Gość: Jaracz IP: *.czyzyny.net.pl / 192.168.5.* 04.02.03, 18:05 www.rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=49179 No to ja mysle, ze teraz stanowczo powinnismy wziac Gripena:) pozdrowka Jaracz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gatsby Re: jak USA tak... IP: *.chello.pl 04.02.03, 18:19 no tak, ale w USA przebywa nielegalnie jakieś 20 tys. Polaków. trochę to zmienia stan rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaracz Re: jak USA tak... IP: *.czyzyny.net.pl / 192.168.5.* 04.02.03, 19:39 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > no tak, ale w USA przebywa nielegalnie jakieś 20 tys. Polaków. trochę to > zmienia stan rzeczy... a ilu pracuje w fabrykach Lockheeda i innych, ktore przezyja glownie dzieki tak idiotycznym wyborze Polski? USA nas zrobilo w bambuko, offset na poziomie Gripena okazuje sie, a samolot z tamtej epoki.. pozdr Jaracz Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: jak USA tak... 05.02.03, 11:15 Gość portalu: Jaracz napisał(a): > No to ja mysle, ze teraz stanowczo powinnismy wziac Gripena:) O ile wiem, to do Szwecji i W.Brytanii też nie tak łatwo wjechać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaracz Re: jak USA tak... IP: *.czyzyny.net.pl / 192.168.5.* 05.02.03, 11:49 joseph.007 napisał: > Gość portalu: Jaracz napisał(a): > > > No to ja mysle, ze teraz stanowczo powinnismy wziac Gripena:) > > O ile wiem, to do Szwecji i W.Brytanii też nie tak łatwo wjechać... nie potrzebuje przynajmniej wizy... pozdrowka Jaracz Odpowiedz Link Zgłoś