Gość: bozo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:25 Strasznie tu dużo krypciochy na temat Salwatora. Chyba mają kogoś na etacie tylko od tej roboty. Fajna fucha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edyta Re: Salwator kity na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:01 Dziekuje. Cieszę się, że ktoś docenia moją pracę. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Salwator kity na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:07 Jesteś dość sławna. Twoja arogancja zyskała uznanie. Każdy kto miał przyjemność odwiedzić siedzibę Salwatora i spotkać się z Tobą ma piękne wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Salwator kity na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:22 Cieszę się, że jestem popularna. Zawsze marzyłam o sławie. Jestem przekonana, że klienci mają piękne wspomnienia. Ale to nie są tylko piękne wspomnienia, bowiem czeka Nas świetlana przyszłość w naszym Mieście Przyszłości. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek fan a może ze mną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:18 może byś się ze mną umówiła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta nie nie nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:20 ja tylko mogę z pracownikami konkurencji... z pracownikami geo bo oni są bardzo błyskotliwi...ahhhh jak bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaja Re: nie nie nie IP: 85.195.119.* 17.07.06, 23:25 Pablo by cię wzią ale ostatnio poznał chłopaka i zamieszkali na Eldorado Awimu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole ole Re: nie nie nie IP: *.aster.pl 18.07.06, 22:15 jessu ale mnie rozbawiliscie:) Edytka pitka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: a może ze mną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:50 Serdecznie zapraszam Cię do naszej siedziby. W naszym punkcie sprzedaży porozmawiamy otwarcie o naszej przyszłości. Nie musisz się zabezpieczać, zrobię to za Ciebie. Spotkanie ze mną to nie tylko "ukryte marzenia", to reality. Odkryj, co mam dla Ciebie. Edyta PS. Telefon do mnie masz. Jesli jestes gejem pytaj o Mateuszka. Odpowiedz Link Zgłoś