gph 21.02.03, 09:44 przepraszam za wczoraj... ale... sami rozumiecie było pięknie. zwłąszcza w drugiej połowie, to i gardła się zdarły.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.in Re: sąsiedzi... 21.02.03, 09:48 moi sąsiedzi wrócili ze spiewem na pyskach i trzaskiem w drzwiach kole czwartej ale nie wiem czy to z powodu rzymskich podbojów raczej zasiłek wypłacili Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: sąsiedzi... 21.02.03, 09:48 Odleglejszych też przeproś. No nieprzystojnie tak się wydzierać. trudny Może powinieneś płukać gardło? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: sąsiedzi... 21.02.03, 09:57 trudny2002 napisał: > Odleglejszych też przeproś. No nieprzystojnie tak się wydzierać. > trudny > Może powinieneś płukać gardło? powinienem. ale na gruntowne płukanie i za wcześnie i za pusto w kieszeni :( Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kieszenie, pustka i nastroje lutowe... 21.02.03, 10:10 Wiem, że sól jest od wieków droga. A płukanie wodą z solą jest najwłasciwsza na gardłowe dolegliwośći. Sól jest też istotą w gardłowych sprawach i sól na koniec lubi tkwić w oku choć czasem łzą wypływa. Dziś wieczorem nie mogę ani w Piwnicy ani w kazimierzowskich Stajniach, ani nigdzie w tym pięknym Mieście, bo tak. Ale jutro ? Też nie wiem, ale rano powininem powiedzieć... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph nastroje ludowe 21.02.03, 10:13 mogą tylko tą opowieść o soli wytłumaczyć. bo ludowa medycyna średnioweczna sole rozmaite za panaceum na wszystko uważała. wraz z rozwojem jednak wynalazła nowe środki w postaci okowit,nalewek i miodów..:) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: nastroje ludowe 21.02.03, 10:18 i mnie wypada przprosic twoich sasiadow bo to chyba ja sie darlem najglosniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph to że najgłośniej, to jescze nic 21.02.03, 10:28 ale to knajactwo, wulgaryzm i niewyparzony jęzor, to na pewno Ci zapamiętają.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: to że najgłośniej, to jescze nic 21.02.03, 10:29 gph napisał: > ale to knajactwo, wulgaryzm i niewyparzony jęzor, to na pewno Ci zapamiętają.. > co to znaczy knajactwo ?????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph znajdź sobie w sieci odpowiedź drogi Marcelu 21.02.03, 10:33 wstukaj gdzie trzeba knajactwo, knajak lub knajacki i wszystko stanie się jasne. jesteś knajakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak a ty jestes kajakiem 21.02.03, 10:39 gph napisał: > wstukaj gdzie trzeba knajactwo, knajak lub knajacki > > i wszystko stanie się jasne. > > jesteś knajakiem... wiedzialem ze tak bedzie , zamiast mi pomoc (co zajelo by ci tyle samo czasu co powyzsza odpowiedz) pouczasz mnie gdzie szukac :) jestes kajak i tylke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: a ty jestes kajakiem IP: *.localdomain 21.02.03, 10:44 Rany boskie, rany boskie...nastepny. dobrze, ze mówisz o tym otwarcie gph...;-))) trudny Widzisz Marcel, to się musiało tak skonczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: a ty jestes kajakiem 21.02.03, 11:01 trudno prawisz mosci panie trudny litosci jest piatek rano i ja nic nie kumam cos sie musialo tak skonczyc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph znalazłeś knajaku? 21.02.03, 10:55 czy też bluźniesz na mnie potokiem swojej knajackiej mowy..? Odpowiedz Link Zgłoś