Dodaj do ulubionych

Szukam ortodonty

28.06.06, 23:10
z prawdziwego zdarzenia. Bardzo proszę o namiary , jeżeli ktoś ma takowego
sprawdzonego na własnej skórze , a reczej zębach.
Pzdr
PS wątki, które były przegladałam
Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: Szukam ortodonty 28.06.06, 23:13
      Kasia;-)))POdobno jest na Alejach jakaś super przychodnia.Mamy tam dzieciaczki
      zabierają;-)
    • kmkasia Re: Szukam ortodonty 29.06.06, 13:58
      a masz Weronika jakieś namiary na nich? Tyle, że ja chcę dla siebie:) Wczoraj
      jednej z fotela uciekłam bo jakoś nie budziła we mnie zaufania i szukam kogoś
      naprawdę sprawdzonego. Za stara jestem na eksperymenty ;)Jakbyś coś wiedziała .
      Jak tam Juleczka?
      • Gość: pola Re: Szukam ortodonty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:25
        na pl.Szczepańskim jest duża przychodnia dentyst i ort. Chodziłam tam z synem
        parę lat potym jak pani doktor też z prywatnej przych. przez parę lat źle
        leczyła wadę zgryzu mojego syna ( efekt rzaden i wmawianie że wszystko ok),
        naprawdę polecam, starsza pani doktor okazała się prawdziwym fachowcem.
      • weronka77 Re: Szukam ortodonty 30.06.06, 18:15
        Super;-)Jesteśmy w Białowieży;-)Kasia,dla Ciebie to najlepszy będzie doktor
        macheta-wyślę sesemesem namiary;-)
    • kmkasia Re: Szukam ortodonty 29.06.06, 21:03
      a może ktoś zna jakiegoś ortodonte z nazwiska (i najlepiej gdyby był leczony u
      niego aparatem stałym jako dorosły).
      • Gość: xse Re: Szukam ortodonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:48
        www.orthodontist.com.pl/index.html
        WIzytóweczka raz :}, i wszystko sprawdzone w dokładnie takich warunkach jak chciałaś
        • Gość: xse Re: Szukam ortodonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:51
          a co lepiej, wszystko profesjonalnie etc, na stronie tak groźnie wygląda
          a gabinet w rl jest w prywatnym mieszkaniu, szystko,estetycznie,przyjemnie
          zupełnie inna atmosfera niż w gabinecie, a Dr. to facet ok 55-60 lat, fajny nawet gość, można z nim pogadać itd.
    • bluetab70 Re: Szukam ortodonty 29.06.06, 21:12
      Kasiu, masz @ na gazetowej
      b.
      • Gość: Ania Re: Szukam ortodonty IP: *.zax.pl 30.06.06, 17:02
        Poszukaj na forum aparat ortodontyczny. Pisałam tam pare watkow. Ja lecze sie
        od ponad roku w ORTO-PRAXIS, specjalistycznym centrum leczenia wad zgryzu.
        Polecam dr Annę Zalewska, uważam że jest swietnym lekarzem a do tego jest
        bardzo sympatyczna. Noszę staly aparat, w tej chwili minal juz ponad rok odkad
        zdecydowalam sie na leczenie i z czystym sumieniem moge powiedziec, ze byl to
        bardzo dobry wybor.
    • kmkasia Re: Szukam ortodonty 30.06.06, 22:48
      Dzięki serdeczne wszystkim za informacje. Mam nadzieję, że dobrze trafię:)
      Pzdr:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka