kmkasia 28.06.06, 23:10 z prawdziwego zdarzenia. Bardzo proszę o namiary , jeżeli ktoś ma takowego sprawdzonego na własnej skórze , a reczej zębach. Pzdr PS wątki, które były przegladałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Szukam ortodonty 28.06.06, 23:13 Kasia;-)))POdobno jest na Alejach jakaś super przychodnia.Mamy tam dzieciaczki zabierają;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: Szukam ortodonty 29.06.06, 13:58 a masz Weronika jakieś namiary na nich? Tyle, że ja chcę dla siebie:) Wczoraj jednej z fotela uciekłam bo jakoś nie budziła we mnie zaufania i szukam kogoś naprawdę sprawdzonego. Za stara jestem na eksperymenty ;)Jakbyś coś wiedziała . Jak tam Juleczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Szukam ortodonty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:25 na pl.Szczepańskim jest duża przychodnia dentyst i ort. Chodziłam tam z synem parę lat potym jak pani doktor też z prywatnej przych. przez parę lat źle leczyła wadę zgryzu mojego syna ( efekt rzaden i wmawianie że wszystko ok), naprawdę polecam, starsza pani doktor okazała się prawdziwym fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Szukam ortodonty 30.06.06, 18:15 Super;-)Jesteśmy w Białowieży;-)Kasia,dla Ciebie to najlepszy będzie doktor macheta-wyślę sesemesem namiary;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: Szukam ortodonty 29.06.06, 21:03 a może ktoś zna jakiegoś ortodonte z nazwiska (i najlepiej gdyby był leczony u niego aparatem stałym jako dorosły). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xse Re: Szukam ortodonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:48 www.orthodontist.com.pl/index.html WIzytóweczka raz :}, i wszystko sprawdzone w dokładnie takich warunkach jak chciałaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xse Re: Szukam ortodonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:51 a co lepiej, wszystko profesjonalnie etc, na stronie tak groźnie wygląda a gabinet w rl jest w prywatnym mieszkaniu, szystko,estetycznie,przyjemnie zupełnie inna atmosfera niż w gabinecie, a Dr. to facet ok 55-60 lat, fajny nawet gość, można z nim pogadać itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Szukam ortodonty IP: *.zax.pl 30.06.06, 17:02 Poszukaj na forum aparat ortodontyczny. Pisałam tam pare watkow. Ja lecze sie od ponad roku w ORTO-PRAXIS, specjalistycznym centrum leczenia wad zgryzu. Polecam dr Annę Zalewska, uważam że jest swietnym lekarzem a do tego jest bardzo sympatyczna. Noszę staly aparat, w tej chwili minal juz ponad rok odkad zdecydowalam sie na leczenie i z czystym sumieniem moge powiedziec, ze byl to bardzo dobry wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: Szukam ortodonty 30.06.06, 22:48 Dzięki serdeczne wszystkim za informacje. Mam nadzieję, że dobrze trafię:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś