Gość: warszawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:40 I tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13111978mar Re: a kto ich lubi? 31.07.06, 17:04 ...mozesz sobie nie lubiec,kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Watykańczyk Re: Nie lubie Krakowiaków IP: 81.219.149.* 30.07.06, 17:57 Taki z ciebie Warszawiak jak z koziej d...y trąba. Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: Nie lubie Krakowiaków 30.07.06, 18:30 Masz na myśli "Cud mniemany, czyli Krakowiacy i górale"? No cóż Bogusławski nie jest łatwy dla nie wyrobionego widza i słuchacza. A może chodzi o zespół pieśni i tańca "Krakowiacy" Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Superpavo Też siebie nie lubię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:48 Jestem krnąbrny pazerny i centuś wrrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Nie lubie Krakowiaków 30.07.06, 22:04 ... a kto lubi warszawiaków ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer. Re: Nie lubie Krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:22 a ja lubie i nic ci do tego, warszawiaku z pruszkowa Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Nie lubie Krakowiaków 30.07.06, 22:30 .... jak już do mnie to z Nowej Huty jestem ... ... pruszków ... w telewizorze coś gadali ... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Nie lubie Krakowiaków 30.07.06, 22:25 niewielu ich widziałeś, ja zresztą też ale ci, których znam dadzą się lubić... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Nie lubie Krakowiaków 30.07.06, 22:40 ... też paru znam - są OK ... ale Warszawa ... a próbowałeś przez nią przejechać ... to porombane miasto jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olio Re: Nie lubie Krakowiaków IP: *.net.autocom.pl 31.07.06, 05:28 skksa? Rozumiem cię Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Nie lubie Krakowiaków 31.07.06, 10:46 co? atak agorafobii miałes na normalnej szerokości ulicach? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Nie lubię krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:55 - i... masz prawo, bo krakowaik to bardzo trudny taniec, jakies hołupce przytupywwanie i kierezyja się rozwiewa, łamią się pawie pióra... (ww. strój nalezy do 4 strojów narodowych - góralski, krakowski, śląski oraz mazowiecki)... - mnie się sztajerek praski nieciekawnym wydaje, a my tu sobie tak codziennie krakowiaka w rytm... Hej, na krakowskim rynku maki i powoje... PS. Jeżeli miałaeś na myśli mieszkańców, to nazywają sie krakowianie, małą literą, dużą to mieszkańcy Ziemi Krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: Nie lubie Warszawiaków IP: 81.21.196.* 31.07.06, 11:27 i tyle!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warsaw 34 Re: Nie lubie Warszawiaków IP: *.profix.local / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 15:14 tak bo tak - odpowiedź dziecka - wszyscy krakusi sa tacy- można nas lubić lub nie ale jakie macie argumenty - takie jak wszyscy - ale je można podciagnąc do każdego człowieka nieważne gdzie mieszka- ale krakusy gdybyście choć trochę podróżowali po świecie a nie najdalej do wielyczki to byście zmienili swój światopogląd---czego życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcvbdf Ortofonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:27 w tzw. wymowie kulturalnej mówi się - [v'el'icxka] grupy ly w miejsce l'i są gwarowe i tak mówią ludzie wsiowi. Nie zdradzaj swego pochodzenia, bo na wsi mieszkaja kulturalni ludzi także... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw1 Re: a ja nie lubie glupoty - IP: 212.105.239.* 31.07.06, 12:07 A ja nie lubie glupoty , glupota nie jest zwiazana z miejscem , bywa rownie kosmopolityczna jak i madrosc. jako umysl scisly urzywam okreslenia "krzywa rozkladu glupoty" i "prawdopodobienstwo glupoty." Sa miasta i miasteczka gdzie prwdopodobienstwo glupoty jest wieksze lub mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna Re: Nie lubie Krakowiaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:21 To po co sie tu wpisujesz durny trollu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw1 Re: Nie lubie Krakowiaków IP: 212.105.239.* 31.07.06, 12:30 Gość portalu: wredna napisał(a): > To po co sie tu wpisujesz durny trollu? Zeby pokazac glupim ze sa glupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onsza [...] IP: *.net.autocom.pl 31.07.06, 17:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Nie lubie Krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:27 zgadzam sie, ale wpisy w innycvh miastach są równie beznadziejne. mam wrażenie, że z tego typu kontaktów towarzystkich korzystają głównie ludzie z problemami w komunikacji społecznej, tchórzliwi, o zaniżonej samoocenie i ze strachem przed wyrażaniem własnych mysli, jesli je mają lub kiedykolwiek mieli Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Nie lubie Krakowiaków 01.08.06, 16:30 najbardziej uważajcie na wpisy koko i wielonickowca z neo - można dostać rozwolnienia od samego czytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tee Re: Nie lubie Krakowiaków IP: *.net.autocom.pl 01.08.06, 22:46 peteen jak zwykle ma szambo poniżej nosa Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Nie lubie Krakowiaków 01.08.06, 22:46 Szambo masz wkoło ogona!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna Re: Nie lubie Krakowiaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 07:34 Dobrze że poniżej, a nie powyżej :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojan45 [...] IP: *.profix.local / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 15:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:22 czestochowa lubi krakow a warszawa to wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: krakow 02.08.06, 11:24 Niech se bedą jedni i drudzy!!Wolę to od Torunia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarz Re: krakow IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 02.08.06, 20:15 nie lubisz Torunia przez ojca dyrektora??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Nie lubie Krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 20:21 wlasnie bylem w Toruniu zwiedzilem dom Kopernika - maja 90% oryginalow, niezwykle ciekawe eksponaty zjadlem dobry obiad zachwycilem sie czystoscia przy Wisle, fajne miejsca zeby cos zjesc( parasole itd) i pomyslalem , kiedy tak w Krakowie bedzie mozna pojsc nad Wisle, posiedziec , cos zjesc, ech chociaz bylo duzo turystow bylo niezykle czysto! wiec nie przesadzaj longi, twoj uraz polityczny nie powinien miec nic wspolnegoz miastem Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Nie lubie Krakowiaków 02.08.06, 21:24 janek!! Mam nadzieję ,ze nie zaserwowali ci kaczek z ptasią grypą!!!Bo Cię ch...strzeli!! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Nie lubie Krakowiaków 02.08.06, 21:18 Hehe, najpiękniej chociaż nie na temat napisał turysta, widać zamiłowanie do psychologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Nie lubie Krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:41 uwazam Kopernika za najwiekszego czlowieka w dziejach ludzkosci a kaczki w tamtych stronach- ech! czernina ,palce lizac ch, to mnie niedlugo strzeli jak sie nie zrobi porzadku w Krakowie chociazby w 1/4 tego co zrobil Torun dla turystow i mieszkancow a polityke tych wsiochow - ze wszystkich ugrupowan bez wyjatku- mam gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Nie lubie Krakowiaków 02.08.06, 21:43 A czy Wiesz ,że Kopernik był kobietą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Nie lubie Krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:31 to znaczy sie mam mowic Pani Kopernikowa - od koperku? Odpowiedz Link Zgłoś