Dodaj do ulubionych

awf kraków zaoczne

IP: *.szydlak.com / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:07
witam,
jak sie studiuje na AWF zaocznie turystyke i Rekreacje?
Jak z kadrą i tzw. poziomem? Jaka atmosfera na studiach?
dzieki za posty.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: pajacyk Re: awf kraków zaoczne IP: *.szydlak.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:58
      widze, że studentów AWFu tu nie ma, a moze ktoś słyszał od znajomych jak sie studiuje zaocznie na AWFie?
      dzieki za odpowiedź.
      • vanilla5 Re: awf kraków zaoczne 04.08.06, 13:32
        Hej! Mój znajomy studiuje na AWF-ie wychowanie fizyczne, ale dzienne i jest
        zadowolony:) Tylko ma poprawki we wrześniu, bo z tego co go znam, lubi
        imprezować:P A drugi znajomy idzie na zaoczne studia na AWF, więc myślę, że
        będzie ok:)
      • Gość: ja_ Re: awf kraków zaoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 10:50
        Moj chlopak bedzie teraz na II roku (zaocznych) z tym, ze on studiuje
        wychowanie fizyczne. Z tego co wiem, z tego co mowi on i reszta chlopakow (a
        jest ich chyba z 6) to sa baaardzo zadowoleni! Uczelnia przyjazna, ludzie
        super, az chce im sie w pazdzierniku wracac ;)
    • Gość: Gość Re: awf kraków zaoczne IP: *.ramtel.pl 10.08.06, 21:34
      Skończyłam zaocznie, ale 5 lat temu, broniłam się 4 lata temu. Jeśli masz jakąś
      alternatywę to wybierz coś innego, albo ten sam kierunek ale w prywatnej szkole
      wyższej. Ja na AWF-ie nie miałam zajęć sportowych, żadnych obowiązkowych kursów
      instruktażowych.. NIC. Wiem, że teraz w wyższych prywatnych szkołach to wszystko
      jest i studiuje się tam tak jak na dziennych.
      A nade wszystko - biurokracja.
      Powodzenia!
      • Gość: kkk do Gosc IP: *.prospect.pl / 82.115.76.* 10.08.06, 22:00
        hej ja teraz zaczynam pierwszy rok Tiru tylko na dziennych, czy masz prace i
        mozliwosci w miare po tym kierunku?
    • Gość: pajacyk Re: awf kraków zaoczne IP: *.szydlak.com / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:02
      tak sie składa, ze ja studiuje na prywatnej dziennie i chce z niej uciec, bo to dno kompletne. Na dziennych mamy tyle samo zajec co na zaocznych na AWF i po prostu wole pracować i zaocznie to samo przerobić, niż sie męczyc z ta prywatna. A na zajeciach sportowych mi nie zależy.
      pozdrawiam:)
    • Gość: pajacyk Re: awf kraków zaoczne IP: *.szydlak.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 09:11
      czy naprawde nie ma tu nikogo kto mógłby powiedziec coś wiecej?
      bede wdzieczna za opinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka