wiola333 15.02.03, 17:50 a oni się tam zaraz będą świetnie bawić;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefan Re: wiola333 IP: 195.116.43.* 15.02.03, 23:45 a ty sama bidulko w kacie bedziesz cicho siedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: wiola333 16.02.03, 00:20 wiola333 napisała: > a oni się tam zaraz będą świetnie bawić;-(((( bylo naprawde spoko!!:)) tylko ta ksiazka.. cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
bruno_watpliwy Re: i jak było???;-) 16.02.03, 01:18 Też nie dotarłem, ale pewnie jak zwykle taplali się we własnym błotku, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan Re: i jak było???;-) 16.02.03, 01:33 bruno_watpliwy napisał: > Też nie dotarłem, ale pewnie jak zwykle taplali się we własnym błotku, co ? Sam byłem, ale skoro Ciebie zabrakło, to wygodniej Ci zakładać, że się nie udało.Rzecz jest psychologicznie zrozumiała. "Tam, gdzie nas nie ma - nie może być dobrze". We własnym błotku chyba nie, bo była Redakcja z naczelnym, a mnie nikt nie rozpoznał. pzdr DH Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: wiola333 16.02.03, 09:30 mikolaj7 napisał: > tylko ta ksiazka.. cholera... Wiesz, nastepnym razem wychodzę razem z Tobą, ja bym Ci przypomniała... Przecież to był kluczowy rekwizyt całego wieczoru ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: wiola333 16.02.03, 09:26 wiola333 napisała: > a oni się tam zaraz będą świetnie bawić;-(((( A Ty gdzie byłaś, że Cię nie było, gdzie powinnaś być? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: wiola333 16.02.03, 09:28 kuba203 napisał: > A Ty gdzie byłaś, że Cię nie było, gdzie powinnaś być? ;)) Good question!! Chętnie posłucham wyjaśnień... Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 wyjaśnienia 16.02.03, 11:44 dreamlover napisała: > kuba203 napisał: > > > A Ty gdzie byłaś, że Cię nie było, gdzie powinnaś być? ;)) > > Good question!! > Chętnie posłucham wyjaśnień... okoliczności, które sprawiły, że nie dotarłam nie są na tyle efektowne, że wytłumaczą mnie...;-((( przesadziłam w walentynki;-) ale nie jedna okazja będzie jeszcze;-) nie jedna szklanka grzańca do wypicia...w miłym gronie. będę wypatrywać na forum aha kto jest ojcem tego forum??(ktoś mi powie?) wiola p.s. do której szaleliście?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: wyjaśnienia IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 11:49 nie ma żadnego ojca forum, jest jeno ojciec spirytus towarzystwa wzajemnej adoracji, czyli stk.c... twój grzech został ci policzony... Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 jak zostałam zrobiona w balona.... 16.02.03, 11:53 Gość portalu: peteen napisał(a): > nie ma żadnego ojca forum, jest jeno ojciec spirytus towarzystwa wzajemnej > adoracji, czyli stk.c... tak myślałam....ale dlaczego mnie zmylono?(niech ja go znajdę!);-) > twój grzech został ci policzony... dopiero pierwszy więc w porównaniu do innych jestem czysta jak łza;-) wiola p.s. no i cóście tam robili? ile się polało? a ile wylało?;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: jak zostałam zrobiona w balona.... 16.02.03, 11:56 nie wiem, jam po zebraniu stk.c cichaczem się oddalił... ale mówią, że ksiązki ginęły, z gatunku naczelnych nikogo nie było, a jak wychodziłem z kolanka o 20:12, to na spotkanie forumowe poza twa nie przyszedł nikt... i dlatego spotykamy się jako twa, boć to nieco punktualniej... Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 czyli tłumy nie przybyły...hm... 16.02.03, 12:01 peteen napisał: > nie wiem, jam po zebraniu stk.c cichaczem się oddalił... > ale mówią, że ksiązki ginęły, z gatunku naczelnych nikogo nie było, a jak > wychodziłem z kolanka o 20:12, to na spotkanie forumowe poza twa nie przyszedł > nikt... > i dlatego spotykamy się jako twa, boć to nieco punktualniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Co to są tłumy? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 17:19 Do Stowarzyszenia należy z 26 osób:) Na spotkaniu było coś pod 20, nie wszyscy ze Stowarzyszenia, a myślę że koło 23.00 więcej było spoza. A zresztą czy ważne jest ile ludzi się bawi czy jak się bawią? Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: Co to są tłumy? 16.02.03, 17:22 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Do Stowarzyszenia należy z 26 osób:) > Na spotkaniu było coś pod 20, nie wszyscy ze Stowarzyszenia, a myślę że koło > 23.00 więcej było spoza. > A zresztą czy ważne jest ile ludzi się bawi czy jak się bawią? z grzeczności pytałam... chyba nikogo tym nie uraziłam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel_prostak Re: Zbigniew IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 17:28 czy ty jestes ten Zbigniew z Gospodarki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Zbigniew IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 17:31 Gość portalu: marcel_prostak napisał(a): > czy ty jestes ten Zbigniew z Gospodarki? Nie, a wiem że tam jest:)) Ale to inny Zbigniew ja jeszcze piszę na Warszawa, Poznań i czasami Praca no i oczywiście tutaj. A wracając do Zbigniewa z gospodarki jest się kogo wstydzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel_prostak Re: Zbigniew IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 17:33 nie, wcale nie. pisze kulturalnie choc rzadko . Poprawny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Co to są tłumy? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 17:33 wiola333 napisała: > z grzeczności pytałam... > chyba nikogo tym nie uraziłam? Mnie nie:) Ale co oznacza "Czyli tłumy nie przybyły ... hmmm ..."? Dla mnie 20 osób to całkiem spory tłumek tym bardziej, że Kolanko do dużych nie należy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 i właśnie o to pytałam!;-) 16.02.03, 17:37 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > wiola333 napisała: > > > z grzeczności pytałam... > > chyba nikogo tym nie uraziłam? > > Mnie nie:) Ale co oznacza "Czyli tłumy nie przybyły ... hmmm ..."? Dla mnie 20 > osób to całkiem spory tłumek tym bardziej, że Kolanko do dużych nie należy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: i właśnie o to pytałam!;-) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 17:54 Znaczy chciałaś wiedzieć ile było ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: i właśnie o to pytałam!;-) IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 18:08 wiem juz, że punktualnościa nie grzeszą a kto był z "pierwszorazowych" ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: i właśnie o to pytałam!;-) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 18:35 Gość portalu: peteen napisał(a): > wiem juz, że punktualnościa nie grzeszą > a kto był z "pierwszorazowych" ?... Nie pierwszorazowych tylko nie ze Stowarzyszenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: i właśnie o to pytałam!;-) 16.02.03, 18:40 kurdimol, pytałem, czy był ktos nowy, bo kto był ze stk.c to ja dobrze wiem... po składkach... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: i właśnie o to pytałam!;-) 16.02.03, 18:55 peteen napisał: > kurdimol, pytałem, czy był ktos nowy, bo kto był ze stk.c to ja dobrze wiem... > po składkach... > ;c) ja przyjdę może następnym razem jako "pierwszorazowa";) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: i właśnie o to pytałam!;-) 16.02.03, 19:00 ty jestes z gatunku tych, którzy nigdy nie przychodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: i właśnie o to pytałam!;-) 16.02.03, 19:13 peteen napisał: > ty jestes z gatunku tych, którzy nigdy nie przychodzą... bynajmniej już raz przyszłam! ale wczoraj jakoś wyjątkowo nie chciało mi się ruszać:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: i właśnie o to pytałam!;-) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 19:10 peteen napisał: > kurdimol, pytałem, czy był ktos nowy, bo kto był ze stk.c to ja dobrze wiem... > po składkach... > ;c) A kto był spoza Stowarzyszenia to nie wiesz? Taki na przykład Boldhead z kobietą (pierwszy raz na spotkaniu z kobietą:), znajomi Tripisa i Wodniczki, gph też ze znajomymi co grali w Scrable:) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: i właśnie o to pytałam!;-) 16.02.03, 23:34 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > peteen napisał: > > > kurdimol, pytałem, czy był ktos nowy, bo kto był ze stk.c to ja dobrze wie > m... > > po składkach... > > ;c) > > A kto był spoza Stowarzyszenia to nie wiesz? Taki na przykład Boldhead z > kobietą (pierwszy raz na spotkaniu z kobietą:), znajomi Tripisa i Wodniczki, > gph też ze znajomymi co grali w Scrable:) no i ja bylem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis he, he... 17.02.03, 09:38 marceliszpak napisał: > no i ja bylem :) ...ozdobą wieczoru, która w trakcie imprezy się przepoczwarzyła: wszedłem jako MarceliSzpak a wyszedłem jako Doktor Balsam... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis peteen... 17.02.03, 09:26 peteen napisał: > nie wiem, jam po zebraniu stk.c cichaczem się oddalił... ...i grzech ten bedzie Ci policzony! Odpowiedz Link Zgłoś