ladylike_a 12.07.06, 17:12 Witam i o podpowiedzi pytam, a raczej proszę. Jedni fachowcy w temacie mówią, że aluminiowa, inni, że cynowa, a ja bym chciała, żeby było miło, romantycznie i z pomysłem ;-) Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: Szukam inspiracji - 10 rocznica 12.07.06, 17:23 10 rocznica to jest niezwykle okągła rocznica, nastepna taka to 100 lecie! A jak tak to musi byc wykwintnie, a więc jakiś seamaster w białym złocie na automatycznym naciągu, wycieczka yachtem zwieńczona kolacją w wynajętej sali na costa del sol w wersji oszczędnej, jak to w Krakowie przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Szukam inspiracji - 10 rocznica 12.07.06, 17:38 ladylike_a napisała: > Witam i o podpowiedzi pytam, a raczej proszę. > Jedni fachowcy w temacie mówią, że aluminiowa, inni, że cynowa, --------------------------------------------------------------------------- Patelnia? Odpowiedz Link Zgłoś
ladylike_a Re: Szukam inspiracji - 10 rocznica 12.07.06, 17:42 :-)) ciepło, ciepło jeszcze gdzie na kolacyję?? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Szukam inspiracji - 10 rocznica 12.07.06, 17:58 Możesz też bardziej patriotycznie : Wieliczka - Wawel - Oświęcim. Podobno top-trasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: Szukam inspiracji - 10 rocznica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:03 może tak póżnym popołudniem meleksem po rynku, przypomnisz historię, obejrzysz z trasy resteuracje i wybierzesz, lub zaszokuj wybrankę i przygotuj coś sam. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Szukam inspiracji - 10 rocznica 12.07.06, 18:10 Myslisz, że to lesby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perver Re: Szukam inspiracji - 10 rocznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:15 no jasne ,że lesby Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Szukam inspiracji - 10 rocznica 12.07.06, 19:44 No cóz...seks jest miły, romantyczny. A jeśli z pomysłem to tym lepiej!;) Odpowiedz Link Zgłoś