Dodaj do ulubionych

AP Kraków- wyniki

24.07.06, 21:34
Dzisiaj ogloszono wyniki na AP. I jak? Jestescie zadowoleni? Czy jest tu ktos, kto sie dostal na anglistyke ze stara matura? Ja
sie niestety niedostalam, chociaz mam zdane CAE:(
Obserwuj wątek
    • Gość: typ Re: AP Kraków- wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:54
      Dostałem się na historię. O politologi zapomniałem gdy zobaczyłem listę
      chetnych 1.4tys.
      • magdam26 Re: AP Kraków- wyniki 26.07.06, 08:19
        I co, zostajesz tam na historii czy złożyłeś jeszcze gdzieś i jak cię tam
        przyjmą to zrezygnujesz???
        • Gość: typ Re: AP Kraków- wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:37
          Jestem bardzo zadowolony, nie jest to UJ lub agh. Przynajmniej jestem spokojny,
          mam już studia, a to było najważniejsze. Z tego co widziałem jestem rodzynkiem,
          prawie sama płeć przeciwna ;D.

Pozdrawiam wszystkich rekrutów /przyszłych studentów Ap ;)
          • xvqqvx Re: AP Kraków- wyniki 27.07.06, 06:12
            > mam już studia, a to było najważniejsze.
            I do woja nie wezmą. :-)
          • Gość: justyna Re: AP Kraków- wyniki IP: *.ds3.agh.edu.pl 30.11.06, 15:17
            nie pchajcie sie tam... cale AP nie daje nic poza satysfakcja spokojnego
            przechodzenia z roku na rok, a pozniej nic sie z tego nie ma:/wiekszosc studiow
            typu politologia, iflologia czy jakies inne to przeciez jedna wielka zmylka,
            zajec wciaz nie ma, a jak juz sa to sa na uwlaczajacym poziomie...nie polecam...
            • Gość: mossia Sprzeciw :-/ IP: *.chello.pl 04.12.06, 13:39
              Studiuję na AP na kierunku "tego typu"
              i muszę stanowczo zaprzeczyć!
              Moje studia są na dobrym poziomie, ciekawe, atmosfera miła.
              I wcale nie przepadają mi nagminnie żadne zajęcia!
              Zresztą to chyba jasne, że ewnetulany brak zajęć i tak jest potem do odrobienia.
              Ja jestem zadowolona i polecam.
    • Gość: ja Re: AP Kraków- wyniki IP: *.chello.pl 25.07.06, 23:11
      na anglistyce trzeba bylo miec co najmniej 90 punktow, zeby sie dostac - widac zawalilas ktora czesc - pisemna lub ustna - cos slabo zdalas ten CAE skoro nie udalo Ci sie dobrze napisac testu na poziomie FCE, albo wykazac dobra plynnoscia mowienia ...
      • plecionka Re: AP Kraków- wyniki 25.07.06, 23:56
        Hm, fakt, moze zdanie na B to nie jest jakas kosmiczna rewelacja, ale tez raczej totalne dno to nie jest. I dlatego wlasnie sie dziwie, ze mnie tak nisko sklasyfikowali.
    • Gość: kkk Re: AP Kraków- wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 00:54
      a ja sie dostalam na politologie :)
      • Gość: Anika87 Re: AP Kraków- wyniki IP: *.68.77.60.brzesko77.tnp.pl 21.08.06, 00:29
        je tez dostałam się na politologię :D
        nie była aż tak trudno jakby sie mogłoby wydawać, albo po prostu sama nie
        zdawałam sobie sprawy, że tak dobrze mi maturka poszła :)
    • Gość: krakusik Re: AP Kraków- wyniki IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 21.08.06, 17:43
      AP przezywa od kilku juz lat oblezenie. To jakis fenomen! Gratuluje wyboru,
      sadze, ze nie powinniscie zalowac.
      • Gość: kaśka Re: AP Kraków- wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:09
        przeżywa oblężenie zapewne dzięki plocie, że łatwo się tam dostać.
        • Gość: krakusik Re: AP Kraków- wyniki IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 22.08.06, 09:49
          Ale jeslibysmy tym tokiem poszli, to co powiedziec o UJ?? Tam jest jeszcze
          wieksze oblezenie. O 6 tys. wiecej w tym roku w porownaniu z minionym.
          Szczegoly tutaj:
          www.naukawpolsce.pap.pl/nauka/index.jsp?news_cat_id=11&news_id=11566&layout=10&page=text&place=Lead01

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka