Dodaj do ulubionych

Noi doczekalem sie :)

01.08.06, 21:31
motoryzacja.interia.pl/news?inf=776394
Obserwuj wątek
    • Gość: ? może by Panie Baronie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:00
      na forum "opinie i komentarze" z tym TWAkiem???
      • polski0001 Re: może by Panie Baronie 01.08.06, 22:02
        a to kundle jeszcze nie spia :-))
        • Gość: ? och jaka wyrafinowana odzywka :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:05
          TWAka
          • weronka77 Re: och jaka wyrafinowana odzywka :-) 01.08.06, 22:11
            JAkieś kompleksy?Nie? A więc co?;-)))
          • longwehicle Re: och jaka wyrafinowana odzywka :-) 01.08.06, 22:12
            och jaka wyrafinowana odzywka :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl
            Gość: ? 01.08.06, 22:05 + odpowiedz

TWAka
            >
            >
            bura sobaka!!!
      • weronka77 Re: może by Panie Baronie 01.08.06, 22:02
        A może nie;-))? Gdzieś jest napisane w regulaminie że można zabierać głos na
        jednym tylko forum ;-))? Chyba nie...;-)))))
      • Gość: wer. Re: może by Panie Baranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:08
        niezgodnie z regulaminem tez mozna?
        chamskimi odzywkami których oczywiscie barrin nie wycina, żenada
        • weronka77 Re: może by Panie Baranie 01.08.06, 22:10
          Jeśli czujesz się urażony(a) zawsze możesz do barrina napisać a jeśli to nie
          poskutkuje to zwróć się do organów wyższej instancji;-)Na pewno nie pozostawią
          tego "bez echa".
        • Gość: ? Re: może by Panie Baranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:11
          eee moje łamiące netykietę prawo itd odzywki to wycina :-(
          • Gość: ? może dlatego ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:13
            że nie jestem Żydem, nie kończyłem szkoły w Moskwie albo w Szczytnie...

Wyższa Szkoła Nauk Społecznych alboUnwersytet Marksizmu Leninizmu (wieczorowy)
            też by mi chyba pomogły...

Może i do TWA by mnie towarzysze przyjęli...

• weronka77 Re: może dlatego ? 01.08.06, 22:16
              Może i tak,gdybyś się zalogował i podał logiczny powód dla którego chcesz w
              dyskusjach uczestniczyć;-))Nie demonizuj TWA-w zdecydowanej większośći to
              aktualni i dawni forumowicze FK;-))
              • Gość: ? no tak ale wyselekcjonowani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:17
                same męty...
                • weronka77 Re: no tak ale wyselekcjonowani 01.08.06, 22:23
                  No to chyba tym bardziej nie masz co starać się o przyjęcie do grona ani też
                  pisać tutaj że nie jesteś jego członkiem;-))de gustibus;-)Takie są przywileje
                  właścicieli prywatnych forów że mogą sobie przebierać i wybierac kandydatów do
                  swojej "paczki";-))
                • longwehicle Re: no tak ale wyselekcjonowani 01.08.06, 22:25
                  Wieśniaku,menty!!.Nie myl ze swoimi mendami!!.
                  • polski0001 Kaganiec na morde i na spacer !!!! 01.08.06, 22:26
                    Kundli tyle bo wlasciciele na wakacjach :-))
                • Gość: rem Re: no tak ale wyselekcjonowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:25
                  ona tą paplanine nazywa dyskusją, eeech
                  • weronka77 Re: no tak ale wyselekcjonowani 01.08.06, 22:28
                    Nazywam tak jak chcę ,bo kaprys mam taki;-)))To też całe szczęście że do tej
                    paplaniny nie zostałeś dopuszczony;-)Fajnie chyba,prawda?
                    • polski0001 Weronko 01.08.06, 22:29
                      Nie tlumacz bo i tak ich pozom jest rowny naszego ministra edukacji :-))
                      • weronka77 Re: Weronko 01.08.06, 22:33
                        Przepraszam Tomku ale to nie jest Mój minister podobnie jak nie Mój rząd-ja na
                        nich nie głosowałam i z tego tez powodu nie poczuwam się do jakiegokolwiek
                        szacunku do któregokolwiek z nieszanownych członków tego cyrku;-))
                        • polski0001 Re: Weronko 01.08.06, 22:34
                          No ja tak jak ty moj rzad to byl Berlusconiego ale juz padl :-(( Dlatego tez
                          moge tylko sie smiac :-))
                          • weronka77 Re: Weronko 01.08.06, 22:35
                            Co czynimy niniejszym często i wspólnie;-))Przynajmniej jest wesoło;-))
                            • polski0001 Re: Weronko 01.08.06, 22:37
                              A bedzie jeszcze weselej :-))
                        • Gość: sralcia Re: Weronko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:42
                          zydowo spadaj do izraela
                          • weronka77 Re: Weronko 01.08.06, 22:43
                            Oj,czyżby forumowicz z Szanownej Huty tudzież z Kurdwanowa?;-))Pozdrawiamy
                            serdecznie;-))
                          • longwehicle Re: Weronko 01.08.06, 22:43
                            Ty komuchu jeszcze chwila!!Rydzyk ci nie pomoże!!
                            • weronka77 Re: Weronko 01.08.06, 22:45
                              Longi,niech nie pomaga;-))Dzięki takim ludziom świat jest zabawniejszy i zawsze
                              jest się z kogo posmiać;-))
                              • polski0001 Re: Weronko 01.08.06, 22:59
                                ja zem z Huty ale to nie moja wina :-))
      • Gość: wreszcie Re: może by Panie Baranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:38
        polski oo7 to nawet trollom do pięt nie dorastasz
        weronka,jak czytam ze ty masz kaprys to jakos zawsze z Kobierzynem sie kojarzy
        leczysz sie czy co ?
        • polski0001 Re: może by Panie Baranie 01.08.06, 22:39
          Gość portalu: wreszcie napisał(a):

> polski oo7 to nawet trollom do pięt nie dorastasz
          > weronka,jak czytam ze ty masz kaprys to jakos zawsze z Kobierzynem sie kojarzy
          > leczysz sie czy co ?
          Ulzylo ..........???!!!
        • weronka77 Re: może by Panie Baranie 01.08.06, 22:42
          Ależ kwestia interpretacji i może nawet sztuka;-))KAprys to jest na przykład
          jak ktoś sobie na przykład kupi Infinity jako 6ta terenówkę bo akurat w danym
          momencie ma na to ochotę;-)Ja mam teraz właśnie taką ochotę(czyli kaprys-
          ponieważ nie jest to nic niezbędnego) żeby sobie na FK napisać to co myślę.A
          Twoje odczucia w tej kwestii to tylko i wyłącznie Twoja sprawa;-))
          • weronka77 Re: może by Panie Baranie 01.08.06, 22:44
            2 razy przykład to też forma kaprysu;-))
            • polski0001 Az dziw mnie bierze ze nie ma jeszcze Dzezziego !! 01.08.06, 22:47
              On lubi takie watki :-))
              • longwehicle Re: Az dziw mnie bierze ze nie ma jeszcze Dzezzie 01.08.06, 22:48
                ma żółte papiery i bana jak dzbana!!
              • weronka77 Re: Az dziw mnie bierze ze nie ma jeszcze Dzezzie 01.08.06, 22:48
                Nie ma?;-))A może jest? POpatrz ilu tutaj "anonimków" niezalogowanych;-))Nigdy
                nie wiesz kto jest po drugiej stronie-na tym polega zabawa z internetem;-))
                • polski0001 Re: Az dziw mnie bierze ze nie ma jeszcze Dzezzie 01.08.06, 22:50
                  Ale na Twa nie maja wstepu na szczescie I to lubie :-))
                  Tu moga pisac co chca a na TWA tylko niuchaja :-))
                  • longwehicle Re: Az dziw mnie bierze ze nie ma jeszcze Dzezzie 01.08.06, 22:52
                    Mają frajdę z niuchania TWA i zadu buraski.Dlatego są pózniej tacy jak
                    wydżumieni!!!!
                    • weronka77 Re: Az dziw mnie bierze ze nie ma jeszcze Dzezzie 01.08.06, 22:55
                      A niech będą jacy są i jacy chcą być,cóż mnie oni obchodzą;-)) Nie wydają się
                      ani ważni ani szanowani żeby warto było na ten temat dyskusję prowadzić oraz
                      żeby opinie przez nich wydawane miały jakiekolwiek znaczenie dla sprawy;-))Tyle.
                      • polski0001 Doczekalem sie :-)))))) 01.08.06, 22:57
                        to moze wrocmy do mojego watku :-))
                        Cieszycie sie bo ja bardzo
                        • weronka77 Re: Doczekalem sie :-)))))) 01.08.06, 22:58
                          Cieszymy się razem z Tobą;-))A teraz miłej nocki bo znikam się poBestWesternić;-
                          ) jeszcze troszkę;-))( od niedzieli grasuję w Juracie)
                          • polski0001 Re: Doczekalem sie :-)))))) 01.08.06, 23:04
                            Baw sie dobrze
                            pozdrawiamSprawdz Poczte :-))
                      • Gość: ? nie jestem co prawda lekarzem orzecznikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:59
                        ale po przeczytaniu wpisów członków TWA odnoszę wrażenie jakby członkowie TWA
                        trollowali z jakiegoś ośrodka leczenia chorób układu nerwowego...

w różnych regionach Polski mówi się o tych ośrodkach:

Tworki, Kobierzyn, Racibórz itd...
                        • weronka77 Re: nie jestem co prawda lekarzem orzecznikiem 01.08.06, 23:01
                          Oooo kolega widać dobrze zorientowany zarówno w lokalizacji ośrodków jak i
                          dyskusji na ich temat w kręgach "zainteresowanych";-))Komentarz jak rozumiem z
                          autopsji;-))
                          • longwehicle Re: nie jestem co prawda lekarzem orzecznikiem 01.08.06, 23:05
                            Próbowali go tam leczyś uzaleznienia od komunizmu.Niestety beznadziejny
                            przypadek,na czole wypalił sobie gwiazdę!!;o))
                            • weronka77 Re: nie jestem co prawda lekarzem orzecznikiem 01.08.06, 23:06
                              Ups...boleć musiało chyba bardzo.Współczuję.ALe widocznie "dla sprawy" warto-
                              gest godny podziwu;-))
                              • longwehicle Re: nie jestem co prawda lekarzem orzecznikiem 01.08.06, 23:08
                                Ta gwiazda otwiera mu wszystkie drzwi.... jak czołem w nie pier...!!!;o))
                                • Gość: hangman Re: nie jestem co prawda lekarzem orzecznikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:15
                                  Ty longi chyba zawsze drzwi czołem otwierasz, dlatego masz tak bardzo we łbie
                                  poprzestawiane
                                  • longwehicle Re: nie jestem co prawda lekarzem orzecznikiem 01.08.06, 23:17
                                    No napewno nie więcej od twojej kwadratowej łepetyny!!;o))
                                    • polski0001 Re: nie jestem co prawda lekarzem orzecznikiem 01.08.06, 23:20
                                      longwehicle napisał:

> No napewno nie więcej od twojej kwadratowej łepetyny!!;Ty czlowieku nawet
                                      zalogowac sie nie potrafisz wiec zamknij dupe :o))
                                      • longwehicle Re: nie jestem co prawda lekarzem orzecznikiem 01.08.06, 23:26
                                        Fakt,to jest taki dziwoląg,tam gdzie powinien mieć usta ma zad!!;o))Ten typ tak
                                        ma!!
                                        • Gość: do l. Re: nie jestem co prawda lekarzem orzecznikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:28
                                          Za taki żenujący spam jaki wali ten czubek wciąż na forum, powinien dawno
                                          dostać bana!
                                          Że też taki kretyn jest w ogóle piśmienny...
                                          • polski0001 Re: nie jestem co prawda lekarzem orzecznikiem 01.08.06, 23:30
                                            Zazdroscisz nam :-))
                                            Idz do szkoly Giertych pomoze......
                                          • longwehicle Re: nie jestem co prawda lekarzem orzecznikiem 01.08.06, 23:30
                                            Nooooo,jak ja się uczyłem pisać to ty chodziłeś na jabłka1!;o))
                                            • longwehicle Re: nie jestem co prawda lekarzem orzecznikiem 01.08.06, 23:33
                                              Polski!!odpuśmy mu bo taka ilość onanii,jaką sobie aplikuje ten żałosny ratler
                                              doprowadzi go do choroby -młota hydraulicznego!!!;o)
                                              • polski0001 Longi a widziales poczatek watku :-)) 01.08.06, 23:34
                                                Ale konczymy :-))
                                                pozdrowionka .
    • Gość: pyt. Re: Noi doczekalem sie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:36
      po cięzkim urazie jestes trollu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka