mikolaj7 31.01.03, 13:17 jak fajnie, ze czasem w radiu przypominaja starsze piosenki:)) co z tego, ze moge to sobie w kazdej chwili puscic z plyty, w radiu to brzmi dla mnie inaczej:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: i co ja robie tu... 31.01.03, 13:19 kiedy mnie się ta piosenka kojarzy z pewnym upiornym egzaminem, który zdawałam w kilku rzutach i za każdym niemal razem w pobliskiej knajpie leciało wesoło: 'i co ja robię tu..' :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: i co ja robie tu... 31.01.03, 13:24 jottka napisała: > kiedy mnie się ta piosenka kojarzy z pewnym upiornym egzaminem, który zdawałam > w kilku rzutach i za każdym niemal razem w pobliskiej knajpie leciało > wesoło: 'i co ja robię tu..' :(( no to mily akcent, zmniejszajacy przedegzaminacyjne stresy:)) no, ale w koncu zdalas.. pewnie to byl egzamin na prawo jazdy, hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: i co ja robie tu... 31.01.03, 13:26 to był kilkudniowy i iluśtamczęściowy egzamin z języka po wszystkim człowiek czuł się jak przepuszczony przez pralkę, a jeszcze słuchał sobie w/w tekstu na otrzeźwienie :( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: i co ja robie tu... 31.01.03, 13:34 jottka napisała: > to był kilkudniowy i iluśtamczęściowy egzamin z języka niech zgadne jakiego..;-))) > > po wszystkim człowiek czuł się jak przepuszczony przez pralkę, a jeszcze > słuchał sobie w/w tekstu na otrzeźwienie :( ja bym sie czul raczej szczesliwy, ze sie skonczylo:)) ostatnio tez pisalem z niemieckiego, zapomnialem pojsc wczoraj po wyniki, pewnie slabiutkie..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: i co ja robie tu... 31.01.03, 13:40 parę egzaminów językowych w życiu zdawałam, wszystkie byli wredne :( a wesoły sienkiewicz leciał w knajpie opodal, gdzie sie lądowało na kawę w przerwie i po pół godzinie wracało na kolejne rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: i co ja robie tu... 31.01.03, 13:44 jottka napisała: > parę egzaminów językowych w życiu zdawałam, wszystkie byli wredne :( > > a wesoły sienkiewicz leciał w knajpie opodal, gdzie sie lądowało na kawę w > przerwie i po pół godzinie wracało na kolejne rozrywki e tam.. ile dni mozna zdawac egzamin jezykowy - czesc pisemna, ustna i juz. dwa dni po pare godzin ! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: i co ja robie tu... 31.01.03, 13:47 przy jednym z egzaminów trzeba było przyjść na 9 rano, a potem się okazało, że sprzęt się zbiesił i trzeba było czekać do 13tej, żeby ciało egzaminacyjne doszło do porozumienia ze sobą i sprzętem już koło 18tej byłam z powrotem w domu :( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: i co ja robie tu... 31.01.03, 13:52 no to byl czas, zeby poduczyc sie przed egzaminem;-) chyba, ze w stresie nie umiesz sie uczyc;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: i co ja robie tu... 31.01.03, 13:57 przed salą na ławce wygłupiać się nie będę - można było tylko polegiwać smutno i udzielac informacji w obcych językach cudzoziemcom, którędy do toalety Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 lemon tree 31.01.03, 13:44 zaraz padne ze szczescia, moj ulubiony utwor leci wlasnie w trojce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: lemon tree 31.01.03, 13:56 m.in napisał: > a w zetce e.gorniak > ohyda... zmien radio:) no coz prostzszego. a gorniak ostatnio sie zrobila popularna, wiec uslyszysz pewnie jeszcze nie raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: lemon tree 31.01.03, 14:04 a może m.in ma radio zakładowe, z którego może słuchać tylko egórniak oraz przemyśleń szefa uczcijmy pamięć kolegi minutą milczenia Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: lemon tree 31.01.03, 14:15 jasnowidz czy jak? zaczynam sie bać takich botów... :)) teraz kamanda wołka Odpowiedz Link Zgłoś
jottka bój się 31.01.03, 14:19 bota swego, możesz mieć gorszego a tak w ogóle bywa, że radiowęzły z nieznanych przyczyn sie psują :) Odpowiedz Link Zgłoś