22.04.06, 18:01
Czy kupujecie dzieciom zabawki w ciucholandach. Mnie udało się kupić
oryginalną mówiącą po angilesku słuchawkę Teletubisiów, Teletubisia dużego
(identycznego za allegro kupiłam wcześniej za 50zł uzywanego), maskotki Lilo
i Stitch, a ostatnio dużego Boba Budowniczego.
A co Wy fajnego trafiłyście?
Obserwuj wątek
    • ajlii Re: Zabawki 24.04.06, 10:49
      Kupiłam 3 śliczne lalki - w tym jedna z serii limitowanej eksluzywnego francuskiego klubu :) Widziałam takie - tylko z nowych kolekcji - po kilkaset złotych! Kupiłam też sporo fajnych pluszaków - wiekszość z metkami :) I oryginalną, nową - albo bez śladów użytkowania - lalkę Barbii za... 1,54 zł :))))))
      • marinesha Re: Zabawki 30.04.06, 18:38
        Ja kupiłam kota Boba Budowniczego, dosyć dużego za 3 zł, a w sklepie widziałam
        małego za 39.99zł.
        • bbiedroneczka Re: Zabawki 30.04.06, 21:37
          Ja też kupiłam małej dość sporo zabawek:0)))
          Teletubisia małego,kota (dużego) z boba budowniczego,postacie z kubusia
          puchatka,zabawki z chico,lalki różne,maskotki,nosidełka dla lalek i wogóle dużo
          innych fajnych zabawek:0),a ostatnio fajne lalki szmaciane (dużą) baletnicę i
          (małą) księżniczkę,pozytywkę pluszową myszkę...Fajnie że można kupić takie ładne
          zabawki za "grosze" no,nie?
          • konkubinka Re: Zabawki 05.05.06, 10:32
            wlasciwie mamy wszystkie zabawki z ciucholandow.W kazdym razie wiekszosc.
            BIG BIRD z Sezamkowej , ktory chodzi i mowi, Elmo , ktory sie smieje , Swinka ,
            ktora mowi bajke o trzech swinkach, kilka bobasków -chou chou miedzy innymi,
            Barbie, Maskotki Kubusia Puchatka, zabawki Fisher Price i Smoby jak mała była
            mniejsza.Ostatnio trafiłam samochód dla Barbie.
            • agunek1 Re: Zabawki 05.05.06, 14:04
              A mnie udało się kupić:
              Teletubisiową Lalę za 2 zł
              Mnustwo edukacyjnych zabawek grających z FP
              Karuzelę z pluszkami z FP (nową) za 4 zł
              Lalki z Zapf Collecion po 4 zł
              Zabawki drewniane
              Aparat fotograficzny z FP za 3 zł
              i wiele innych super zabawek
              • ajlii Konkubinka i Agunek! 06.05.06, 12:44
                Gdzie znajdujecie takie cuda???

Ja kupuję zabawki najcześciej w lumpie na Dworcu Wschodnim :)
                • agunek1 Re: Konkubinka i Agunek! 06.05.06, 15:03
                  Ja kupuję na prowincji z której pochodzę, czyli w Dąbrowie Górniczej.
                  Jeśli chcesz to moge za czymś dla Ciebie popatrzeć. Idę w następną sobote bo
                  będzie nowy towar.

aga
                  • konkubinka Re: Konkubinka i Agunek! 07.05.06, 00:24
                    Ajlii
                    Zajrzyj na Targowa tam jest filia odziezy na wage tylko, ze teraz drogo.Trzeba
                    spytac kiedy wyprzedaz, zabawki tak nie schodza jak ciuchy.
                    • agunek1 Re: Konkubinka i Agunek! 13.05.06, 15:40
                      A ja dzisiaj kupiłam figurki (takie większe) Myszki Miki I Smurfa oraz
                      nocniczek i ubranka dla baby born wszystko po 1 zł - dodam że wszystko nowe. A
                      za ubranka na allego życzą sobie 40 i 60 zł ha,ha,ha. Nie ma to jak lumpeks.
                      • guinda Re: Konkubinka i Agunek! 23.06.06, 21:45
                        Moja tesciowa kupuje mojej corci duzo fajnych maskotek, przewaznie takie dosc
                        duzych rozmiarow. Pracowala kiedys krotko w sortowni i "przytachala"- doslownie-
                        misia, na moje oko misiu jak stoi ma 1.30 cm ( nie moge go teraz zmierzyc bo
                        jest u moich rodzicow). Oczywiscie sam nie stoi, tylko siedzi.
                        Mi tez pare razy zdarzylo sie kupic jakies ladne maskotki (np. Minnie mouse za
                        1 zl), nosidelko baby born za 4 zl, plecaczki dla corci w ksztalcie misia,
                        kroliczka- ok.2 zl, torebeczka- piesek (2 zl), mlynek do piaskownicy Fisher pr.
                        za 1 zl (troche zniszczony). Ale najbardziej sie ciesze z super ubranek dla
                        barbie ( z lat 80- cudo) po 0.20 gr za sztuke. Ale to tylko raz udalo mi sie
                        znalesc.
                      • ajlii Re: Konkubinka i Agunek! 24.06.06, 08:58
                        :))))

szkoda że u nas takie rzeczy natychmiast wyceniane...
                        • guinda Re: Konkubinka i Agunek! 24.06.06, 13:17
                          Te rzeczy o ktorych pisalam tez byly wyceniane. Niektore kupuje w sklepie gdzie
                          raczej nie opuszczaja cen ale mam kilka ulubionych gdzie sprzedaja mi rozne
                          rzeczy bardzo tanio. Np. jak zobaczylam ten plecaczek misiu - pomyslalam sobie,
                          ze nawet nie bede pytac o cene, bo pewnie kosztuje z 10 zl. ( a zwykle jak
                          chodze to mam malo pieniedzy - z koniecznosci, bo za duzo bym wydala :)) Byl
                          naprawde bardzo ladny i wcale nie zniszczony, jak nowy. Ale w koncu zapytalam
                          o cene a pani mi mowi - 2 zl. No to jak mam nie kupic? i nie wiem czy jakby to
                          inna klientka pytala to bylaby inna cena czy dlatego ze czesto tam chodze to
                          dostalam taniej?
                          • agunek1 Re: Konkubinka i Agunek! 24.06.06, 14:53
                            A ja dzisiaj kupiłam do kolekcji następnego teletubisia - nóweczka za 4 pln
                            • mamapioo Agunek - mam pytanie :) 07.07.06, 07:53
                              Agunek, gdzie w Dąbrowie są jakieś fajne lumpeksy? Gdzie kupujesz najczęściej?
                              Ja jestem z Sosnowca, ale najczęściej robie zakupy w Katowicach - tam pracuję.
                              Napisz mi jeśli możesz gdzie kupujesz takie fajne zabawki :) Pozdrawiam -
                              mamapioo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka