Dodaj do ulubionych

Fajny basen w Krakowie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 19:47
kto mi poleci fajny basen (poza Parkiem Wodnym bo tam nie można popływać)to
znaczy taki gdzie można wejść na bilet, a nie na karnet, jest czysto, no i
niewygórowane ceny. Poza tym jakiś dobry fitness-z dobrymi trenerami, dużym
wyborem zajęć ruchowych.
Obserwuj wątek
    • Gość: paweł Re: Fajny basen w Krakowie IP: 213.25.166.* 28.10.01, 19:53
      Polecam dwa: Akademii Ekonomicznej przy Rakowickiej ( dla studentów wszystkich
      uczelni cena 7 zł, trzeba się zapytać kiedy są wolne miejsca) i sąsiedni też
      przy Rakowickiej "Wawelu", ale tam ceny są wyższe, a miejsc mniej.
      Pozdrawiam
    • Gość: Greg56 Re: Fajny basen w Krakowie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 20:39
      Najlepszy chyba jest basen na Grochowskiej(woda nie chlorowana, w miarę czysto)
      ale tam trzeba mieć karnet biletów nie sprzedają, Korona przy Kalwaryjskiej
      jest niezła, jakiś nowy jest przy Ingardena ale jeszcze nie byłem.
    • Gość: kiki Re: Fajny basen w Krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:33
      O basenach już wiesz, a jeśli chodzi o fitness, ja byłam zadowolona z kilku:
      A+J na Miodowej, Femina na Dietla jest też OK, a ostatnio chodzę do klubu na
      ul. Chodowskiego (przecznica od Reymonta) i jest może nie bardzo ekskluzywnie
      ale za to naprawdę fajne zajęcia. Pozdr.
      • Gość: Łysy Re: Fajny basen w Krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 00:13
        Gość portalu: kiki napisał(a):

ostatnio chodzę do klubu na
        > ul. Chodowskiego (przecznica od Reymonta)

zapewne chodowieckiego.
        pzdr
        l
    • Gość: nunu Re: Fajny basen w Krakowie IP: *.twins.pk.edu.pl 05.11.01, 08:11
      Polecam basen AWF-u i AE.
      • Gość: greg Re: Fajny basen w Krakowie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 18:11
        Basen AWF jest obecnie remontowany
    • Gość: kAMIEŃ Re: Fajny basen w Krakowie IP: 10.2.1.* 07.11.01, 13:18
      Gość portalu: Milena napisał(a):

> poza Parkiem Wodnym bo tam nie można popływać - dlaczego ? możesz to opisać ?
      A swoją drogą ile kosztuje bilet do Parku Wodnego (w weekend) i czy jest z
      limitem czasu ?
      • lepton2002 Re: Fajny basen w Krakowie 08.11.01, 09:54
        Gość portalu: kAMIEŃ napisał(a):

> A swoją drogą ile kosztuje bilet do Parku Wodnego (w weekend) i czy jest z
        > limitem czasu ?

Patrz strona www.aquapark.krakow.pl/
        Oczywiscie ze bilet jest z limitem czasu (np. na godzine) ale mozna zostac ile
        sie chce i doplaca sie przy wyjsciu za minuty powyzej wykupionego biletu. Mozna
        tez kupic calodzienny (czyli bez limitu) za jakies koszmarne pieniadze.

Co do basenu SMS na Grochowskiej - na ktorego chodze - woda jest tam jak
        najbardziej chlorowana. Ostatnio moze troszke mniej, ale nieraz juz wychodzilem z
        tego basenu z przekrwionymi i piekacymi oczami.

eL.
        • Gość: darkg Re: Fajny basen w Krakowie IP: 194.181.188.* 09.11.01, 08:47
          Czesc.
          Jestem z Warszawy i chcielismy (z zona) i naszymi przyjaciolmi przyjechac do
          Parku Wodnego i w zwiazku z tym mialbym do osoby ktora troche orientuje kilka
          pytan:
          1. Jadac z Warszawy droga przez Radom, jak do dojechac do Parku.
          2. Czy wykupujac bilet trzygodzinny mozna jeszcze cos porobic na terenie, czy
          tez trzeba caly czas sie pluskac.
          3. Gdzie mozna zjesc w Krakowie smacznie, tanio i w centrum miasta
          (chcielibysmy jeszcze troche pozwiedzac).
          DarkG
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka