wam się ... 25.01.03, 10:34 << podziemny krag >> najlepsze najbardziej nieoczekiwane i zaskakujace zakonczenie jakie kiedykolwiek widzialem :D "wiesz kochanie, trafiłaś na ciężki okres w moim życu" czy jakos tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 "Pomyślę o tym jutro..." 26.01.03, 00:43 z "Gone with the Wind" oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
studioworks Re: Zakończenie którego filmu Wam się ... 26.01.03, 13:41 American beauty Fight club Snatch The Usual Suspects ! Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Zakończenie którego filmu Wam się ... 26.01.03, 17:20 "Casablanca" to mi się podoba od początku do końca :) A zakończenie to np.: "Szóstego zmysłu" Odpowiedz Link Zgłoś
jottka mnie się 26.01.03, 17:25 zawsze niezmiernie podoba zakończenie takiego filmu, który mnie okropnie nudzi ang pol franc - bez różnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jackj Re: Zakończenie którego filmu Wam się ... 26.01.03, 18:12 Zdecydowanie "6. zmysł" chyba żaden inny film mnie tak nie zaskoczył zakończeniem, piękna scena kiedy on wraca do domu i widzi śpicą żonę, widzi wypadającą z ręki obrączkę... i całkowite zaskoczenie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Pokój syna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 20:19 Zakonczenie tego smutnego filmu tchnie wielkim optymizmem. Mimo, ze oglądnąłem po nim juz kilkanaście innych, tylko ten utkwił mi w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: Zakończenie którego filmu Wam się ... 27.01.03, 02:18 może "Gladiator" ..... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Memento 27.01.03, 12:06 Dawno mnie zakończenie filmu tak nie zaskoczyło. Ja na prawdę przez cały film byłem przekonany, że głównemu bohaterowi RZECZYWIŚCIE ktoś zamordował żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Memento 27.01.03, 12:30 Ja sie rozczarowalem, bunczuczne zapowiedzi i tak naprawde tylko ciekawe wykonanie :( Pociesze tez tych, ktorzy jeszcze nie ogladali tego filmu, a juz "znaja" jego zakonczenie, to wcale nie bylo tak jak pisze Viking :)) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Memento 27.01.03, 12:39 tomcrac napisał: to wcale nie bylo tak jak pisze Viking :)) Pewnie, że nie. Ja tylko tak podpuszczam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: Zakończenie którego filmu Wam się ... 27.01.03, 12:27 Przychodzą mi teraz do głowy dwa: 1) „Pleasantville” (wczoraj w nocy, więc bardzo świeże). Ostatnia scena. 2) „Dziewiąte wrota”. Wcześniej czytałem książkowy pierwowzór, więc miałem szczęście docenić rozmiar hecy, na jaką sobie pozwolił Polański ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: Zakończenie którego filmu Wam się ... 27.01.03, 12:46 Miś Uszatek - ten co klapnięte łóżko miał :)) Zamiast myć zęby przed snem to strzelał morałem.... A Zajączek i Prosiaczek zawsze wychodzili na ludzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś