Dodaj do ulubionych

Studia biol-geogr na uj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:09
Mam zamiar studiowac na tym kierunku. Czy ktos moglby cos o nim napisac???
czekam na Wasze opinie...:)
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.bie.lama.net.pl 17.07.06, 23:53
      Nie polecam.
      Nie bedziesz po tym ani geografem, ani biologiem.
      Juz lepiej wybrac ktorys z tych dwoch kierunkow.
      Studia wg. mnie zupelnie bez sensu.
      • Gość: juullia Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:53
        Moja koleżanka studiowała przez rok na tym kierunku i sama zrezygnowała, więc
        chyba raczej nie za ciekawy ten kierunek. Ale może akurat Tobie się spodoba.
        • Gość: QAZ Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:57
          SDUDIUJE I JESTEM ZADOWOLONY
          • Gość: hehhee Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:35
            SDUdiujesz? a co to za czynność?;DDD
          • Gość: Sabina Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:43
            Dzienx juz myslalam ze nikt nic pozytywnego nie napisze ;)
            • Gość: ......... Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.i24.pl 23.07.06, 14:07
              Ja chciałam na to iść ale jednak wybrałam geografię.
              Moim zdaniem studia fajne
    • Gość: Jago Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.chello.pl 23.07.06, 17:50
      Idę tam, może się spotkamy? Ile masz punktów?
      • Gość: Sabina Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 14:43
        heh powiedzmy ze ja ide tak poza punktami;). a tak przy oazji moze ktos sypnie
        jakas dobra rada dla swiezo upieczonych studentow tegoz kierunku??;)
    • neurosia Re: Studia biol-geogr na uj 01.08.06, 16:30
      Mieszkałam przez rok z koleżanką, która to studiuje. Obecnie jest na 3 roku,
      pisze teraz licencjat. Nie była zadowolona i cały czas żałowała, że nie wybrała
      albo samej biologii, ani geografii. Nauki jest bardzo dużo, na niektóre egzaminy
      obowiązuje taki sam materiał jak na kierunku biologia, choć godzinowo zajęć z
      danego przedmiotu jest np. o połowę mniej. Chociaż plusem jest, że po tych
      studiach dostajesz dwa dyplomy: licencjat z geografii i magisterium z biologii
      albo odwrotnie, wybór należy do studenta. Z tego co wiem, jest mało specjalności
      do wyboru.
    • Gość: qwe Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 16:49
      pierwszy milion po 25 roku zycia hahahahahahahaaaa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka