Dodaj do ulubionych

Nieobiektywizm Barrina to klęska tego forum

29.06.06, 15:18
Wczoraj admin Barrin przeszedł samego siebie banując mnie dwukrotnie tylko za
to ze sie oganiałem jak od natrętnej muchy przed longim,jeszcze nie byłem
zbanowany jak longi juz z satysfakcją pisał "chciałeś to masz" o czym to
świadczy ? o układach kolesiostwa pomiędzy Barrinem i trollami zameldowanymi
tu na stałe którym sie wydaje ze to ich prywtne forum,otóż nie i nigdy nie
odpuszcze takiego łamania regulaminu,za ten numer Barrin powinien zostac
zdjęty z funkcji tak jak peeten przeginając i będąc stronniczym.
Obserwuj wątek
    • peteen śmieszny dżezik... 29.06.06, 15:27
      1. barrin nie ma możliwości banowania
      2. peteena nie zdjęli, czego ty, jako głupek leśny, pojąć nie możesz: jak że to,
      zrezygnować z "wadzy"?
      3. mam nadzieję, że dostaniesz dożywotniego bana
      • jazzinator Re: śmieszny peetenik,nadzieja jest twoją matką? 29.06.06, 15:31
        Czy nazwanie kogoś głupkiem przez byłego admina jest powodem do dumy?
        • mateuszwierzbicki Re: śmieszny peetenik,nadzieja jest twoją matką? 29.06.06, 15:35
          dżezzi, poskarż się swojemu nowemu koledze ropusznikowi, może ci pomoże
        • peteen to był tylko stwierdzenie twego stanu... 29.06.06, 15:36
          dopókiś w tym nandu nie dostał pracy byłeś tylko małym sfrustrowanym
          człowieczkiem, który nie bardzo miał się gdzie wykrzyczeć
          aż tu nagle odkryłeś forum gazeta.pl, a mogłeś (kurde, mogłeś!!!) przecież
          wybrać forum onetu, albo filipinki
          czuć dumę z odzywania się do ciebie? nic z tego - dumny będę, jak cąłkiem na
          tym forum zamilkniesz...
          • mateuszwierzbicki Re: to był tylko stwierdzenie twego stanu... 29.06.06, 15:42
            dżezzi tak ma, że nie może :)
          • jazzinator Re: to był tylko stwierdzenie twego stanu... 29.06.06, 15:46
            A kto ci powiedzial że pracuje w nandu? rozpusciliście o mnie tyle róznych
            wersji że jestem sklonowany stukrotnie,tyle tylko ze nikt z was nie trafił,nie
            mam zamiaru wyprowadzac was z błednych ocen wiec czekam na nastepne
            typowanie,co do twojej dumy to najpierw trzeba miec charakter i honor żeby byc
            dumnym,wiem ze ci bardzo nie pasuje i to mnie cieszy niezmiernie iz moge
            publicznie(sic) wytykac twoj prymitywizm.
            • peteen Re: to był tylko stwierdzenie twego stanu... 29.06.06, 15:51
              możesz, ale jak przegniesz (a zdarza ci się to bardzo często), znów cię
              warszawka (ku radości wielu) zbanuje i pozostanie ci pusta złość i straszenie...

nie wystarczyło ci zbłaźnienie sęe przed skksem i całym forum "rozróbą" na
              ciemnej

nie odpowiedziałeś mi, który z was to dżezik: ten niedomytek z brodą, czy ten
              szczyl bez brody?
              • helenka17 Peteen? 29.06.06, 17:33
                ...odwalisz Ty się od tych głupków? czy nie?
                Przecież oni się tym żywią.
                Można ich drażnić bez końca, zawsze coś napiszą.
                A z tej racji, że się do nich odzywasz sądzą - być może - że są ważni. Albo, że
                mają coś ważnego do napisania.
                Widział Ty kiedy normalnego, pracującego człowieka, mającego tyle czasu na
                pisanie bzdur? A?
                H.
                • jazzinator Re: Peteen? A? A? A? widział ty A? 29.06.06, 17:41
                  Nie wytrzymała trollewna i dała głos,nie chcąc jednak znizyć sie do poziomu
                  jednych głupków zawraca głowę innemu.Aaaa widział ty peeten coś podobnego ? na
                  ciebie wypadło,aaa!? brakuje jeszcze cy cóś i byłoby jak z Kieleckiego.Aaaa
            • mateuszwierzbicki Re: to był tylko stwierdzenie twego stanu... 29.06.06, 15:52
              a co to te nandu?
    • Gość: o.p. tolerowanie łamania prawa przez longwehicle,jątrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:21
      jatrzy, obraża, pomawia, ubliża,jest wulgarny etc.
      i to wszystko wolno, bo co ?
      • jazzinator Re: tolerowanie łamania prawa przez longwehicle,j 29.06.06, 16:25
        No to zadaj to pytanie administracji i barrinowi dlaczego nie zabanowali
        longina tylko jazzinatora,na razie milczą jak owce.
        • longwehicle Re: tolerowanie łamania prawa przez longwehicle,j 29.06.06, 16:32
          Q... sie ja jestem banowany od 8.00do 14.00!!!.Przeż takich troli ,ratlerów
          j.w!!!
          • jazzinator Re: tolerowanie łamania prawa przez longwehicle,j 29.06.06, 16:43
            A co to za słowo na początku zdania? piszesz szyfrem? wyrażaj się jasno lub
            zamilcz.
    • Gość: co Re: Nieobiektywizm Barrina to klęska tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 02:08
      co sie stało że jeszcze jest, miała byc wymiana ?
    • kurowski2006 Re: Nieobiektywizm Barrina to klęska tego forum 01.07.06, 08:36
      tak samo jest prawie na wszystkich forach gw !!
    • Gość: sks Re: Nieobiektywizm Barrina to klęska tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:26
      dziwne jest milczenie takiego jabbura
      prawo jest ewidentnie łamane prze barrina w sposób bezczelny
      i takie świadectwo barrin wystawia portalowi Agora gazeta.pl,
      tak trzymać,dzieki takim upadła UW, upadnie PO, brawo
    • Gość: ser tu jest dla barrina lektura,żeby potem nie mówił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:36
      że nie znał
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka