kikoo1 25.07.06, 15:10 od złodziei i szubrawców! Codziennie wykrywane są nowe afery! Codziennie zatrzymywani są przestępcy różnej maści! Rynek usług więziennych zacznie się rozrastać i przy okazji bezrobocie obniży się jeszcze bardziej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: akurat! Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:11 W polsce nie ma żadnego bezrobocia. Ci co chcieli pracować już wyjechali za granicę, a reszta i tak nie szuka roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMK Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) IP: *.net.autocom.pl 25.07.06, 15:17 Będzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) 25.07.06, 15:20 Kiko, na jaki kolor najczęściej malujesz paznokcie? Nie odpryskuje Ci lakier od klikania w klawiaturę? Ja jak sobie kleiłam tipsy, takie po 7 zł za komplet to na palcach wskazujących zawsze mi odpadały. Nie znasz na to jakiegoś sposobu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMK Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) IP: *.net.autocom.pl 25.07.06, 15:27 Lustracja majątkowa sięgająca głęboko, tuż tuż!!!! **** Sarenko, staram się nie garbić przy pisaniu, a Ty? Paznokcie obcinaj krótko, tipsy to taka tandeta..... Już tylko kucharki tak robią i inne panie z tych skromniejszych zawodów. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A gdyby tak coś na temat??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) 25.07.06, 15:32 > Paznokcie obcinaj krótko, tipsy to taka tandeta..... > Już tylko kucharki tak robią i inne panie z tych skromniejszych zawodów. Muszę się zapytać mruga czy robi sobie tipsy. Jak on powie, że niemodne to się go posłucham i nie będę sobie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Eeee tam niemodne... 25.07.06, 15:43 Tipsy zawsze są i będą modne...:) A jakie masz teraz? Ja mam różowe ze złotym szlaczkiem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Eeee tam niemodne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:46 Gratuluję dobrego gustu Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 15:48 Carmen, nie wiem czy wiesz, ale mrug jest trendsetterem, on się zna na tym najlepiej dlatego trzeba go spytać. Ja teraz nie mam żadnych bo wszystkie sobie obgryzłam jak mnie chłopak rzucił, ale myślę o takich błękitnych z brokatowymi szlaczkami. Różowe ze złotym też są piękne, dobrze wybrałaś! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 15:50 ponoć stylizowane na ser radamer też moga być. Słyszałaś coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 15:55 > ponoć stylizowane na ser radamer też moga być. Słyszałaś coś o tym? Niestety, w gazetach dla kobiet które czytam nic o tym nie pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 16:00 widać niefachowa prasę czytasz. Ja to w magazynie o tipsach, który prenumeruje moja przyjaciółka to nawet zdjęcie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 16:07 > widać niefachowa prasę czytasz. Ja to w magazynie o tipsach, który prenumeruje > moja przyjaciółka to nawet zdjęcie widziałam Ja bym sobie nie mogła żadnej prenumeraty zamówić bo tam na okładkach są czasem nieobyczajne zdjęcia z półnagimi kobietami co się wyginają i moja babcia zaraz by mi to do kosza wyrzuciła! Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 15:51 Pasują mi do mojej bluzeczki z różowymi cekinami...;) Ale jak mówisz, ze Mrug jest tym tren.../ale Ty znasz trudne słowa/ to będę się musiała z nim konsultować...! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 15:54 On sam mi się dziś z tego zwierzył to zapisałam to nowe trudne słowo na kartce i teraz powtarzam. A czy na bluzeczce z cekinami masz jakiś napis? Cyfry są podobno już nie modne, lepiej wypadają napisy. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 15:57 To że numerki niemodne to każda wie... No pewnie, że mam! "I'm bitch" Ale przyznam Ci się, że nie znam angielskiego, więc nie wiem co to znaczy...ale fajosko wygląda...;D Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 15:59 Ja też nie znam, w szkole pani nauczycielka z angielskiego to nam tylko mówiła po polsku o swoich problemach z mężem, więc nie miałam okazji się nauczyć. Z teledysków to mi się tak kojarzy, że to chyba coś związanego z plażą, ale nie wiem, musisz zapytać kogoś innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 16:02 Też tak myslę, że to coś z wakacjami jest związane... W końcu to letnia bluzeczka, co nie? Zresztą po co mi wiedzieć fajnie wygląda i chłopaki się obracają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 16:03 Najważniejsze żeby się oglądali, przecież o to chodzi. Ja to zaraz patrzę czy któryś by się nie nadał na męża. Chciałabym mieć taki piękny ślub. Wszystko by było biało- złote i różowe gołąbki na limuzynie! To by było takie wspaniałe. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 16:09 Mnie też taki piekny slub się marzy... Ostatnio nawet takiego jednego poznałam, ale na drugiej randce się okazało, że Beemcia co nią przyjechał na pierwszej to była kuzyna...lipa...od razu mu powiedziałam, że nie ma co liczyć na trzecią randkę...ale trochę mi żal bo nieźle całował...:) Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 16:12 Mój chłopak miał prawdziwe bmw na które zarobił dystrybuując radioodbiorniki i rowery na giełdzie. Jest prawdziwym człowiekiem interesu i nawet czasem dawał mi na tipsy i solarium. Ale niestety odszedł ode mnie bo poznał kobietę, która miała lepsze walory intelektualne. Byłam bardzo nieszczęśliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 16:15 Znam to...mój poprzedni też tak zrobił...odszedł bo miała D a ja mam tylko C, ale się nie zrażam ale to się zmieni też mogę być inteligenta, jak zechce tylko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 16:18 Wygląd, a szczególnie rozmiar biustu w prawdziwej miłości przecież się nie liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 16:22 Właśnie też mu tak powiedziałam...ale on mnie chyba nie kochał...:( Nie chciał mi dawać na solarium...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 16:28 Bez sensu. W takim razie to na pewno nie była miłość! Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Eeee tam niemodne... 25.07.06, 16:34 Bo on strasznym sknerą był i dusigroszem. Nawet dobrze teraz sobie myslę, że mnie zostawił...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:27 przyspawaj se te tipsy. Nosisz stringi? nie masz z nimi też problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) 25.07.06, 15:31 Aldonko, widzę agresywny ton w Twojej wypowiedzi. To takie nie kobiece! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:36 nie lubię po prostu tandety - kicz owszem. Nigdy nie byłam agresywna. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) 25.07.06, 15:39 Nie zachęcam Cię przecież do noszenia tipsów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:41 No i dzięki Bogu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skobel Re: Polska wkrótce będzie czarna (!!!!!!!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:29 Problem lakieru mnie nie dotyczy.Klikam fiutem-oszczędzjąc palce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondry Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:59 masz rację.jeszcze tylko trzy lata (w najgorszym wypadku) i koniec tych spektakli dla gawiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw1 Re: Polska wkrótce będzie wolna od PiSu IP: 212.105.239.* 25.07.06, 15:59 jeszcze pare lat trzeba bedzie poczekac . Najsmieszniejsze jest to ze Braciom i ich kolegom wydaje sie ze beda rzadzic wiecznie . Zawlaszczajac panstwo i zmieniajac ustawy dajace wladze bez ograniczen partii rzadzacej wladze pozbawiona kontroli nie zdaja sobie sprawy ze kiedys moga byc w opozycji i nie beda mogli naprawic tego co zepsuli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arraw Re: Polska wkrótce będzie wolna od PiSu IP: *.net.autocom.pl 25.07.06, 16:17 PiS zostaje na II kadencję. Zupełnie nie ma go czym zastąpić. I dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokii1 Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) IP: 81.219.149.* 26.07.06, 01:17 Tak, niedługo, cześć zostanie zamknięta a reszta wyjedzie. Ciekawe kto bedzie zapalał i gasił światło?. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) 26.07.06, 01:20 Kaczor dziobem a macier poszukiwał winnych, Dla wanny to bedzie porazające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Polska wkrótce będzie wolna (!!!!!!!) IP: *.utaonline.at 26.07.06, 05:01 precz z lewackimi prowokatorami Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa Oświadczenie KFMP 26.07.06, 07:07 PiS jest partią normalnych i mądrych ludzi i wystawianie jej na tym forum na pośmiewisko przez "debila" i niewpełnisprawną "kikoo-itp" jest zwykłą prowokacją tzw "krakowskiego układu forumowego" nastawionego na kompromitacje naszej partii przed zbliżającymi się wyborami samorządowymi. Osoby te nigdy z naszą partią nie miały nic wspólnego i kojarzenie ich z nami jest niesprawiedliwe i wysoce dla nas szkodliwe, oświadczamy. KFMP Odpowiedz Link Zgłoś