Dodaj do ulubionych

Benefis Jacka Cygana w teatrze STU

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 11:33
Przyznam się, że pana Dżeka kojarzyłem głównie z jego dyskoteki:)

Oglądałem na dwójce jego benefis i naprawdę podobało mi się, a w wielu
miejscach naprawdę się wzruszyłem:)

"Konduktorze łaskawy byle nie do Warszawy":) Tylko ten juror z Idola (dredy)
jakoś tam nie pasował.
Obserwuj wątek
    • peteen Re: Benefis Jacka Cygana w teatrze STU 04.02.03, 14:22
      tam dopiero jest twa, nie umywamy się...
      nie znoszę tego...
      • Gość: Zbigniew Re: Benefis Jacka Cygana w teatrze STU IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 14:31
        peteen napisał:

> tam dopiero jest twa, nie umywamy się...
        > nie znoszę tego...

Nie znosisz tych befisów czy Jacka Cygana?
        • peteen Re: Benefis Jacka Cygana w teatrze STU 04.02.03, 14:35
          "befisów" ;c)...
          a skoro cygan w nich uczestniczy, ergo...
    • boldhead Re: Benefis Jacka Cygana w teatrze STU 04.02.03, 15:18
      nie bądźmy drobiazgowi...
      • m.in Re: Benefis Jacka Cygana w teatrze STU 04.02.03, 15:23
        fucktycznie TWA jest niewąskie, brrr
    • Gość: Ada Re: Benefis Jacka Cygana w teatrze STU IP: *.dolnet.myslenice.pl.eu.org / 192.168.1.* 04.02.03, 15:39
      Jest jaki jest Jacek Cygan, ale jego poczucia humoru to ni w ząb nie rozumiem!!
      • gph Cyganowi (Jackowi) mówię 3 X NIE. (nt.) 04.02.03, 16:02
        • Gość: dublin benefis!!! IP: *.avamex.com.pl 04.02.03, 16:20
          No i znowu cos czego nie rozu iem..Ludzie benefisy to były w Stu fajne jak
          odbywały sie za 1,2,3,4..6 razem..to juz nie śa benefisy toopera mydlana...to
          jest to za co sie wstydze że mieszkam w Krakowie!! no i za "Spotkanie z
          ballada" Kicz jkaich mało.Wisniewski jest przy tym wielki.. Na stu-benefisach
          zawsze tak samo Jasiński nudzi, bezsensowne pytania,Zawsze wystąpi wyjec-
          Wójcickii Rybotycka.Ludzie ile mozna...Zawsze wsadza Kabaret pod wyrwigroszem
          albo inna kiche!! Żenada....
          • Gość: Zbigniew Re: benefis!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 17:38
            Gość portalu: dublin napisał(a):

> No i znowu cos czego nie rozu iem..Ludzie benefisy to były w Stu fajne jak
            > odbywały sie za 1,2,3,4..6 razem..to juz nie śa benefisy toopera mydlana...to
            > jest to za co sie wstydze że mieszkam w Krakowie!!

Ale ja nie oglądam wszystkich benefisów, przypadkowo oglądnąłem ten i mi się
            podobał i już. Uważam mimo wszystko, że Jacek Cygan to ciekawy gość, chociaż
            zawsze kojarzyłem go z tandeciarską Diskotekę pana Dżeka:)

Nie musisz się wstydzisz możesz się przeprowadzić do Warszawy tam mają imprezy
            sylwestrowe w telewizji Tour de Maryla:)

>no i za "Spotkanie z ballada" Kicz jkaich mało.Wisniewski jest przy tym
            wielki..

No cóż jednemu się podoba Spotkanie z Balladą a innemu Ich troje:) Ja już wolę
            Spotkanie z Balladą:)

> Na stu-benefisach
            > zawsze tak samo Jasiński nudzi, bezsensowne pytania,Zawsze wystąpi wyjec-
            > Wójcickii Rybotycka.Ludzie ile mozna...Zawsze wsadza Kabaret pod wyrwigroszem
            > albo inna kiche!! Żenada....

AQle nie zawsze jest Ryszard Rynkowski i takie tam, przecież nie musisz
            oglądać. Jest kilka innych programów do oglądania (np koncert Ich troje:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka