Gość: Borysek IP: *.autocom.pl 18.07.06, 06:51 Do złodzieja który dzisiaj w nocy ukradł mi dupę do Blaupunkta!!!I tak Cię namierzę w wtedy Ci nie radzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Że też takie skur...... po ulicach chodzi!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kacper31 Pierwszy raz słyszę o kimś komu ukradli dupę 18.07.06, 07:01 Ale rozumię dlaczego jest taki oburzony i nieszczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borysek Re: Pierwszy raz słyszę o kimś komu ukradli IP: *.autocom.pl 18.07.06, 07:08 Jesteś złośliwy nie ma co!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 On być może jest złośliwy 18.07.06, 07:31 Ale Ty z pewnością jesteś niezrozumiały. Napisz więc może o co chodzi, bo świat na zewnątrz Ciebie tak jest zrobiony, że nie każdy w nim wie, co to jest "d... od Blaupunkta" .Hm? H. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: On być może jest złośliwy 18.07.06, 07:39 Dupa do blaupunkta to prawdopodobnie to co zostaje z radia w samochodzie jak się wyciągnie panel. Koleś ma prawo być wkurzony, bo ci kradnący gó..arze przeważnie narobią w samochodzie kilkakrotnie wiekszych szkód niż dostaną od pasera za skradzione radio. Ja też wyrywam skurwelom nogi z dupy jak złapię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borysek Krzychut święta racja!!! IP: *.autocom.pl 18.07.06, 07:46 Dokładnie jest tak jak Krzychut napisał!!!Dupa od blaupunkta to nic innego jak druga część radia z panelem!!!!!!Takim złodziejom powinni ręce obcinać za kare!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Krzychut święta racja!!! 18.07.06, 07:54 na wszelki wypadek zadawalam się starym fabrycznym radiem bez odtwarzacza. Złodziejom powinni łapy ucinać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joan Re: Krzychut święta racja!!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.06, 08:19 wczoraj podali w tvn, że złodzieje juz nawet poduszki powietrzne potrafią ukraść, dla mnie to to samo co te hieny z cmentarzy co kradną znicze i kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Krzychut święta racja!!! 18.07.06, 08:48 Mnie też walnęli radio.... razem z samochodem:( Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Krzychut święta racja!!! 18.07.06, 08:59 A nasi kochani policjanci co siedzo 100m dalej nic nie zauważyli? Odpowiedz Link Zgłoś
chlopczyk_z_zapalkami Trzeba zacząć od tego,że wszelkie alarmy,blokady 18.07.06, 10:30 itp.itd.-montowane fabrycznie są do d... .I to jest dopiero draństwo.Skradziono mi kiedyś radio razem z nową beemką-nie pomogły najnowsze zabezpieczenia.Od tamtej pory montuję najtańsze alarmy-chodzi o ubezpieczenie.Podstawą zaś mojego zabezpieczenia jest wyłącznik "elektryki"ukryty w sekretnym miejscu.Samochód jest nie do "odpalenia"-przekonałem się otym już dwa razy.Zostaje złodziejom laweta,albo kradzież samochodu z kierowcą. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: On być może jest złośliwy 18.07.06, 11:40 A masz jakąś kolekcję tych nóg przychód? potrzebuje jedną, bo koledze urwało. Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 Re: Złodzieje!!!!! 18.07.06, 09:21 a kto nakręca ten biznes?? sami klienci kupują kradzione na giełdach,sami sie tłumaczą ze im tez ukradli lub nie przypuszczałem ze to kradzione(radio bez pudła,papierów i sprzedawane z zapazuchy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrykkiwaczek Re: Złodzieje!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 09:46 jak jesteś w stanie ją rozpoznać (może jakiś znak szczególny???) to wybierz się w sobotę na giełdę elektroniczną na Balickiej. Mała, ale jakaś szansa jest. Znajomy ustrzelił tak swój sprzęt u pasera (jednego z gości ze sprzetem). Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: blaupunkt 18.07.06, 11:42 Mam dwie nagie Miecie. Nie chcesz być Jagiełłą? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: blaupunkt 18.07.06, 11:48 A ładne? A chętne? A potrafią już same...? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś