Gość: Anna IP: 1.5.* / 192.168.2.* 05.02.03, 14:07 A na wiosnę zamiast liści będą wisieć komuniści !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: komuniści 05.02.03, 14:11 A jesienią rzeką Narew będzie płynąć statków pare! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen mam złą wiadomośc... 05.02.03, 14:12 wojna się skończyła... nie bardzo wypada wysadzać w powietrze pociągi... wyjdź już z lasu i nie bój się... pomożemy... Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: mam złą wiadomośc... 05.02.03, 14:15 Spoko, to pewnie wpis na krakforum z wiosny 1982 r, na skutek zwarcia się tu dostał :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: komuniści IP: *.dolnet.myslenice.pl.eu.org / 192.168.1.* 05.02.03, 14:54 Gość portalu: Anna napisał(a): > A na wiosnę zamiast liści będą wisieć komuniści !!! nie bedą z prostego powodu :nie bedzie wiosny w naszym kraju w tymże roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: komuniści 05.02.03, 15:09 Komunizmem znudzony omioletni Franio zobaczył siostrę .............. Lecz morał z tej historii jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: komuniści IP: 213.77.44.* 05.02.03, 15:12 ale latem w mieście Łodzi jedzic ryksza beda mlodzi Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: komuniści 05.02.03, 15:13 A w Warszawie na Centralnym jeździ ktoś pojazdem zdalnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: komuniści IP: *.dolnet.myslenice.pl.eu.org / 192.168.1.* 05.02.03, 15:14 Gość portalu: stefan napisał(a): > ale latem w mieście Łodzi > jedzic ryksza beda mlodzi a na zimę jaka szkoda sypnie śniegiem w mieście Środa pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: komuniści IP: 213.77.44.* 05.02.03, 15:16 zas jesienia w słotną porę pójdzie pan Plantami z worem Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: komuniści 05.02.03, 15:19 Gwałt niech się gwałtem odciska, powiedziała dupa siadając do mrowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychuś Re: komuniści IP: *.MAN.atcom.net.pl 05.02.03, 21:12 Moze nie wiesz, ale to co napisałes jest niudolnym plagiatem fraszki Kofty Jonasza zmarłego kiedys tam a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: komuniści 05.02.03, 23:17 Gość portalu: Rychuś napisał(a): > Moze nie wiesz, ale to co napisałes jest niudolnym plagiatem fraszki Kofty > Jonasza zmarłego kiedys tam a szkoda Rychusi drogi jestem Ci niezmiernie zobowiązany za uswiadomienie mnie iż tekst ten jest ...itd. Wiesz ja profan, inżynier skąd miałbym wiedzieć? Tylko Ty mnie osła mogłes uswiadomić, pokazć mi moją małość. I Rysiu poniższy tekst specjalnie dla Ciebie: Jednością silni; rozumni szałem, Razem, młodzi przyjaciele!... I ten szczęśliwy, kto padł wśród zawodu; Jeżeli poległym ciałem Dał innym szczebel do sławy grodu. Razem, młodzi przyjaciele!... Choć droga stroma i śliska, Gwałt i słabość bronią wchodu: Gwałt niech się gwałtem odciska, A ze słabością łamać uczmy się za młodu! Jeszcze raz dziękuję!!!! I popatrz myślałem, że tem żyd jeszcze żyje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: komuniści 05.02.03, 15:21 Gość portalu: stefan napisał(a): > zas jesienia w słotną porę > pójdzie pan Plantami z worem a na wiosnę, jak co roku, Rynek będzie tonął w mroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boldhead Re: komuniści IP: 213.77.44.* 05.02.03, 15:23 a potwory w lesiem szarym znowy chwyca sie za bary Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia1 Re: komuniści 05.02.03, 15:49 rzecz to pewna jak wschód słońca Wisła to rzeka gorąca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdradzony komuch Re: komuna avanti! IP: *.MAN.atcom.net.pl 05.02.03, 20:49 Komunista, jakiś Rywin kosmopolak, cygarofil już niczemu sie nie dziwi już nie wierzy w lewy profil koleś z ktorym sie pijało przekręcało i bzykało obsadził go w roli godnej koprodukcji z firmą Mosfilm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: komuniści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 21:16 Gość portalu: Anna napisał(a): > A na wiosnę zamiast liści będą wisieć komuniści !!! Sluchajcie jestem naprawde pelna podziwu i zachwytu dla waszych dowcipnych i lekkich rymowanych odpowiedzi na tak glupi post. Nie zebym byla komunistka, ale ten post jest zwyczajnie durny, a wy odpowiedziliscie na niego z taka klasa, ze naprawde kapelusz z glowy. Milo przeczytac czasem na forum cos tak fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: komuniści 05.02.03, 21:18 dzień bez podlizywania siem jest stracony :) wyjątkowo nie-do-rymu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rympałek Re: komuniści IP: *.MAN.atcom.net.pl 05.02.03, 23:17 Gdyby posłuchano Anny (choć jej pomysł z bolszewizmu) Los Rywinna byłby marny do niczego, nie do rymu A tak - ładnie sie rymuje jak komunizm z nihilizmem Lecz w Krakowie tak jak zwykle: anachronizm z populizmem Bo tu Lenin kiedys bawił - - syfilisu sie nabawił To go odmóżdżyło troszki Stalin kończył a nie Trocki rewolucję artystyczną na ludowo deliryczną Kraków lubi CK minę: powróz zamiast gilotynę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rympałek Re: komuniści IP: *.MAN.atcom.net.pl 05.02.03, 23:39 Czy Rywin był hippisem? Czy Michnik był hippisem? Czy obaj byli "młodymi gniewnymi"? I czy " swiat choc trochę sie zmienił gdy z młodych gniewnych wyrosli starzy skur..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asch Re: komuniści/ Ela uwodzi kelnera:))) IP: 202.138.202.* 06.02.03, 01:58 Gdy mam w czubie, lubie grac na tubie, w nocnym klubie. W nocnym klubie, Ela plonie Zwierze ludzkie Opetane, przez poczware. Caly bar- zadzwiony Bo przypadek ten- butelczna nie strawiony. Te plomienne- wynurzenia klozetowe przypomnienia. Ela partie, chce barowa Kamikadze juz gotowe. Mysli zlote, Dusza szczera Przpomnienia do kelnera. :Kiedy mam w czubie lubie grac na tubie w nocnym klubie. Moral z legendy tej wynika taki: "chesz miec partie, kup helikopter dla tatrzanskiej paki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Asch... IP: *.localdomain / 192.168.5.* 06.02.03, 08:12 Gość portalu: Asch napisał(a): > > Gdy mam w czubie, > lubie grac na tubie, > w nocnym klubie. > . > (...) > Moral z legendy tej wynika taki: > "chesz miec partie, > kup helikopter > dla tatrzanskiej paki" > Ty chcesz o tym porozmawiać? Spokojnie, bez aż takich uniesień i bez aż takich odniesień... Widzisz jak sypie, za oknem, Ty masz inne zdanie, miej... Potrzebujesz o czymś porozmawiać? trudny > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rympałek Re: Asch... IP: *.MAN.atcom.net.pl 06.02.03, 11:39 Na krakowskim forum w lutym uktywniaja sie z Nowej Huty córki synowie komitetowi poczęci w trakcie rozlicznych narad które uwielbiał z KW aparat wnoszą tu zapach stęchły grobowy Ach gdzież sa dzieci wolnego miasta może im także pamięć zarasta mylą kombinat z kombinatorem? Martwy Machejek na Plantach wabi krakowskie dzieci do wielkiej sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grafomaniek Re: Asch... IP: *.MAN.atcom.net.pl 06.02.03, 12:46 A może by cos lżejszego? A po Brackiej Komuna chodzi dziewczyny uwodzi piwo pije dobrze żyje Na Matecznym Komuna leży oddech ma nieswieży - za duzo piwa wypiła Ale ogólnie w Krakowie Komuna sie trzyma banków Zerwała znajomość z proletariatem do kufajki przypięła kwiatek po angielskiemu gada taka ogłada że hey, wow i o'key Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rym Re: Asch... IP: *.MAN.atcom.net.pl 06.02.03, 13:18 Wielka sprawa to oczywiście chomik!!! Po co ci bryka jak masz chomika. Chomik twoim życia celem i jeszcze Wisła gwardyjska I rykowisko a na nim jeleń I to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: Asch... 07.02.03, 23:25 "Na krakowskim forum w lutym uktywniaja sie z Nowej Huty córki synowie komitetowi poczęci w trakcie rozlicznych narad które uwielbiał z KW aparat wnoszą tu zapach stęchły grobowy Ach gdzież sa dzieci wolnego miasta może im także pamięć zarasta mylą kombinat z kombinatorem? Martwy Machejek na Plantach wabi krakowskie dzieci do wielkiej sprawy" A Ty co???? Huty się nie lubi ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: komuniści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 23:13 jottka napisała: > dzień bez podlizywania siem jest stracony :) Alez ty jottka jestes idiottka :-) Podlizywanie sie do prawienie komus komplementow PO TO zeby osiagnac konkretna korzysc. Jaka moge miec korzysc z powiedzenia kilku milych zdan jakims okmpletnie mi obcym ludziom, ktorych prawdziwych imion ani nazwisk nie znam i nie potrzebuje poznawac, a co dopiero mowic o jakichs korzysciach od nich dla mnie? Stuknij sie w lepek. Naprawde zyjemy w kraju, w ktorym strach kogos pochwalic albo sie usmiechnac, bo wezma to za lizusostwo albo za nachalny podryw. SMutne i straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciągle jestem Re: komuniści wygadują niestworzone historie IP: *.MAN.atcom.net.pl 06.02.03, 14:32 Gyorgi Lukacs, niby mądry i niby intelektualista, a powiedział: "Żydzi są karykaturą burżuazji" (cyt. za A. Kadarkay: Georg Lukacs. Life, Thought and Politics. Blackwell 1991 s. 11) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: komuniści wygadują niestworzone historie 06.02.03, 15:22 No pasaran! spiewali komuniści No pasaran! a jednak my przeszlismy tak mi sie przypomniało... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wh2 Re: komuniści 06.02.03, 15:49 a do zupy zamiast natki powrzucamy demokratki :P (???) Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia1 Re: komuniści 06.02.03, 18:00 "W lecie było kolorowo, mogłam chodzić z gołą głową kwiatki kwitły i pachniały i słowiki spać nie dały" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grafomaniek Re: komuniści IP: *.MAN.atcom.net.pl 06.02.03, 18:33 szyszunia1 napisała: > "W lecie było kolorowo, mogłam chodzić z gołą głową > kwiatki kwitły i pachniały > i słowiki spać nie dały" > :) Teraz mroźno, rywin wieje michnik ziębi choc topnieje Chyba z tego kraju zwieję Wiosną było tak zmysłowo, ale teraz jest grobowo. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: komuniści 06.02.03, 19:20 i adamy, i rywiny wszyscy twórcy piczowiny zarzynacze demokracji nie wymuszą emigracji wolę już głos gniewu na krakforum gie wu... Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia1 Re: komuniści 06.02.03, 19:54 "przy ławeczce zbite w kupki gwarzą sobie leśne ludki tyle śniegu napadało ale biało, ale biało a dokoła zima, zima... sypie śnieżek, mrozek trzyma..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grafomaniek Re: Granat w szambie IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.02.03, 13:09 Wybuchł w szambie granat ubryzgał aparat szambo salonowe aparat partyjny powie sie że pachnie a Miller niewinny Odpowiedz Link Zgłoś