Gość: kari IP: *.prospect.pl / 82.115.76.* 07.08.06, 15:27 hej mam pytanie czy awf oprócz tych akademikow przy uczelni ma jeszcze jakies inne?jesli tak to gdzie?jak sie tam mieszka? z gory dzieki za odp:)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sandra Re: awf-akademik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 19:41 Hej! z tego co się orientuję to śa to tylko te akademiki przy szkole. Nie mam pojęcia jak się w nich mieszka, ale mam nadzieję w tym roku sie przekonać :) Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari Re: awf-akademik IP: *.prospect.pl / 82.115.76.* 26.08.06, 15:46 dzieki:) a ktos moglby sie wypowiedziec jaki jest standart w awfowskich akademikach??bo slyszalam ze pokoj na dwie osoby w tym prysznic i kibelek, i czy sa to akademiki mieszane?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziub Re: awf-akademik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:19 no wygod za bardzo nie ma.. ale atmosfera jest najwazniejsza :]] mieszkac nie mieszkam , ale odwiedzam.. pokoje z lazienka (malutkieee) , kuchnia na korytarzu.. czasami trzeba miec swoje palniki:D Rok temu bodajze byly remontowane pokoje wiec jest czysto dosyc:) Odpowiedz Link Zgłoś