Dodaj do ulubionych

Złodzieje!!!!!

IP: *.autocom.pl 18.07.06, 06:51
Do złodzieja który dzisiaj w nocy ukradł mi dupę do Blaupunkta!!!I tak Cię
namierzę w wtedy Ci nie radzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Że
też takie skur...... po ulicach chodzi!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • kacper31 Pierwszy raz słyszę o kimś komu ukradli dupę 18.07.06, 07:01
      Ale rozumię dlaczego jest taki oburzony i nieszczęśliwy.
      • Gość: Borysek Re: Pierwszy raz słyszę o kimś komu ukradli IP: *.autocom.pl 18.07.06, 07:08
        Jesteś złośliwy nie ma co!!!!
        • helenka17 On być może jest złośliwy 18.07.06, 07:31
          Ale Ty z pewnością jesteś niezrozumiały.
          Napisz więc może o co chodzi, bo świat na zewnątrz Ciebie tak jest zrobiony, że
          nie każdy w nim wie, co to jest "d... od Blaupunkta" .Hm?
          H.
          • krzychut Re: On być może jest złośliwy 18.07.06, 07:39
            Dupa do blaupunkta to prawdopodobnie to co zostaje z radia w samochodzie jak
            się wyciągnie panel. Koleś ma prawo być wkurzony, bo ci kradnący gó..arze
            przeważnie narobią w samochodzie kilkakrotnie wiekszych szkód niż dostaną od
            pasera za skradzione radio.
            Ja też wyrywam skurwelom nogi z dupy jak złapię.
            • Gość: Borysek Krzychut święta racja!!! IP: *.autocom.pl 18.07.06, 07:46
              Dokładnie jest tak jak Krzychut napisał!!!Dupa od blaupunkta to nic innego jak
              druga część radia z panelem!!!!!!Takim złodziejom powinni ręce obcinać za
              kare!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • henio56 Re: Krzychut święta racja!!! 18.07.06, 07:54
                na wszelki wypadek zadawalam się starym fabrycznym radiem bez odtwarzacza.
                Złodziejom powinni łapy ucinać.
                • Gość: joan Re: Krzychut święta racja!!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.06, 08:19
                  wczoraj podali w tvn, że złodzieje juz nawet poduszki powietrzne potrafią
                  ukraść, dla mnie to to samo co te hieny z cmentarzy co kradną znicze i kwiaty
                  • skks Re: Krzychut święta racja!!! 18.07.06, 08:48
                    Mnie też walnęli radio.... razem z samochodem:(
                    • krzychut Re: Krzychut święta racja!!! 18.07.06, 08:59
                      A nasi kochani policjanci co siedzo 100m dalej nic nie zauważyli?
                    • chlopczyk_z_zapalkami Trzeba zacząć od tego,że wszelkie alarmy,blokady 18.07.06, 10:30
                      itp.itd.-montowane fabrycznie są do d... .I to jest dopiero draństwo.Skradziono
                      mi kiedyś radio razem z nową beemką-nie pomogły najnowsze zabezpieczenia.Od
                      tamtej pory montuję najtańsze alarmy-chodzi o ubezpieczenie.Podstawą zaś mojego
                      zabezpieczenia jest wyłącznik "elektryki"ukryty w sekretnym miejscu.Samochód
                      jest nie do "odpalenia"-przekonałem się otym już dwa razy.Zostaje złodziejom
                      laweta,albo kradzież samochodu z kierowcą.
            • jazzinator Re: On być może jest złośliwy 18.07.06, 11:40
              A masz jakąś kolekcję tych nóg przychód? potrzebuje jedną, bo koledze urwało.
    • emelem1 Re: Złodzieje!!!!! 18.07.06, 09:21
      a kto nakręca ten biznes?? sami klienci kupują kradzione na giełdach,sami sie
      tłumaczą ze im tez ukradli lub nie przypuszczałem ze to kradzione(radio bez
      pudła,papierów i sprzedawane z zapazuchy)
      • Gość: patrykkiwaczek Re: Złodzieje!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 09:46
        jak jesteś w stanie ją rozpoznać (może jakiś znak szczególny???) to wybierz się
        w sobotę na giełdę elektroniczną na Balickiej.
        Mała, ale jakaś szansa jest. Znajomy ustrzelił tak swój sprzęt u pasera
        (jednego z gości ze sprzetem).
    • jazzin Re: blaupunkt 18.07.06, 10:33
      to fajne ma dupy!
      • krzychut Re: blaupunkt 18.07.06, 10:56
        Znam fajniejsze;-)
        • skks Re: blaupunkt 18.07.06, 11:42
          Mam dwie nagie Miecie.
          Nie chcesz być Jagiełłą?
          • krzychut Re: blaupunkt 18.07.06, 11:48
            A ładne?
            A chętne?
            A potrafią już same...?
            ;-)
    • tadeuszzywczak Że kaczorów nie chca ukraść.. radio gratis.. 18.07.06, 16:35
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka