Gość: Sabina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:09 Mam zamiar studiowac na tym kierunku. Czy ktos moglby cos o nim napisac??? czekam na Wasze opinie...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.bie.lama.net.pl 17.07.06, 23:53 Nie polecam. Nie bedziesz po tym ani geografem, ani biologiem. Juz lepiej wybrac ktorys z tych dwoch kierunkow. Studia wg. mnie zupelnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juullia Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:53 Moja koleżanka studiowała przez rok na tym kierunku i sama zrezygnowała, więc chyba raczej nie za ciekawy ten kierunek. Ale może akurat Tobie się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QAZ Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:57 SDUDIUJE I JESTEM ZADOWOLONY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehhee Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:35 SDUdiujesz? a co to za czynność?;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:43 Dzienx juz myslalam ze nikt nic pozytywnego nie napisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.i24.pl 23.07.06, 14:07 Ja chciałam na to iść ale jednak wybrałam geografię. Moim zdaniem studia fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jago Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.chello.pl 23.07.06, 17:50 Idę tam, może się spotkamy? Ile masz punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 14:43 heh powiedzmy ze ja ide tak poza punktami;). a tak przy oazji moze ktos sypnie jakas dobra rada dla swiezo upieczonych studentow tegoz kierunku??;) Odpowiedz Link Zgłoś
neurosia Re: Studia biol-geogr na uj 01.08.06, 16:30 Mieszkałam przez rok z koleżanką, która to studiuje. Obecnie jest na 3 roku, pisze teraz licencjat. Nie była zadowolona i cały czas żałowała, że nie wybrała albo samej biologii, ani geografii. Nauki jest bardzo dużo, na niektóre egzaminy obowiązuje taki sam materiał jak na kierunku biologia, choć godzinowo zajęć z danego przedmiotu jest np. o połowę mniej. Chociaż plusem jest, że po tych studiach dostajesz dwa dyplomy: licencjat z geografii i magisterium z biologii albo odwrotnie, wybór należy do studenta. Z tego co wiem, jest mało specjalności do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Studia biol-geogr na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 16:49 pierwszy milion po 25 roku zycia hahahahahahahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś