Gość: tomala Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.chello.pl 30.01.03, 13:18 Cieszę ze zmian!Myślę że nie tylko chodziło o kasę.Bardzo cenię p.Wilka i myślę że teraz tzw.krakowskim składzie Juvenia nie da się wyruchać i będzie ostro walczyć o utrzymanie w lidze,a wtedy i kasa się znajdzie!Chłopaki do boju!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haka Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.chello.pl 31.01.03, 18:34 juvenia się teraz pozbiera !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robur Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.client.attbi.com 03.02.03, 03:58 Wlasnie dowiedzialem sie od kolegi ze istnieje tutaj jakies "zycie",czego wczesniej nie bylo.Zawsze czytalem "Trojmiasto" , ktore ostatnio zamilklo wiec z ta wieksza radoscia otworzylem ta strone i co widze? Przewaznie wyzwiska i mnostwo bledow ortograficznych.Skoro umiesz wlaczyc komputer,stukac po klawiaturze, to siegnij po slownik i nie rob z siebie tumana. W koncu dyskutujemy o rugby a nie o pilce noznej.Ale to mniej istotne od nastepnej kwestii. Latwo jest wieszac psy na tych co odeszli, szczegolnie latwo gdy podpisujecie sie nic nie znaczacymi pseudonimami. Mysle ze to szczeniackie. Zamiast wyzywac i kopac odchodzacych(nawet jezeli byli zlymi trenerami) napiszcie co wg was powinno sie zmienic w klubie i na treningach. Mozecie podpisywac sie jak do tej pory, to nie oto chodzi. Rozumiem ze nie mieliscie smialosci pojsc do Niedzwieckiego i powiedziec mu: Trenerze wydaje mi sie ze byloby lepiej gdyby....A do Jaska i Tomka bedziecie darli geby na treningach i bedzie wiecej klotni niz gry.Apeluje o spokoj. Dajcie im czas.A tym niesmialym proponuje pisac tutaj swoje uwagi. Pewnie to cos da, bo i Jaskowi i Tomkowi bardzo zalezy na Juvenii. Piszac "uwagi" mam na mysli sensowne opinie a nie wyzwiska, bo to do niczego nie prowadzi. A jak jestes kozak jeden z drugim to idz i powiedz mu to w twarz. Konczac zycze powodzenia nowym-starym trenerom, calej druzynce oraz Inzynierowi. Trzymam kciuki, brac sie do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: squid:* / 10.1.1.* 04.02.03, 16:43 No, sprawa jest ciekawa i zobaczymy co z tego wyniknie. Nie wróżę laurów, bo nie ma z kim zdobyć tego szczytu i pod czyim okiem. Z drugiej jednak strony, jest szansa, że gdy Juvenię będą trenować ludzie, którzy znają to środowisko najlepiej, klub znowóż zabłyśnie. Tego Wam chłopaki życzę i mam nadzieję, że nowi trenerzy wezmą sobie na poważnie uwagi kierowane do trenera Niedźwiedzkiego i nie popełnią jego szkoleniowych błędów. Więcej indywidualnej pracy i zrozumienia zawodnika. Macie być jedną wielką rodzina, a nie bandą fizoli opierdalających się na boisku jak komuś coś nie wyjdzie. Pozatym nadszedł czas, żeby kapitan wziął część odpowiedzialności na siebie i też się trochę zaangażował w pomoc innym. Panie Grześku to do pana. Poza tym chopaki potrzebujecie sponsora z prawdziwego zdarzenia. Przydałoby się parę groszy za treningi dla zawodników, na nowe getry, buty, ochraniacze, jakaś motywacja do treningu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taran Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 22:19 Gość portalu: obserwator napisał(a): > No, sprawa jest ciekawa i zobaczymy co z tego wyniknie. Nie > wróżę laurów, bo nie ma z kim zdobyć tego szczytu i pod czyim > okiem. Z drugiej jednak strony, jest szansa, że gdy Juvenię będą > trenować ludzie, którzy znają to środowisko najlepiej, klub > znowóż zabłyśnie. Tego Wam chłopaki życzę i mam nadzieję, że > nowi trenerzy wezmą sobie na poważnie uwagi kierowane do trenera > Niedźwiedzkiego i nie popełnią jego szkoleniowych błędów. Więcej > indywidualnej pracy i zrozumienia zawodnika. Macie być jedną > wielką rodzina, a nie bandą fizoli opierdalających się na boisku > jak komuś coś nie wyjdzie. Pozatym nadszedł czas, żeby kapitan > wziął część odpowiedzialności na siebie i też się trochę > zaangażował w pomoc innym. Panie Grześku to do pana. > Poza tym chopaki potrzebujecie sponsora z prawdziwego zdarzenia. > Przydałoby się parę groszy za treningi dla zawodników, na nowe > getry, buty, ochraniacze, jakaś motywacja do treningu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.crowley.pl 07.02.03, 12:45 jak sie sami dla siebie nie weżmiemy to nam nikt nic nie da takie są realia. Ja wierze w Wilka bo nawet jak nie ma takiej wiedzy jak inni, to słucha wskazówek od innych, podpatruje, konsultuje się z innymi. Nie sądze, żeby robił jakieś straszne błędy. Jeden największy jaki można zobaczyć to to, że wydziera się na zawodników i przez to traci autorytet. Nie możesz sobie na to pozwolić, jak komuś trening nie odpowiada to niech to powie i wypierdala, żeby było wiadomo, że nie można na niego liczyć. Prosta gra, niestety fizyczna jest naszą szansa, bo nic innego nie potrafimy na razie,a niedzwiedz nas wiele nie nauczył. Zobaczymy, co Tomek wykombinuje i wprowadzi do zespołu. Ma duży szacunek w drużynie, ale nie ma tu miejsca na koleżeńskie sympatie jak to było u niedz.(takie długie ma to nazwisko).Powodzenia Tomek liczymy na ciebie> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TARAN Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 01:04 MYŚLĘ ŻE NALEŻY PODEJŚĆ DO SPRAWY ZMIAN W JUWENI BARDZIEJ OBIEKTYWNIE I NIE NARZEKAĆ. UWAŻAM ŻE WILK WPROWADZIŁ ZESPÓŁ DO I LIGI I GO UTRZYMAŁ.PÓŹNIEJ PRZYSZEDŁ MACIEJ I MIAŁ PO PROSTU FARTA CO DO WYNIKÓW W PIEERWSZYM SEZONIE. OCZYWIŚCIE NIE UMNIEJSZAM WIEDZY MACIEJOWI ALE W PIERWSZYM ROKU JEGO PRACY TO BYŁA TEŻ ZASŁUGA JANUSZA NATOMIAST- PO ROKU MOŻNA BY OCENIĆ PRACĘ NOWEGO TRENERA.A TO NIESTETY NIE JEST KORZYSTNE DLA NIEDŹWIECKIEGO.DLATEGO NIE NARZEKAJCIE NA ZŁY LOS TYLKO POMÓŻCIE NOWYM/STARYM/ SZKOLENIOWCOM W PRACY ORGANIZACYJNIE A TO PRZYNIESIE EFEKT MIMO ŻE POPRZEDNI TRENER NIC DOBREGO NIE ZROBIŁ DLA WASZEGO KLUBU.A TAK NAWIASEM CZY NIE LEPIEJ BY BYŁO PIENIĄDZE KTÓRE WYDALIŚCIE NA SZKOLENIOWCA TYLKO Z NAZWISKIEM I TO DŁUGIM BO PODWÓJNYM PRZEZNACZYĆ NA DWÓCH DOBRYCH GRAJKÓW I DLA ZAWODNIKÓW- MYŚLĘ ŻE EFEKT BYŁBY LEPSZY - TO DAJĘ POD ROZWAGĘ WASZYM GORĄCYM DZIAŁACZOM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robur Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.client.attbi.com 08.02.03, 04:30 Nareszcie ktos sie odezwal. Brawo xxx. W ten sposob mozna cos przekazac.JASIEK NIE DRZYJ PYSKA. Mowilem Ci to juz setki razy. Teraz go rozumiem,ale gdy gralem wkurwialo mnie to tak samo jak was. On wrzeszczy na zasadzie " Krzycze bo mi zalezy". I wydaje mi sie ze za mistrzostwo Polski oddalby Baske.:)(sorry Baska). Tomka zawsze podziwialem za to ze "wszedl" w rugby jak gdyby to byla poranna kawa. Po prostu przyszedl i zaczal grac jakby trenowal przynajmniej od 3 lat. Ale nie do tego zmierzam. XXX i Taran (chociaz z Poznania) daja dobry przyklad. Dyskusja. Dyskusja. Dyskusja. Panowie jestescie doroslymi ludzmi. Jestescie mezczyznami. Gracie w jeden z najbardziej twardych sportow na swiecie, wiec nie badzcie dziecmi i nie bojcie sie rozmawiac.Wszyscy kochamy rugby i Juvenie . Ja moge tylko pisac, ale wy mozecie utrzymac Juvenie w 1 lidze. I zrobicie to tylko musicie chciec.Jezeli bedziecie CHCIELI to pchniecie wszystkich w 2 turze.Jak bedziecie chcieli to pchniecie i Lodziakow i Trojmiasto. A dlaczego nie? Oni tez skladaja sie z tych samych zwiazkow chemicznych co wy. Ich tez boli. Oni tez sie boja. A wy musicie tylko bardziej chciec.Nie umiesz dobrze podac pilki? Trudno! Ale nie pozwol zeby on dobrze podal.To mozesz zrobic. Nie pozwol przebiec swobodnie ani metra, zamknij go od razu ,musi sie zgubic. Robcie to co potraficie najlepiej. Pokazcie jaja. Nie ma pilek straconych, zawsze jest szansa.Wiara czyni cuda. A wspolpraca i wzajemny szacunek przynosza efekty. Dlatego prosze was o ciezka prace i wiare we wlasne sily. Jezeli trenerzy popelnia bledy to nie wincie ich . Napewno tego nie zrobili specjalnie. I pamietajcie ze tylko JUVENIA!!!!!!!! Mam cicha nadzieje ze kiedys gdy odwiedze stary kraj pozwolicie mi zagrac ostatnie 5 minut w pierszoligowym meczu. Bo to dla niektorych wielkie wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert chmielek Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.client.attbi.com 15.02.03, 01:35 Panowie, Marek Zelobowski zmarl. I to nie jest zart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robur Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.client.attbi.com 27.02.03, 02:42 No i jak tam panowie? Zadnych problemow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spox żadnych problemów IP: *.whitemouse.com.pl 27.02.03, 10:36 sielanka, 100 % frekwencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robur Re: żadnych problemów IP: *.client.attbi.com 27.02.03, 23:56 No to zajebiscie. Tak trzymac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robur Re: żadnych problemów IP: *.client.attbi.com 02.03.03, 18:54 Gość portalu: spox napisał(a): > sielanka, 100 % frekwencja Spox. Klamales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robur Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.client.attbi.com 08.03.03, 03:59 No i co panowie? Spox klamal, moze w dobrej wierze, ale klamal. Nie jest dobrze. Malo ludzi przychodzi na treningi.Ogolne zniechecenie. Moze nawet marazm. Jestescie cieniasy. Byle Sochaczew pogoni Was jak psy. A nawet te palanty z Warszawy. II liga.No i co? Zalamiecie sie? Poddacie jak kopytkarze. NIE! Kto nie trenuje ten nie gra. A Wy jestescie w stanie utrzymac nasz klub w I lidze.Prawda? Jak Was stac na to, to napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.uci.agh.edu.pl / 192.168.29.* 12.03.03, 15:41 Gość portalu: robur napisał(a): > No i co panowie? > Spox klamal, moze w dobrej wierze, ale klamal. > Nie jest dobrze. Malo ludzi przychodzi na treningi.Ogolne > zniechecenie. Moze nawet marazm. Jestescie cieniasy. Byle > Sochaczew pogoni Was jak psy. A nawet te palanty z Warszawy. II Witam pana panie Robercie . W naszej drużynie jest kilku chłopaków którym zależy na tym żeby utrzymac Juvenie w serii A . Mam nadzieje ze naszym zapałem zarazimy resztę i bedzie dobrze. Na treningach sie ruszyło do przodu mamy jeszcze dwa tygodnie żeby wszystko poukładać.Łatwo się nie poddamy a Folca to rozwalimy i pokażemy tym babom że przegrana w warszawie to była wpadka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > liga.No i co? Zalamiecie sie? Poddacie jak kopytkarze. NIE! > Kto nie trenuje ten nie gra. A Wy jestescie w stanie utrzymac > nasz klub w I lidze.Prawda? Jak Was stac na to, to napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robur Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.client.attbi.com 14.03.03, 03:14 Ciesze sie ze wreszcie ktos odpisal. Czy rzeczywiscie jest tylko kilku chetnych zeby grac? Bo nie wierze w to ze ktos przychodzi na trening, i nie zalezy mu na utrzymaniu sie w serii A. Trzymam za Was kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: 62.233.163.* 15.03.03, 15:48 powiem ci roburze ze im blizej ligi tym wiecej osob na treningach wrocili nasi kadrowicze i zapal(miejmy nadzieje ze nie slomiany) jest coraz wiekszy Bedziemy walczyc. Trener Wilk bardzo duzo chce i bardzo duzo robi i chwala mu za to !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: 62.121.132.* 24.03.03, 11:44 juvenia ; pogon siedlce 30 ; 20 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.uci.agh.edu.pl / 192.168.29.* 24.03.03, 15:51 skandal w meczu czy sedzia zeczywiscie dobrze postapil dyktujac tendencje przy wrzucie do autu czy nie ................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siłownik Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 20:08 Niestety nie zgadzam się z moim przedmówcą i jestem przekonany żenie było"TENDENCJI WRZUTU"!!!! To prawda że wiał porwisty wiatr(północno-wscodni) aczkolwiek wrzut był wykonany "DOSKOLALE" Oby tak dalej! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silownik 2 Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.uci.agh.edu.pl / 192.168.29.* 24.03.03, 20:13 tudzież uwdzież notabene nie sa odgwizdywane takie wrzuty jako tendencyjne aczkolwiek ja uwazam iz byla tam tendencja i sedzia bardzo dobrze sie zachowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robur UWAGA!!!!! IP: 12.247.254.* 27.03.03, 02:54 Nie wiem czy czytacie "trojmiasto", ale opinia o naszej Juvenii nie jest tam zbyt dobra. Owszem "fajne chlopaki" itd, ale bez zadnego szacunku. Przykre to. Niemniej jednak szacunek trzeba sobie wypracowac. Byloby wspaniale udowadniac reszcie Polski potege Krakowa walczac o medale, ale na dzien dzisiejszy pokazcie im przynajmniej walke na boisku. Twarda walke,bez straconych pilek, bez machania reka "a i tak go nie dogonie", pokazcie im poprostu ze macie jaja. Postanowcie sobie ze wygracie wszystkie mecze i ZROBCIE TO !!!! Pozdrowienia i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robur Jaki wynik w Warszawie? IP: 12.247.254.* 30.03.03, 05:22 ??????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokazik Re: Duet trenerski rugbistów Juvenii IP: *.citynet.pl / 192.168.1.* 30.03.03, 23:15 Skra - Juvenia 8 - 19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robur TOKAZIK IP: *.client.attbi.com 31.03.03, 00:56 Gość portalu: tokazik napisał(a): > Skra - Juvenia 8 - 19 No to zajebiscie. Napisz cos wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś