Dodaj do ulubionych

Do Przecinka, admina forum.

01.04.25, 21:42
Przecinku dlaczego ta osoba z takimi wypaczeniami ma prawo pisac jeszcze na forum? Lastboyscout tak jak i ja niejednokrotnie sygnalizowalismy o tych nieludzkich wypaczeniach ktore ciagle sie tu powtarzaja vide "regulamin forum" tak jak i ten zacytowany ponizej watek. Dlaczego nie reagujesz?

"monalisa2016
Re: Jak Polactwo z terroryzmem walczylo.
01.04.25, 20:12
dorota_333 napisała:

> ...zanim się potopią jak szczeniaki. Słusznie.
>

Kobieto wyzuta z wszystkich ludzkich odruchow jak i ludzkich uczuc dlaczego nie jestes jeszcze zabanowana przez Przecinka na tym forum?
Przecinek dlaczego nie reagujesz, innych banujesz dlaczego nie banujesz takich wypaczen?"

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,178784882,178784882,Jak_Polactwo_z_terroryzmem_walczylo_.html
Obserwuj wątek
    • dorota_333 Re: Do Przecinka, admina forum. 01.04.25, 21:48
      Alosza, podobno Putin robi jakąś nadzwyczajną mobilizację. Rozumiem, że walczysz, żeby Cie nie wysłali na front. Bycie częścią szturmu mięsnego faktycznie może być przykre.
      • dorota_333 Re: Do Przecinka, admina forum. 01.04.25, 21:49
        ...aha, i nie zawracaj d..y, ty humanisto i pacyfisto.
        • zimna-wodka Re: Do Przecinka, admina forum. 01.04.25, 21:55
          Ja się czuję humanistą (pewnie niesłusznie) i pacyfistą (stary wyleniały hippie). I bardzo proszę nie wrzucać mnie do tego samego worka. Najpierw Alosza out, petem dezynfekcja worka i dopiero ja.
          • dorota_333 Re: Do Przecinka, admina forum. 01.04.25, 22:04
            Tryb "ironia" to był oczywiście. Do prawdziwych hippie mam duży sentyment. Ale biadanie Aloszy nad ofiarami wojny w Ukrainie otwiera mi nóż w kieszeni.

Przycinek zdaje sie już zauważać, że Alosza jest funkcyjny. Więc może...?
            • zimna-wodka Re: Do Przecinka, admina forum. 01.04.25, 22:11
              dorota_333 napisała:

> Do prawdziwych hippie mam duży sentyment.
              To miło. Ale nie rozumiem skąd sentyment. Chyba za młoda jesteś.
              • dorota_333 Re: Do Przecinka, admina forum. 01.04.25, 22:13
                Na hipisowanie owszem, ale trochę muzyki jeszcze zdążyłam posłuchać.
                • zimna-wodka Re: Do Przecinka, admina forum. 01.04.25, 22:55
                  dorota_333 napisała:

> Na hipisowanie owszem, ale trochę muzyki jeszcze zdążyłam posłuchać.
                  >

I słusznie. Znasz Pete Seeger,a? Warto znać.
                  I uciekam bo zamuliliśmy i Alosza będzie niepocieszony.
    • zimna-wodka Re: Do Przecinka, admina forum. 01.04.25, 21:49
      monalisa2016 napisał(a):

> Przecinku dlaczego ta osoba z takimi wypaczeniami ma prawo pisac jeszcze na for
      > um? Lastboyscout tak jak i ja niejednokrotnie sygnalizowalismy o tych nieludzki
      > ch wypaczeniach ktore ciagle sie tu powtarzaja vide "regulamin forum" tak jak i
      > ten zacytowany ponizej watek. Dlaczego nie reagujesz?
      >
      > "monalisa2016
      > Re: Jak Polactwo z terroryzmem walczylo.
      > 01.04.25, 20:12
      > dorota_333 napisała:
      >
      > > ...zanim się potopią jak szczeniaki. Słusznie.
      > >
      >
      > Kobieto wyzuta z wszystkich ludzkich odruchow jak i ludzkich uczuc dlaczego nie
      > jestes jeszcze zabanowana przez Przecinka na tym forum?
      > Przecinek dlaczego nie reagujesz, innych banujesz dlaczego nie banujesz takich
      > wypaczen?"
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/w,17007,178784882,178784882,Jak_Polactwo_z_terroryzmem_walczylo_.html

JA TEŻ JESTEM PRZECIW TOPIENIU SZCZENIAKÓW!!!!!!
    • pepe49 jestem przeciwko 02.04.25, 10:59
      Istotnie, uczestnik forum "dorota", jak to mówią, epatuje swoim brakiem empatji, albo - pokazuje stopień sfanatyzowania u odbiorców propagandy niemiecko-czerwonej.
      Właśnie dlatego jestem przeciw blokowaniu.
      Tutaj jest unikalne miejsce, gdzie możemy zobaczyć jak wyglądają "ci źli". No to się dowiadujmy. Dobrze wiedzieć jacy oni są, co za emocje u nich panują, jakie informacje im ich medja przekazują.
      A oni zobaczą nas.
      • dorota_333 Re: jestem przeciwko 02.04.25, 11:30
        O, więc zostałam dla Pepego emblematyczną przedstawicielką "tych złych", pozbawionych "empatji" smile (co może być częściowo prawdą, bo "empatji" faktycznie nie posiadam).

Pepe, zastanów się nad tym, jak myślisz. Bo przypisywanie przeciwnikowi wszelkich cech negatywnych, taka wyłącznie negatywna atrybucja jest w istocie odczłowieczeniem. To nie jest przejaw zdrowia psychicznego.

> A oni zobaczą nas

Jak figurę Chrystusa w Świebodzinie big_grin

Rozczuliłeś mnie na koniec. Była figura czystego ZUA (miałam zaszczyt służyć w tej roli) i jest tez czyste dobro.

Podpowiem Ci kierunek poszukiwań: to jest myślenie paranoidalne.
        • zimna-wodka Re: jestem przeciwko 02.04.25, 11:52
          Empatyczny pepe trzymał stronę Michałkiewicza, który nazwał dziewczynę gwałconą przez księdza kurwą.
          Dzięki temu zobaczyliśmy ICH.
        • bottom600 Re: jestem przeciwko 02.04.25, 12:01
          Pepe ma rację, nikt tak pięknie nie mówi o sobie jak my sami, zatem jeśli doro666 o jeszcze ciepłe martwe ciała czterech żołnierzy porównuje do topienia psich szczeniąt to mówi wszystko o bydlęco wschodniej mentalności....heheszki ze śmierci Pani Barbary i dziesiątki innych podłych wpisów...
          Choć raczej to płatna onuco trollica bo niemożliwym jest by przez 15lat bytności na forum dalej wierzyła w to co "pisze"
          • dorota_333 Re: jestem przeciwko 02.04.25, 12:17
            Bezsensowne jest tłumaczenie swoich intencji komuś, kto nie rozumie, ale tutaj widzę potrzebę wyjaśnienia.

Zdanie "...zanim się potopią jak szczeniaki" było wyrazem niedowierzania, że tak bezsensowna śmierć mogła mieć miejsce. I to w wojsku, gdzie procedury powinny chronić żołnierzy. Ktoś ich tam posłał: na bagno w ciężkim opancerzonym wozie. Jak szczeniaki w worku; nie mieli szans.

To jest wyraz mojej pogardy dla takiego stylu dowodzenia. Głupiego i zabójczego dla własnych żołnierzy.

To tak oczywiste, a trolle mnie dopadły.
            • zimna-wodka Re: jestem przeciwko 02.04.25, 12:20
              Po co z nimi gadasz? Nic nie zrozumieją bo nie chcą.
              • pepe49 co kto chce 02.04.25, 12:49
                zimna-wodka napisał:

> Po co z nimi gadasz? Nic nie zrozumieją bo nie chcą.

Chcą, chcą. Się trzeba starać. Dla tych od TVNGW ja jestem ten zły. To zawsze działa w dwie strony.
                Pomimo tego, że prawda leży tam gdzie leży.

Ale jeszcze, jeszcze stopień sfanatyzowania w Polsce nie jest najwyższy. W USA jakiś człowiek pozabijał swoje dzieci, żeby nie żyły pod rządami p. Trampa. Chyba to się wydarzyło.

Radjo Wnet potransmitowalo na żywo z wnętrza Sejmu, kiedy p. Kaczyński mówił, a potem p. Giertych i jeszcze ktoś. Słuchać się tego nie dało. Wycia, krzyki. W sumie harmider, bo słowa rozróżnić się nie dało. Patologja.
                Należałoby przykryć siedzenia posłów kopułą dźwiękoszczelną.

W sumie, gdybym uważał, że jestem dobrze poinformowany na temat tego, że moi przeciwnicy polityczni to złodzieje i mordercy czy bym się tak zachowywał? Chyba nie. Bo tak już jestem poinformowany i nie mam ochoty się tak zachowywać.
                To dlaczego oni tak? Czy myślą, że wyborczo im to przyniesie zysk? Albo może że się swojemu Przywódcy skutecznie podliżą?

*

E. U.
                Raus.

• zimna-wodka Re: co kto chce 02.04.25, 14:32
                  pepe49 napisał:

Czy myślą, że wyborczo im to przyniesie zysk? Albo może że
                  > się swojemu Przywódcy skutecznie podliżą?

I jedno i drugie. Im Kaczor bardziej zniedołężniały tym większe zachwyty budzi. Fajny jest Błaszczak - łazi za wodzem jak cień, nawet w sejmie na mównicę go odprowadza. Kaczor to pewnie lubi bo takimi idiotyzmami się dowartościowuje. A może Błaszczak kontroluje na bieżąco stan pieluchy?

Kampania wyborcza opiera się na obietnicach, prześladowaniach i obietnicach prześladowań. P. Nowogrodzki ex Obywatelski obiecuje wszystko za nic mając zakres uprawnień prezydenta. Z kolei cały jego (w części nowogrodzkiej) obóz polityczny wrzeszczy, że jest prześladowany. Wszyscy byli są i będą niewinni o czym pepe może zaświadczyć. Część obywatelska obozu p Nowogrodzkiego milczy; pewnie dlatego, że jej nie ma i nigdy nie było.
                  Do tego aktualnie prześladowani zapowiadają prześladowania aktualnym prześladowcom w sytuacji gdy sami prześladowani dojdą do władzy. W ramach niezgody na prześladowania.

• pepe49 Re: co kto chce. marzonka. 02.04.25, 16:37
                    > Do tego aktualnie prześladowani zapowiadają prześladowania aktualnym prześladow
                    > com w sytuacji gdy sami prześladowani dojdą do władzy.

Dlatego wolałbym, żeby wygrał pan Brałn, potem partja pana Brałna, żeby to ludzie z tej partji powsadzali bandytów do więzienia. Tj. do aresztu. Wydobywczego. Butelki z wodą do picia nadające się do sikania, budzenie co godzinę, zabierane dzieci. Ci powiedzą po tygodniu wszystko co im śledczy dadzą do podpisu. Ludzie bez żadnych kręgosłupów, u władzy wyłącznie po to, żeby zarobić. Myrchy razy n.
                    Po tygodniu? Po 12 godzinach.

Potem partja pana Brałna wyrzuci Polskę z U. E.
                    Potem będą wielkie protesty.
                    Potem do władzy powinien wrócić PiS, wsadzić brałnowców i ustanowić, jak poprzednio, porządny, przeciętny do bólu, prawiekatolicki rząd. Polski.

Poza U. E.
                    Tja.

Co, nie wolno pomarzyć?
                    70% Polaków kochać Uńja E. cały czas. Ponad.
                    Będzie bolało to U. E.
                    Tak musi być. Przejść to trzeba.

*

Tak, tak
                  • pepe49 Re: co kto chce 02.04.25, 16:44
                    Oczywiście, podlizują się jedni, drudzy i pozostali swoim Wodzom Mniejszym też. Bo to Wódz daje miejsca na listach, posady. Bonusy. Tylko Wódz.
                    Tak, Pajac też. Nawet Ciułała.
                    Nie tylko Kaczor Przebrzydły.
                    Jesteś Pan w stanie napisać, że "moi też"?
                    Urwać się ze smyczy?
        • szczurek.polny Re: jestem przeciwko 02.04.25, 12:17
          > Bo przypisywanie przeciwnikowi wszelkich cech negatywnych, taka wyłącznie negatywna atrybucja jest w istocie odczłowieczeniem. To nie jest przejaw zdrowia psychicznego.

Tak ostro o Tusku i Giertychu od samego rana? Co się stało?
          • dorota_333 Re: jestem przeciwko 02.04.25, 12:18
            BTW, widziałeś akcję Kaczyńskiego? Puszczają nerwy.
            • szczurek.polny Re: jestem przeciwko 02.04.25, 14:22
              Nie. Widziałem tylko chama łudząco podobnego do Giertycha.
    • monalisa2016 Re: Do Przecinka, admina forum. 02.04.25, 17:14
      Tu nie ma dla tej pani i jej zwyrodnienia zadnego usprawiedliwienia poniewaz takie takie wpisy sa powoli na tym forum tradycja, czas z tym skonczyc!
    • przycinek.usa Re: Do Przecinka, admina forum. 03.04.25, 06:49
      Ja tego tak nie ocenilem, wydaje mi sie, ze ona postuluje, ze jest sluszne, zeby ich zabrac, co powiedzial kadilak.
      No i tyle. Jak narazie wszystko w ramach wolnosci slowa. Swoja droga temat jest dosyc sliski, bo nie wiadomo czy ta pani sie nabija, czy tez nie. Ale moze sie nie nabija. Natomiast zdziwiony jestem, ze ty sie przejmujesz wojskami wroga.
      • dorota_333 Re: Do Przecinka, admina forum. 03.04.25, 09:45
        Zawadzam rosyjskiemu trollowi, więc chce mnie wygryźć. Cała sprawa.

Co do meritum: nie wydaje mi się, żeby wycofanie wojsk amerykańskich poprawiło obronność Polski, więc nie postuluję tego. Natomiast coś zawiodło w tej sprawie i to bardzo. Trzeba się zastanowić, czy armia, która topi własnych żołnierzy w bagnie na ćwiczeniach ogarnie sytuację w razie wojny. Zauważyłam też, że bagna poleskie sa doskonałą linią obrony.

• monalisa2016 Re: Do Przecinka, admina forum. 07.04.25, 18:55
      Przecinku co ty na to, cytat:

dorota_333
      Uwielbiam zapach napalmu o poranku
      07.04.25, 09:24
      ...Jezu, jakie to wspaniałe.
      • zimna-wodka Re: Do Przecinka, admina forum. 07.04.25, 19:01
        monalisa2016 napisał(a):

> Przecinku co ty na to, cytat:
        >
        > dorota_333
        > Uwielbiam zapach napalmu o poranku
        > 07.04.25, 09:24
        > ...Jezu, jakie to wspaniałe.

Tak mówi podpułkownik William "Bill" Kilgore do kapitana Willarda. Te słowa znalazły się na liście stu najsłynniejszych cytatów z filmów amerykańskich ogłoszonej w 2005 r.

Czas apokalipsy Reżyseria F.F. Coppola.
        • dorota_333 Re: Do Przecinka, admina forum. 07.04.25, 19:21
          Alosza może tego nie znać.

BTW, ppłk Kilgore to jest (m.zd.) tam najciekawsza postać. Rajd helikopterów do "Cwałowania Walkirii", surfing w czasie ataku, kompletne ignorowanie bezpośredniego ostrzału (klasyczny psychopata). Oglądałam z opadnięta szczęką, odlot.

Do Aloszy to może cytatami z "Biesów" Dostojewskiego trzeba. O ile cokolwiek czytał.
          • zimna-wodka Re: Do Przecinka, admina forum. 07.04.25, 19:24
            Zupełnie nie pamiętam filmu. A Aloszy nawet nie proponuj Dostojewskiego. Nie ten potencjał.
              • zimna-wodka Re: Do Przecinka, admina forum. 07.04.25, 21:22
                Nie pamiętam bo nie pamiętam. Strasznie dawno oglądałem. Nie pamiętam gdzie. Chyba kino.
                Było to cholernie dawno i jakoś nie miałem potrzeby sobie odświeżać.
                Ale napalm o poranku zapamiętałem - nie dało się inaczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka