yennzfiolkowymioczami 15.02.03, 15:28 CzyWam też (jeżeli korzystacie w ogóle) wyczyściło całą pocztę na gazeta.pl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: poczta 15.02.03, 15:30 yennzfiolkowymioczami napisała: > CzyWam też (jeżeli korzystacie w ogóle) wyczyściło całą pocztę na gazeta.pl? na to wygląda. ale że nic tam zbytnio cennego nie przechowywałem to i nie żałuję. ale nieładnie bawić się w Leona czyściciela bez ostrzeżenia :( Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: poczta 15.02.03, 15:31 yennzfiolkowymioczami napisała: > CzyWam też (jeżeli korzystacie w ogóle) wyczyściło całą pocztę na gazeta.pl? Co zrobiło?!!!?!?!?!?!?!!? Qrwa, już patrzę... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka a co 15.02.03, 15:34 się stało? moja skrzynka wygląda na razie tak samo, ale gph ma rację - tam nie należy nic cennego trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
gph ja mam 0 wiadomości 15.02.03, 15:37 wysłanych, odebranych i innych. jak ktoś ma tam szczególnie cenne ręko(?)pisy to lepiej żeby czemprędzej je ściągnął w bezpieczniejsze miejsce. a może to chwilowe? panowie admini-gazeciarze - bądźcie mili i wytłumaczcie o co lata.. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: poczta 15.02.03, 15:35 wyczyściło!!! a miałam tam włąśnie dużo cennych rzeczy! i niezapisanych adresów! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: poczta 15.02.03, 15:42 wodnik74 napisała: > wyczyściło!!! a miałam tam włąśnie dużo cennych rzeczy! i niezapisanych > adresów! możesz ich pozwać. na parę milionów baksów. tak się niegodzi i jest to nieprawna ingerencja w Twoją prywatność..:( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: poczta 15.02.03, 15:44 gph napisał: > wodnik74 napisała: > > > wyczyściło!!! a miałam tam włąśnie dużo cennych rzeczy! i niezapisanych > > adresów! > > możesz ich pozwać. na parę milionów baksów. tak się niegodzi i jest to > nieprawna ingerencja w Twoją prywatność..:( > No. Mogę pozwać? Parę milionów baksów bardzo by mi się przydalo ... i zaprosiłabym całe forum kraków na małe piwo :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: poczta 15.02.03, 15:45 wodnik74 napisała: > Parę milionów baksów bardzo by mi się przydalo ... > i zaprosiłabym całe forum kraków na małe piwo :)))))) centusica :( Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: poczta 15.02.03, 15:46 wodnik74 napisała: > i zaprosiłabym całe forum kraków na małe piwo :)))))) Tylko małe...? Ja mam nadal 63 wiadomości, tyle ile było, a i tak wszystko ściągam gdzie indziej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: poczta 15.02.03, 15:47 wodnik74 napisała: > Mogę pozwać? Parę milionów baksów bardzo by mi się przydalo ... > i zaprosiłabym całe forum kraków na małe piwo :)))))) na całe morze małego piwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: poczta 15.02.03, 15:50 wiedziałam, że się wszyscy odezwiecie jak napiszę "małe" :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: poczta 15.02.03, 15:50 wodnik74 napisała: > wiedziałam, że się wszyscy odezwiecie jak napiszę "małe" :))))))))))))) Prowokatorka ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
gph być może ma to związek z dzisiejszym balem 15.02.03, 15:51 w stajni. główną atrakcją będzie zbiorowe czytanie maili internautów... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka wooodnik 15.02.03, 15:50 tu jest chyba dużo spragnionych cudzego piwa - patrz, jak wszyscy ładnie razem zareagowaliśmy na twoją ofertę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: wooodnik 15.02.03, 15:51 jottka napisała: > tu jest chyba dużo spragnionych cudzego piwa A tam, zaraz cudzego... Na początek wystarczy tylko, że piwa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: wooodnik 15.02.03, 16:01 jottka napisała: > no ale nie za swoje Czepiasz się szczegółów ;)) Piwo jest piwo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wooodnik 15.02.03, 16:02 ale szczegół płatniczy bywa boleśnie istotny Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: wooodnik 15.02.03, 16:03 jottka napisała: > ale szczegół płatniczy bywa boleśnie istotny no nie da się ukryć ... wiec jak już dostanę to odszkodowanie (przypomne - kilka milionów baksów), to zapraszam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: wooodnik 15.02.03, 16:05 wodnik74 napisała: > > ale szczegół płatniczy bywa boleśnie istotny > > no nie da się ukryć ... No w sumie racja :(( Trzeba wiedzieć, gdzie się udać ;)) > wiec jak już dostanę to odszkodowanie (przypomne - kilka milionów baksów), to > zapraszam :))) Trzymam za słowo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wooodnik 15.02.03, 16:06 nic nie rozumiesz :( to my od początku wiemy, że postawisz dopiero, jak się wzbogacisz - nam idzie o to, żeby ci aluzyjnie wskazać niewłaściwość słowa 'małe' Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ulżyło mi, nietknięta... 15.02.03, 16:50 a są na niej zdjęcia ze wszystkich krakforumowych imprez... strach się bać... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ulżyło mi, nietknięta... 15.02.03, 17:38 peteen napisał: > a są na niej zdjęcia ze wszystkich krakforumowych imprez... > strach się bać... Weź je stamtąd zabierz natychmiast, takich rzeczy się nie trzyma na serwerze... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Niestety tak 15.02.03, 21:45 I sygnaturke tez...Qurwa!Sorry.To sprawa Kuby napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
gph oddali mi wszytko. 17.02.03, 09:58 łącznie z reklamami, które cierpliwie wywalałem..:) Odpowiedz Link Zgłoś