Dodaj do ulubionych

Najlepsza pizzeria na telefon to Picolo(Piccolo)!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:12
dlatego ,że mają zajebiste ciasto..coś wspaniałego.do tej pory sadzilem ze
tylko mama takie pyszen robi ale jednak oni robia lepsze)
naprawde polecam tą pizzerie ..w wakacje smakuje nawet lepiej niz zwykle:)
Obserwuj wątek
    • ice_mc Re: Najlepsza pizzeria na telefon to Picolo(Picco 19.07.06, 15:36
      Dostales robote jako dostawca pizzy?:)
      • madziululka82 Re: Najlepsza pizzeria na telefon to Picolo(Picco 19.07.06, 19:10
        ja powiem tak: pizza jak pizza ale niestety zbyt powoli mi ja przywożą ..trzeba
        dlugo czekać.mówie o tej na mackiewicza,
        natomiast moja znajoma mieszka na ulicy cichej i mówi ze tam jest lepsza ta
        pizza a ta sama chyba firma nawet,,,polecam też tele pizze.
        • maximus1982 Telepizza 20.07.06, 12:40
          Jedyna pizzernia w Krakowie, oferująca klientom umówmy się smaczną pizzę.

Dlaczego warto wspomnieć o Telepizzy?

Serwis na najwyższym poziomie, bez znaczenia czy to środa, piątek czy niedziela. Czas dostawy nie przekracza 30min od momentu złożenia zamówienia.
          Owszem zdarzyło się , iż pizze miałem spóźnioną, dostawca grzecznie przeprosił.

Hmm, w Dominium zamówiłem. Odległość jaka dzieliła mnie z lokalem na Rynku Gł. to około 200m. Pizza była spóźniona, a dostawca bezczelnie stwierdził:

D: A napiwek gdzie?

Żenada.
          • Gość: maciek Re: Telepizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:00
            ale stary robsiz reklame swojej pizzeri :o) he,he
            gołym okiem widać ,że to reklama i potem sie dziwic ,ze ludzie zamawiają w tym
            syfie .
            ja kiedyś zamawiałem to myslalem ze sie porzygam jak znalazłem w pizzy
            paznokcia kawałek (mowa o telepizzy).to byl na stówe paznokiec i jeszcze taki
            doklejany ..jak panienki tam robiaw takich póltipsach pizze to ja sram to.
            natomiast zadowolony jestem z pizzerii warszawskich na telefon a jesli chodzi o
            pizzerie picolo to nie powiem ale ciasto smaczne im wychodzi..tylko dostawcy
            nieuprzejmi czasem sie trafiają.
            • Gość: Drogi macku Wracaj skąd przyszedłeś./ IP: *.187.224.11.ip.airbites.net 20.07.06, 13:53
              Wracaj studencie do warszawy.
              • madziululka82 Re: Wracaj skąd przyszedłeś./ 20.07.06, 19:26
                ja powiem tak:najlepsza pizza jesli chodzi o jakość ciasta!!
        • madziululka82 Re: Najlepsza pizzeria na telefon to Picolo(Picco 20.07.06, 19:26
          oczywiscie chodzi o tą na ulicy cichej czy jak tam sie ona nazywa:)
    • Gość: popieram Re: Najlepsza pizzeria na telefon to Picolo(Picco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 21:19
      o tak smaczne ciasto tam maja!
    • marceliszpak Re: Najlepsza pizzeria na telefon to Picolo(Picco 30.07.06, 16:25
      jadlem z ponad rok temu ta z cichej , musze poweidiec ze bardzo malo pyszna.
      wiecej tam nie kupie pizzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka