leina 25.06.06, 20:11 Moglibyście podsunąć mi jakieś pomysły na ciekawe spędzanie czasu w Krakowie.. Mam na myśli kursy, zajęcia, miejsca w których można spotkać sympatycznych ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki Re: Chciałabym Was o coś zapytać... 25.06.06, 20:13 niech Mrug zapozna Cię ze swoim Królikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
leina Re: Chciałabym Was o coś zapytać... 25.06.06, 20:36 mateuszwierzbicki - mimo wszystko mam nadzieję, że Twoja inteligencja przewyższa marny dowcip ... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Chciałabym Was o coś zapytać... 25.06.06, 22:17 ależ Leino, pytałaś o krakowskie atrakcje, moim zdaniem nie ma większych od mrugowego Królika. Mrug naprawdę hoduje królika, nie miałem na myśli nic dwuznacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
leina Re: Chciałabym Was o coś zapytać... 26.06.06, 21:13 mateusz-u-wierzbicki! Ja bynajmniej nie pytałam o krakowskie "atrakcje" tylko o miejsca, gdzie można się rozwijać, czegoś nauczyć, dowiedzieć, spotkać interesujących ludzi etc. Dla sprostowania, właśnie skończyłam studia i chciałabym uzupełnić czas, który wcześniej przeznaczałam na zajęcia, czymś interesującym.. Nie chcę się rozleniwić i wpędzić w system praca-dom-praca-dom itd. Mam kilka pomysłów, ale może Wy robicie coś ciekawego o czym ja nie pomyślałam.. Pozdrawiam :) mrug - dziękuję za link! Być może się tam pojawię :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Chciałabym Was o coś zapytać... 26.06.06, 22:20 słuchaj rad Mruga, ja też pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chciałabym Was o coś zapytać... 25.06.06, 20:39 www.jewishfestival.pl/program.php Odpowiedz Link Zgłoś