Gość: aa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:19 >>Szczypiński wygrał głosami z Nowej Huty<< Co wy pier.... W Hucie nikt go nawet nie zna !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ermik Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydenta ... IP: *.gw.ip.pl 20.08.06, 22:20 Kracik-olej to towarzystwo wzajemnej adoracji PO i wystartuj sam w wyborach. Masz na pewno mój głos. Szczypiński nie ma szans z Majchrowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:58 popieram ten glos i tez proponuje KRACIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydenta .. IP: 89.171.128.* 20.08.06, 22:23 PO robi wszystko, zeby Majcher zostal, to przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sljema Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:42 Zwariowali,rzeczywiście dobry kandydat ale bez szans.Jak widać sama Platforma w całości go nie poprze,nie poprze elektorat Lassoty czy Kracika.Do drugiej tury przejdzie Majchrowski i Boroń,i co wtedy? Jakem elektorat Platformy,na Szczypińskiego głosował nie będę,bo nie podoba mi się układ,co go wspiera.A w drugiej turze?Chyba na Boronia,ale pod warunkami.Niech krew zaleje,ale nas PO w Krakowie ustawiło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:24 Dziwię ci się bardzo!Jak chcesz coś zmienić w Krakowie to przestań gadać o układzie, o tym, że PO cię wystawiło, tylko popatrz na Szczypinskiego-to jest kandydat i na niego głosuj! Kto będzie w II turze zależy od twojego głosu! Mówienie że nie zagłosujesz na kogoś, bo ktoś go wspiera w PO jest jakimś nieporozumieniem! Wybierz tego, kto twoim zdaniem jest najlepszym kandydatem i zagłosuj! Ja zagłosuję na Szczypińskiego, bo merytorycznie jest przygotowany jak wynika z publikacji, i uważam że jest lepszy niż Majchrowski czy Boroń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusek Poprzyj Kracika TU: naszprezydent.pl IP: *.ghnet.pl 21.08.06, 08:40 Bez naszej inicjatywy, nie będziemy mieli dobrego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Re: Poprzyj Kracika TU: naszprezydent.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:21 Naszczescie PiS juz sie postara by ten gostek nie startował lub zotał wyciety zaraz na starcie sady i prokuratura caly czas nad tym pracuja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Poprzyj Kracika TU: - nuda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:22 Nudne to już....Kracika nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: Poprzyj Kracika TU: naszprezydent.pl IP: *.kuratorium.krakow.pl 21.08.06, 10:17 Jeżeli komuś naprawdę leży na sercu dobro Krakowa, to bez względu na swoje poglądy polityczne winien ze wszystkich sił zachęcić Stanisława Kracika, aby kandydował, niezależnie od jakichkolwiek partii. Przecież jego sukcesy wystarczająco przemawiają za nim, więc po co tu polityka. Sama mam poglądy ultraprawicowe, ale nie mogłabym poprzeć tak słabego kandydata, jakim jest, skądinąd przyzwoity człowiek - Boroń! Kraków potrzebuje skutecznego i operatywnego prezydenta, działającego odważnie, z rozmachem i wbrew wszelkim trudnościom. Wiele lat współpracowałam z Panem Kracikiem i wiem, że oprócz tych ewidentnych sukcesów znanych w całej Polsce, ma na swoim koncie tak wiele dobra "tego anonimowego" dla naprawdę najbiedniejszych, poszkodowanych przez los w najprzeróżniejszy sposób. Nie mogę zrozumieć, dlaczego PiS go nie wspiera. Całe jego życie świadczy o faktycznym wdrażaniu idei głoszonych przez tę partię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my powtarzacie sie to juz nudne !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:21 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusek Zbieranie podpisów jest nudne, ale warto żeby nasz IP: *.ghnet.pl 21.08.06, 12:49 Kraków odzyskał pozycję jaką powinien wśród polskich miast zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Zbieranie podpisów jest nudne, ale warto żeby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:05 ...i dla tego głosujcie na Szczypińskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Poprzyj Kracika TU: naszprezydent.pl IP: 62.29.131.* 21.08.06, 10:28 Również popieram burmistrza Stanisława Kracika, cały czas mam nadzieje, że jednak wystartuje. Na dzisiaj nie ma na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Kracik ma problem-nie ma gdzie startować! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:22 Pan Kracik ma duży problem. W Krakowie nie wystartuje z oczywistych powodów, a i do Niepołomic nie ma jak wrócić. No bo jak wytłumaczy swoje zachowanie? Tam mnie nie chcą, bo mam kłopoty z prawem, to postanowiłem jednak, że nadal kocham was i zostanę burmistrzem? Duży orzech do zgryzienia. Jedyne rowiązanie według mnie to rozmowa z posłem Szczypińskim i zdecydowane wsparcie jego kandydatury. Myślę, że do tego dojdzie w przeciągu najbliższych 20 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk baju-baju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:45 marzy ci sie!!! Szczypinski ma uklad z Majchrowskim. Kracik na prezydenta!!!! Rozbic ten uklad Szczypo-majcherowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Poprzyj Kracika TU: naszprezydent.pl IP: 81.21.194.* 21.08.06, 21:06 Ja popieram obiema rękami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudłaty Popieram Szczypińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:12 Uważam że jest zdecydowanie lepszy niż Sepioł i ma większe szanse.Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Popieram Szczypińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:25 Szkoda że nie startuje Gołaś, bo wykonał ogromną pracę dla miasta, ale jeśli go nie ma to popieram kandydata PO Szczypińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Szczypiński to najlepszy kandydat !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:18 Po pierwsze jako jedyny ma doswidczenie w kierowniu duzym miastem(byl wiceprezydentem odpowiedzialnym za inwestycje) za jego kadencji powstaly m in wszystkie nowe mosty w miescie, po drugie ma przygotowanie merytoryczne i tytul naukowy a to w Krakowie wbrew pozorom wazne( wieszosc prezydentow tego miasta to byli profesorowie lub co najmniej doktorzy), a po trzcie mam jaja i włąsne zdanie nie przestraszyl sie Rokity i jego klakierow (Sepiol, Kracik (notabene Kracik przez ostnie 5 lat strasznie pluł na PO a teraz mial byc jej kandydaten !!!???) to tak naprawde kandydaci Rokity a nie PO a Rokita juz nie jedna organizacje rozłożył od srodka) Tak ze powodzenia Panie Tomaszu uwazam ze przy dobrej kampani ma Pan duze szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Panie Szczypiński gratuluję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:25 ...nominacji na kandydata. Życzę powodzenia i mam nadzieję, że wygra Pan z Majchrowkim i PiSem! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
fortibus Szczypiński to marginalizacja krakowskiej PO. 21.08.06, 09:45 Znam mnóstwo ludzi, którzy mimo, że popierają PO w życiu nie zagłosują na Szczypińskiego. sukcesy? Tishman, nielegalne mosty, praca i bliskie kontakty z Majchrowskim, 7 tys. głosów podczas ostatnich wyborów. >>>>>>>>>> Majchrowskiemu gratulujemy drugiej kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudi Re: Szczypiński to marginalizacja krakowskiej PO. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:51 fortibus - głęboko oddychaj, głęboko. Jak się już uspokoisz to spokojnie przeczytaj bzdury, które napisałaś i zastanów się nad sobą. Przez te plucia na Szczypińskiego ja włąśnie za nim zagłosuje bo widzę,że rózne partyjne układy są nieszczęsliwe-a dotychczas PO w radzie miasta to spało albo robiło biznesy z Majcherem. Może Szcypiński to zmieni. A Rokita niech sięgnie po wyniki sprzed 4 lat, a potem atakuje innych kandydatów Odpowiedz Link Zgłoś
fortibus Re: Szczypiński to marginalizacja krakowskiej PO. 21.08.06, 10:03 Życzę powodzenia (jednak z medialnością i obecną populanością Tomka Szczypińskiego nie widzę żadnych szans na sukces). >>>>>>>>>>> Majchrowskiemu gratulujemy drugiej kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Szczypiński to marginalizacja krakowskiej PO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:13 Szczypinski nic nie zmieni,juz budowal z Golasiem mosty i niewykonane inwestycje przy nich/protokol komisji rewizyjnej J.Burkata/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Szczypiński to najlepszy kandydat !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:18 Dzieki temu ze budowal to jeszcze sie da jezdzic w tym miescie. A co zbudowal majcherek nic za co sie wezmie to spiepszy, a co zbudowal boron i inne pisiorki ??? kaplice przykoscielna. Zarowno Majchrowski jak i Pis solidarnie doprowadzaja do tego by zatkac miasto calkowicie jak tak dalej pojdzie to wracamy do sredniowiecza konie i piechotka Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Szczypiński to "najlepszy" kandydat !!! 21.08.06, 11:00 powiedz to Tishmanowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Szczypiński to najlepszy kandydat !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:11 Za Gołasia, kiedy Szczypiński był wiceprezydentem, budowano drogi, mosty, były inwestycje, pomysł na Kraków. I w dużej mierze, nie obniżając zasług pozostałych członków zarządu, zawdzięczamy to Szczypińskiemu. Dlatego jeśli ktoś twierdzi inaczej to znaczy, że albo nie jest z Krakowa, albo ma złe intencje i daje temu upust na forum. Osobiście jestem za silnym i zdecydowanym prezydentem mojego miasta, który ma pomysł i koncepcję jego rozwoju. Liczę na Szczypińskiego.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Szczypiński to najlepszy kandydat !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 07:57 zgadzam się z głosem "oko". gorąco dopinguje Szczypińskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Szczypiński to najlepszy kandydat !!! IP: *.citynet.pl 23.08.06, 09:20 "tom" i "oko" przeczytajcie forum na stronie Tuska www.donaldtusk.org/forum ,może to ostudzi wasz zapał. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Szczypiński to najlepszy kandydat !!! 23.08.06, 09:28 tom i oko to ta sama osoba - spoko... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczypiński to marginalizacja krakowskiej PO. IP: *.net.autocom.pl 21.08.06, 20:47 "Majchrowskiemu gratulujemy drugiej kadencji." ale oby się te słowa w perz przemieniły!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janosh Re: Szczypiński to najlepszy kandydat !!! 23.08.06, 15:00 W poprzedniej kadencji inwestycjami (mostami, drogami itp.) zajmował sie Adamczyk, a nie Szczypiński, który miał za zadanie przyciągać inwestycje zewnetrzne do Krakowa.Jakoś się chyba w tej roli nie sprawdził, bo z tego co pamiętam za poprzedniej kadencji żaden znaczący inwestor zagraniczny do Krakowa nie przyszedł. A potem jak poszedł w posły to też niewiele było o nim słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asfahan Kto jak głosował ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 15:57 Czy może mi ktoś podać kto jak głosował ?.Wiem ,że głosowanie było tajne ale podobno pan Sularz już wcześniej podał orientacyjny wynik i niewiele się pomylił .Jak głosowali posłowie ,radni ,duże koła ?Sam jestem członkiem takiego koła ,zdania mieliśmy podzielone i chciałbym wiedzieć kto i za co jest odpowiedzialny . I na koniec -sam byłem za Sepiołem ,bo to i marszałek ,i Kracik ,i urbanista ale jak już wybrali tego Szczypińskiego -to będę na niego głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydenta .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:58 Brawo dla Rokity! Przegrywa wszystko co się da, a sam postanowił zając na scenie politycznej rolę największego ekscentryka. Tylko co nam z tego, którzy na niego głosowaliśmy przez tyle lat. Wszystkie "życia" Pan wyczerpał, Panie Janie. Kilka z nich wyczerpała Pańska "niezwykła żona". Wyrazy współczucia dla Pana...a przede wszystkim dla nas, że kiedykolwiek w Pana wierzyliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
fortibus Re: W PO nie ma układu :))))))) 20.08.06, 23:10 > Wygrana Tomasza Szczypińskiego pokazuje, że w naszej partii nie ma układu, > panuje demokracja - podkreślał przewodniczący krakowskich struktur PO Paweł > Sularz. :))))))))))) Ależ ten pan Sularz jest rozkoszny, nie ma układu a on na dwa dni przed głosowaniem wiedział jaki będzie wynik. Układ zaczął się razem z jego przyjściem, wszystko było poustawiane od wyborów do Rady Powiatu po dzisiejszą farsę, później przyjdzie czas na 'pozaukładowe' wybieranie kandydatów do Rady Miasta. Pocieszające jest to, że po 12 listopada po obecnych władzach platformy nie zostanie kamień na kamieniu. Przyjdzie czas na odnowę i 4 lata opozycji, przynajmniej winnych nie będziemy musieli szukać zbyt długo. Z partii inteligenckiej krakowska PO zmieniła się w Samoobronę-bis, przynajmniej jeśli chodzi o metody rządzenia. >>>>>>>>>>>> i o co do licha chodziło temu klakierowi? Chyba karteczki z instrukcjami mu się pomieszały, ale jak na sporą część delagatów 'pozaukładowo' wybrało się dzieci to takie są później skutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: W PO nie ma układu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:34 Fortibus, strasznie jesteś monotematyczny! Na każdym forum piszesz ile się da przeciwko Szczypińskiemu a pod Kracika:) Jeśl piszesz o układzie i jesteś tak świetnie zorientowany, to przypomnij sobie układ jaki był układ gdy kandydował Kracik. Wtedy jakoś ci to nie przeszkadzało:) A skąd Sularz wiedział jaki będzie wynik głosowania? Po pierwsze jak widać po głosowaniu nie wiedział:) A po drugie każdy wiedział jak układa się poparcie- bo jak rozmawiasz z ludźmi, tak po prostu, rozmawiasz, to słyszysz co mówią. Proste, prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: W PO nie ma układu :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:21 A gdzie slynny Zbysiu F./rodzina Rokity/ ze pozwala na takie harce gosciowi z brakiem uzebienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: W PO nie ma układu :))))))) IP: *.77.classcom.pl 24.08.06, 03:50 fortibus - jesteś żałosnym palantem, który nie może pogodzić się z demokratyczną przegraną w wyborach, której rozmiar był pogromem dla istniejacego dzięki Janie Marysi UKŁADU!!!. Pawerł Sularz wypłynął na fali niezadowolenia członków PO RP właśnie z funkcjonującej do tej pory w Radzie Powiatu SITWY CWANIACZKÓW do której pewnie i ty się zaliczałeś, a teraz zostałeś brutalnie "odcięty od cycka"..Samoobrona(układów) to Ty, ale kiedyś musiałeś usłyszeć szum spłuczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydenta .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:11 Przegrał Kracik, przegrał Sepioł - a razem z nimi to miasto! Ale czy kogoś to jeszcze obchodzi poza mną?! Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Obchodzi, obchodzi. 20.08.06, 23:47 No to w istocie posprzątane. Wykładowca Wyzszej Szkoły Gotowania na Gazie (KSW) im Frycza Modrzewskiego, zalezny finansowo od obecnego prezydenta Jacka M. Wiceprezydent u Gołasia, osobiście odpowiedzialny za wykopanie Tishmana z Krakowa (największy skandal inwestycyjny stulecia) któremu nie starczyło nawet honoru by wystapić z Unii Wolności kiedy wbrew jej wyraźnemu zakazowi został wiceprezydentem u Gołasia Kolega Ministra Marka Ungiera z Almaturu Poukładany z Czerwonymi Który nic jeszcze dla Krakowa nie zrobił ale za to wiele zepsuł nie zostanie prezydentem Krakowa. Prezydentem Krakowa zostanie nadal Jacek Maria Majchrowski (KO. Patrz IPN) którego zalety już poznaliśmy. Okazał się być lepszym taktykiem niż cała śmieszna krakowska PO, która sama sobie wbiła nóż w plecy i na kolejną kadencję stała się zakładnikiem Jacka Marii Majchrowskiego. Brawo krakowska Platformo Obywatelska. Zostałaś zmarginalizowana. Zabrakło Ci rozumu, by odróznić wizję polityczną od śmiesznych kawiarnianych rozgrywek. Janusz Sepioł to jest ktoś a Tomasz Szczypiński to jest nikt. Na dodatek to jest nikt poukładany z Majchrowskim. Czerwoni znów wygrali i śmieją się z nas w kułak, bo załatwiliśmy się własnymi rękami. mnie już możesz skreślić. Twoja dotychczas Helenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Obchodzi, obchodzi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:36 Ciekawe skąd masz takie niusy Helenka?:) Pisz co chcesz, o poukładaniu się i tak dalej, ja to uważam za kompletne bzdury ale każdy ma prawo do własnego zdania. NATOMIAST wypraszam sobie takie teksty o KSW!Uczę się tam od 4 lat, a w raz ze mną kilkanaście tysięcy młodych ludzi!Jakim prawem NAS obrażasz?! Na KSW mamy ok 600 pracowników naukowych, w dużej mierze z UJ i Akademii Ekonomicznej. Zresztą z tego co wiem Szczypiński wcześniej wykładał na Uj-cie właśnie. Więc jeśli udało ci się skończyć jakąś uczelnie wyższą w Krakowie, z dużym prodobieństwem miałaś wykłady z niektórymi naszymi profesorami. Widzę że łatwo przychodzi ci obrażanie i poniżanie ludzi. Jeśli w ten sposób wypowiadasz się o kandydacie PO na urząd prezydenta, to ciekawe kim ty jesteś i co zrobiłaś?Jakie ty masz dokonania? Więcej pokory- pomaga w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Dziendobrydziendobry. 21.08.06, 15:40 Iwono moła, czy Ty aby na pewno jesteś merytorycznie przygotowana do naszej rozmowy? Zastanów się zanim odpiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Obchodzi, obchodzi. IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 23.08.06, 12:40 > Zresztą z tego co wiem Szczypiński wcześniej wykładał na Uj-cie > właśnie. Owszem, miałem z nim jeden semestr zajęć. Pojawił się bodaj na 2 wykładach - i na egzaminie. Widać miał ważniejsze sprawy na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natasza_57 Ja wiżu, szto hospodin Gielienka uże wiernuł iz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:41 lietniewo otdycha. Zdrastwujtie tawariszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Towariszcz 21.08.06, 18:08 dorogoj szpion, towariszcz (czieriez "O"). Wy dołużny łutszie uczitsia w etom GRU, łutsze? Znajetie, szto eto znaczit? Samaj bolszaja eta wasza tasza - natasza. Na - tasza. Na, na zdorowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natasza_57 da, wsjo poniała ..dawaj po stakanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 01:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Obchodzi, obchodzi. IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 21.08.06, 22:08 oj tow.Gielenka nie ladnie tak przepisywać te same posty na różne watki,ma rację Iwonka ,więcej pokory nie zaszkodzi,a tobie nienawiść rozum i umiar odebrała,choć jestem także przeciwnikiem obu Panów prof.to jednak ze zdumieniem czytam twoje wpisy,choć myslałem że niczym mnie juz nie zaskoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:18 Mnie obchodzi to miasto!I życze sobie i wszystkim dobrego prezydenta. Kracika nie ma i to jest fakt. A z faktami sie nie dyskutuje. Co do Wypowiedzi Rokity to moim zdaniem jest to żałosne.Żałosne, bo kim trzeba być, by po przegranej swojego kandydata Sepioła robic wszystko, żeby zdyskredytować kandydata na prezydenta z własnej partii?! Panie Szczypiński do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśliciel Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:28 Jeśli pragniesz władzy to zrobisz wszystko, żeby zachować kontrolę. Zwłaszcza gdy ci się wymyka z rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Tomasz Szczypiński-SUPER! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:42 Mam nadzieję, że wygra! Poznałem go jako wiceprezydenta Krakowa. Świetny organizator i fachowiec.Bardzo merytoryczny i energiczny człowiek. Z nim Kraków w końcu ruszy z miejsca! Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Tomasz, ach Tomasz 21.08.06, 15:37 Tomasz, w zarządzie Gołasia osobiście odpowiedzialny za szkodzenie Tishmanowi. Masz znakomite dane. Gratuluję. A teraz wymień, co do tej pory zrobił dla Krakowa. śmiało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_jako_były jak to co..gra w brydża.. jeździ konno.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 01:29 Odpowiedz Link Zgłoś
jazzin Re: per procura. 21.08.06, 18:46 A ja go poznałem w intercity. Spał. Choć nie chrapał. Znalazł się teraz w sferze zainteresowania procuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.77.classcom.pl 24.08.06, 03:55 to proste - trzeba być szmaciarzem.. Odpowiedz Link Zgłoś
tinah Re: Nie ma na kogo głosować! p. Kracik wróć! 20.08.06, 23:19 Staszkowi Kracikowi nie pozostaje nic innego jak wystartować jako kandydat niezależny. Po prawej stronie nie ma żadnej konkurencji, pozostaje walka z Majchrowskim, ale Kracik jest jednym z niewielu, którzy mogą z tej batalii wyjść zwycięsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dtrw Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.08.06, 23:37 ta decyzja upewniła mnie w jednym: wybory parlamentarne były OSTATNIMI, w których głosowałem na PO. Ta "partia" niczego nie zyska wystawiając kandydatów z 3 szeregu, na dodatek przerzutów z innej partii. Róbcie tak dalej, a pis tylko ręce zaciera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:40 Ciekawe jest to co piszesz.Nie zapominaj że numerem 1 jeśli chodzi o zmianę partii jest jeden z jej liderów Jan Rokita:) A tak w ogóle to ciekaw jestem, czy wiesz, kim był Majchrowski, gdy nie był jeszcze prezydentem Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.autocom.pl 21.08.06, 13:05 Gość portalu: krakowianka napisał(a): >kim był Majchrowski, gdy nie był jeszcze prezydentem Krakowa? Kiepskim profesorem prawa na UJ I jeszcze gorszym dziekanem tegoż wydziału. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Panie Marszałku, Panie Burmistrzu 20.08.06, 23:52 Czas chyba olać tych lipcowych kombinatorów - nieudaczników (bo że teściu Lipiec, filozof z bożej łaski poukładany z Majchrowskim, to chyba nie wymaga komentarzy?)i pójść we dwóch, tak jak to planowaliście. To jest do zrobienia i bez tej durnowatej krakowskiej placformy. A - była bym zapomniała: oto teściu - Lipiec już w jesieni 1978 wiedział to, co Marek Lasota opisał w ksiązce "Donos na Wojtyłę". Przypadkowo wiem to napewno. Tylko co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga 7 Jak nazywał się ten klakier? IP: *.citynet.pl 21.08.06, 00:08 Podobał mi się ten zezowaty klakier. Ciekawa jestem z jakiego koła i skąd się znalazł w Radzie Powiatu. Czyj to goryl? I jak to się ma do ględzenia Sularza o demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
nysiek Re: Jak nazywał się ten klakier? 21.08.06, 00:14 A może to bliźniak Sularza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik polny Re: Jak nazywał się ten klakier? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:58 Bubula,Szkaradek i SULARZ/braki w uzebieniu/chociaz rozne nazwiska a podobni jak rodzenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek przecz z lipcem i lipcową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:31 Rqtunku, jak lipcowa wejdzi do rady miata to ja uciekam... Ona głupia strasznie a on fleja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: przecz z Lipcem i Lipcową IP: *.citynet.pl 22.08.06, 07:23 A czy to prawda, że szefem młodzieżówki Unii Pracy pod koniec lat 90-tych był ideowy lewicowiec Grzegorz Lipiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _płuco_ Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydenta .. IP: *.veranet.pl 21.08.06, 06:26 No to wiadomość... człowiek wraca z urlopu i czyta takie rzeczy, przecież szlag może trafić! kto to jest ten szczypiński? kolejny najlepszy wybór PO po przeprowadzeniu sondaży (zawsze są świetne, lecz ciut różnią się od wyników)? KONIEC PLATFORMY JEST BLISKI - a ja do niego przyłoże swój skromny lecz w pełni Obywatelski głos - a wraz ze mną - moja rodzina i znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusek Poprzyj Kracika TU: naszprezydent.pl IP: *.ghnet.pl 21.08.06, 07:07 To najlepszy kandydat, trzeba go tylko nakłonić do startu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Poprzyj Kracika TU: naszprezydent.pl IP: 62.29.136.* 21.08.06, 07:31 Gdzie dwóch sie bije tam trzeci korzysta i znowu Wam PIS pokaże jak się wygrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Kracik już przepadł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:14 I przyjmijcie to już do wiadomości!Strasznie nudne te fora jak zalewa je kilka osób z otoczenia Kracika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: Kracik już przepadł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:38 Przepadł, ale próbują zdobywać dla niego popularność, żeby miał lepszą pozycję w negocjacjach ze Szczypińskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakusek Re: Kracik już przepadł! IP: *.ghnet.pl 21.08.06, 08:41 Mnie interesuje Kracik jako prezydent, a nie przystawka do Szczypińskiego. Czy w tym kraju każdy już tylko wietrzy spisek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe Re: Kracik już przepadł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:45 Ale Kracik nie będzie prezydentem!I nie ważne z jakiego powodu. Po prostu nie będzie.Jedyne co może zrobić to zaproponować pomoc Szczypińskiemu w kampanii. I moim zdaniem to byłby świetny pomysł bo cenię sobie Kracika. Taki duet rozkręciłby tą kampanię do czerwoności i z pewnością wygrał! Odpowiedz Link Zgłoś
fortibus Re: Kracik na prezydenta 21.08.06, 09:55 Powiem ci coś w tajemnicy, nie ma takiej możliwości, żeby Kracik poparł Szczypę, NIGDY. Za to okazuje się, czego nie wzieliście pod uwagę w swoich lipcowych knowaniach, że jest spora szansa, że Kracik wystartuje jako kandydat niezależny i ma bezwarunkowe poparcie sporej grupy ludzi. Na dzisiaj ma takie same a może i większe szanse na zwycięstwo jak 4 lata temu niejaki prof. Majchrowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna Re: Kracik na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:40 I co? Wygra, będzie miał drugi wyrok, a Kraków - komisarza z Wawki!! Tego chcecie POpaprańcy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kracik na prezydenta-NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:59 Kracika chce Rokita i jego przydupasy a nie PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusek Kracika chcą Krakowianie, a nie Rokita (sic!) IP: *.ghnet.pl 21.08.06, 12:51 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kracika nie chcą Krakowianie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:57 Chce go tylko grupa jego klakierow, niech wystartuje samodzielnie bez poparcia duzej parti i zobaczymy co zwojuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusek I wystartuje, jeśli tylko Pani prokurator dopełni IP: *.ghnet.pl 21.08.06, 13:55 obowiązku i wyda na piśmie orzeczenie. Już przekroczyła termi o 7 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: I wystartuje, jeśli tylko Pani prokurator dop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:05 I dostanie w tyłek az milo, a uzasadnienie wydaje SAD nie prokurator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XII Słów kilka o radzie powiatu IP: *.mofnet.gov.pl 21.08.06, 14:29 Wy wszyscy zwolennicy Rokity wpatrzeni w niego jak w święty obrazek, przypomnijcie sobie jakie głupoty gadał wczoraj. On jest już tak oderwany od rzeczywistości jak PIS!!! I jescze się dziwi, że Sepioł przegrał. To wiedzieli wszyscy na sali i wynik nie był zaskoczeniem. Sepioł to nie jest wojownik tylko spokojny urzędnik i ma fatalną rozpoznawalność jak na marszałka. Ja z przyjemnością zagłosowałem na Szczype bo mówił konkretniej a Sepioł sie zacinał i starał się byc agresywny co mu średnio szło. I odczepcie się od Sularza, jest o niebo lepszy od Fijaka, którego indeolencja i to jak rozbił tą organizację powoduje, że nikt juz nie powinien wracać do jego nazwiska. Nie jest łatwo po trzech latach anarchii złozyć taką strukturę do kupy. Sularz robi bardzo wiele, żeby było normalnie. A wycieczki pod adresem jego wyglądu to czyste chamstwo. Przeglądnicie się czasem sami w lustrze albo spójrzcie jak był ubrany Rokita na radzie. Totalne lekceważenie wobec statutowego ciała PO. Brakowało tylko kapelusza w kwiatuszki. Szczypa na prezydenta pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Słów kilka o radzie powiatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:18 POPIERAM przedmówcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar mofnet.gov.pl? IP: *.chello.pl 21.08.06, 17:45 Myślałem, że już odzyskane ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
jazzin Re: 12 apostoł? 21.08.06, 18:31 No więc jakie głupoty gadał Rokita? Zauważ, że stać Cię było tylko na anonimową impertynencję! Żadnych argumentów, tylko POłajanki. Temu Szypińskiemu nie chciało się nawet jakiegokolwiek programu przedstawić, oświadczył jedynie, że będzie korzystał z Rokity. Więc to dobrze, czy nie dobrze. Więc coś on wniesie, czy wyniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebi Re: Kracika chcą Krakowianie? Błahahaha:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:15 Jak na razie to widzę, że chce go garsta osób z otoczenia, które mają problem bo Kracik nie ma za bardzo jak wrócić do Niepołomic i wystartować w wyborach! Bo co powie?Mam problemy z wymiarem sprawiedliwości, nie chcą mnie w Krakowie, to postanowiłem wrócić do was, kochani?! I tu jest problem. Ciekawe jak go rozwiąże pan Kracik. Zobaczycie że poprze Szczypińskiego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Kandydat Szczypiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:15 Bardzo ciekawe skąd masz takie informacje fortibus??? Skąd wiesz, że Kracik na pewno nie poprze Szczypińskiego? Rozumiem że jesteś współpracownikiem Kracika, i to bardzo bliskim, skoro wiesz, co zrobi, a czego nie zrobi napewno... Interesujące. Przynajmniej wiadomo kto tak stuka na forum:) Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Kracik na prezydenta=B Z D U R A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:21 I widzicie?Mówiłem wam że Kracik nie będzie startował:) I co tam "fortibus"? Coś prognozy i dane nieaktualne...:) i jeszcze mówiłeś, że nie kracik nie poprze Szczypińskiego, tak? No to mogę się z tobą założyć, że za miesiąc będzie stał przy Szczypińskim! Kracik został wplątany przez Rokitę z Sepiołem i teraz po pierwsze musi minąć trochę czasu, żeby Kracik się z tego wykaraskał, a po drugie żeby mógł mówić to co myśli... Proponuję trochę chłodnej analizy, bez rumieńców na twarzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
fortibus Re: Szczypa na prezydenta=B Z D U R A 24.08.06, 09:02 Nie pisałem, że start Kracika jest pewny, to bardziej złożona kwestia. Pisałem o wspieraniu Szczypy przez Kracika, czy bycia wice u niego. Jak coś zmieni się w tym temacie daj znać. Dobrze? > trochę chłodnej analizy, bez rumieńców na twarzy;) istotnie będziecie potrzebowali chłodu, szczególnie po tym jak zrobi wam się gorąco po ogłoszeniu wyników Moja ty naiwna gorąca główko :) >>>>>>>>>>> Prezydentowi Majchrowskiemu gratulujemy drugiej kadencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusek Poprzyj Kracika TU: naszprezydent.pl IP: *.ghnet.pl 21.08.06, 07:08 To najlepszy z dotychczasowych kandydatów. Jedyny, który może wygrać z Jackiem Majchrowskim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Skazanym mowimy nie !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:23 Naszczescie PiS juz sie postara by ten gostek nie startował lub zotał wyciety zaraz na starcie sady i prokuratura caly czas nad tym pracuja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fortibus Re: Kracik na prezydenta 21.08.06, 09:32 Tak pracują, że od 2 miesięcy Kracik nie może doczekać się uzasadnienia swojego "wyroku" (powinien go dostać w ciągu 14 dni), przestańmy sobie żartować. >>>>>>>>> Majchrowskiemu gratulujemy drugiej kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karkowiak Skazanym mowimy nie !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:14 Nie dostanie i za najblizsze pol roku mozesz byc tego pewien za to bedzi mail juz niedlugo kolejna sprawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusek Wyrok jest nieprawomocny i może startować zgodnie IP: *.ghnet.pl 21.08.06, 13:01 z prawe. SZACUNEK DLA PRAWA gwarancją sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydenta .. IP: 195.150.133.* 21.08.06, 08:46 No to Majchrowski ma drugą kadencję jak w banku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs W Krakowie i tak wygra Z. Ziobro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:56 W Krakowie i tak wygra Z. Ziobro... www.zbigniewziobro.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonal Re: W Krakowie i tak wygra Z. Ziobro... IP: 217.96.97.* 21.08.06, 09:00 Mam nadzieję, że jednak platforma wygra, ma w swoich szeregach wielu znakomitych osób takich jak Matusz, Lackowski, Hareńczyk, Wójtowicz i inni, zobaczycie kogo zaproponuje na dyrektorów PiS lub Majchrowski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj! iwonal hamuj Re: W Krakowie i tak wygra Z. Ziobro... IP: 217.96.97.* 21.08.06, 13:06 z tymi nazwiskami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonawentura Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydenta .. IP: *.chello.pl 21.08.06, 09:01 No to mamy już pewnego Boronia, z nim liczne wmurowywania tablic, kontusze, nowe święta, nazwy i inne narodowo - patriotyczne symbole zamiast programu! Sz. nie ma z nim szans w radiomaryjnym Krakówku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: 89.171.128.* 21.08.06, 09:31 Juz lepszy Boron niz Majcher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:39 Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale czy Boroń ma jakiekolwiek doświadczenie w zarządzaniu tak dużym miastem, czy organizacją jaką jest magistrat? Bo jakoś sobie nie przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudi Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:53 Boroń niczym w życiu nie kierował- wię na pewno nie narobił błędów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:10 Boron ma ogrome doswiadczenie w wyszarpywaniu od miasta jak najwiekszej kasy na grunty koscielne np Norbetanek na Salwatorze a poza tym gosc calkowicie bez jaj STEROWALNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 07:59 A moim zdaniem Tomasz Szczypiński jest bardzo przystojnym mężczyzną i jak stanie obok Majchrowskiego i Boronia to wygraną ma jak nic! Bo nie oszukujmy się- prezencja jest bardzo ważna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Panie Szczypiński do boju!Ostro! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 08:01 czas zmienić Kraków! Nadać mu dynamizm i rozsądnie rozbudowywać! Potrzebujemy dobrego Gospodarza! 3mam kciuki i głosuję na Pana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Panie Szczypiński do boju!Ostro! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 23.08.06, 09:36 w2g.twojej reorii Norbert,jaka prezencja taki i kraków? no to gratulacje,właśnie dlatego tak mamy że ludzie oceniaja po wyglądzie,piekne blondynki znalazły sie w dowcipach ze względu na dobra prazencję.Zastanów sie zanim napiszesz nastene mądrości ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydenta .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:07 Najlepszym z dotychczasowych prezydentow Krakowa byl Jozef LASSOTA.Powinien wrocic do magistratu !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:12 Tak sprawa Ivaco, kraka i toru saneczokego na kopcu kosciuszki to wlasnie osiagniecia Lasoty nigdy nie bylo takiego lapownicta w magistracie jak za Lasoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listonosz Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:50 Oj" krakowiak" co ty za glupstwa wygadujesz!!!!"Korupcja w prof.togach" to dopiero kadencja!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Tomasz Szczypiński antykandydatem PO... 21.08.06, 10:32 namówili go, czy jak? pseudo ambicja mu na mózg się rzuciła? nie ma najmniejszych szans, nawet na II rudnę - Szczypa, swoja głupota polityczna załatwiłeś Majchrowskiemu zwycięstwo w cuglach a może o to ci chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
jan12121 Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydenta .. 21.08.06, 11:01 Godzi sie przypomnieć, że P. Szczypiński jako Wiceprezydent prowadził temat studium zagospodarowania przestrzennego Krakowa, który został później obalony przez sąd. Czy to jest rekomendacja fachowości? Chyba komedia Odpowiedz Link Zgłoś
tewua Re: Sularz musi odejść! 21.08.06, 11:25 PO potrzebuje w Krakowie przewodniczącego o inteligencji przynajmniej średniej, któóry potrafiłby wykreować skutecznie kandydata na prezydenta miasta godnego jego mieszkańców. Tymczasem on uwikłał się w kandydaturę na miarę urzędnika średniego szczebla. Pod jego przywództwem PO idzie rozsypkę, przynajmniej w Krakowie, bo działa tak jak strona internetowa 3 dzielnicy, tylko w jednym systemie operacyjnym akceptowanym przez Sulorza. Wstyd mi trochę i żal Rokity. Odpowiedz Link Zgłoś
tewua Re: Sularz musi odejść! 21.08.06, 11:38 Oficjalna strona KRAKOWSKIEJ po: po.krakow.pl/ Oficjalna strona 3 dzielnicy: www.dzielnica3.krakow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takietam Na bezrybiu i rak ryba............... IP: *.streamcn.pl 22.08.06, 11:01 smutne...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKL Re: Sularz musi odejść! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:00 Czemu nie pokazujecie fotki Sulorza "przystojniaka" bez garnitura /zebow/ szef krakowskiej PO.Co sie dzieje ze Zbyszkiem Fijakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiczadło Re: Sularz musi odejść! IP: *.e.krakow.pl 21.08.06, 12:10 To prawda. Po ma w krakowie farta do szefów! Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent 21.08.06, 14:51 Nie przez sąd, ale przez wojewodę, Reszta się zgadza niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hutnik z HiL Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:52 Krzysztof Goerlich vice od J.Lassoty tez wgrywal w Nowej Hucie-pamietamy remont Kocmyrzowskiej i okolic Makuszynskiego,to moze Ci dwaj panowie beda wystartuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydenta .. IP: *.autocom.pl 21.08.06, 12:14 No i PO przerżnie kolejne wybory na własne życzenie. Ludzie, trzeba mieć nie kandydata który się podoba działaczom, tylko takiego który się podoba wyborcom. Ja się już z wielkim smutkiem przygotowuję do kolejnych 4 lat Majchra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:43 Przeczytaj ostatnie "echo miasta"z 14.08.br. -Hakiem w przeciwnika 1 strona fotka Majchrowskiego i Sepiola,Urzednicy i prokuratorzy szukaja materialow kompromitujacych........itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Kracik na Prezydenta IP: *.autocom.pl 21.08.06, 12:41 Niech startuje jako niezależny. Jak będzie widać, że ma poparcie w sondażach to i PO zechce go poprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: C z a r n o w i d z ę ! 21.08.06, 12:53 Szczypiński załatwił sobie 2 miejsce na liście wyborczej PO w wyborach do Sejmu, choć z pewnością nie był lokomotywą listy i uzyskał 2,10% głosów! Same Zielonki były lepsze dla Szczypińskiego od Krakowa bo przyznały mu 2,13% Tak więc facet oscyluje w granicach błędu statystycznego. Jak ktoś tego nie widzi ten chyba głupek. Chyba, że p. Sularz ma jakieś asy w rękawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKL Re: C z a r n o w i d z ę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:00 nie asy lecz HAKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakusek No to go człowieku porzyj. Jest strona, która grup IP: *.ghnet.pl 21.08.06, 12:55 uje ludzi popierajacych Kracika 'naszprezydent'. Zrób coś dla Kracika, to on zrobi dla Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetmanska Re: No to go człowieku porzyj. Jest strona, która IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:17 Niech napierw Kracik zrobi cos dla Krakowa, to my zrobimy cos dla Kracika- nie odwrotnie jakty proponujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusek Zrobił. Ludzie z NH znaleźli pracę w Niepołomicach IP: *.ghnet.pl 21.08.06, 13:53 Dał też kolekcję sztuki Krakowowi. Tyle, że obecny prez. nie przyjął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: No to go człowieku porzyj. Jest strona, która IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:05 Dokładnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: Kracik na Prezydenta IP: 217.96.97.* 21.08.06, 13:14 Pan Kracik niech zostanie w małym miasteczku lub przejdzie do innego i go rozwija Kraków to nie jego kaliber i wreszcie niech ma tą świadomość - a co Wy wszyscy chcecie od panującego nam J.M. jest taki jak każdy który siedzi na tym stolcu (mniej lub bardziej) następny nie będzie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusek Kracik będzie lepszy, Wystarczy posłuchać co wie o IP: *.ghnet.pl 21.08.06, 13:56 Krakowie burmistrz Niepołomic, a ile nie wie prezydent Majchrowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiaczek jeden Re: Kracik będzie lepszy, Wystarczy posłuchać co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:25 nie chcę i już. Kraków dla Krakusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiaczek jeden Nie chcę burmistrza Niepołomic w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:26 i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny N u d y na t y m f o r u m ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:01 siedzi jakaś grupa od kracika i od kilku tygodni nie robą nic innego poza wpisywaniem poparcia. Ja rozumiem że jakoś trzeba zarabiać na życie, ale róbcie to chociaż inteligentnie w poszanowaniu inteligencji normalnych forumowiczów. A nie tylko "Kracik wróć", "bądź naszym prezydentem", "wszystko stracone", "tyko kracik", itd. Czy liczycie że ktokolwiek się na to nabiera? Nota bene strzelacie sobie w kolano bo to tylko drażni ludzi na forum. Może czas na urlop??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: N u d y na t y m f o r u m ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:13 dokładnie tak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fortibus Re: Nudny misiek 21.08.06, 14:36 Myślałem, że to obecna ekipa bawiąca się PO jest specjalistą od strzelania sobie w kolano:) Nie byłem, nie jestem i nie będę związany z Kracikiem, to dla twojej wiadomości, więc oszczędź sobie wysiłku, próżny trud. >>>>>>>> Mam nadzieje, że macie dużą, wygodną kanapę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusek Ludzie pokroju normalnego nie rouzumieją, że można IP: *.ghnet.pl 21.08.06, 14:57 robić coś, z własnej potrzeby i wiary, a nie na rozkaz lub w interesie własnym i rządowo-koleżeńskiego układu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Lepszy Szypa czy Kracik. Odpowiedzcie dlaczego? IP: *.ghnet.pl 21.08.06, 13:56 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusek Re: Lepszy Szypa czy Kracik. Odpowiedzcie dlaczeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:02 Lepszy Szczypiński. Choćby dlatego że Krakowem powinien rządzić człowiek z Krakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lepszy Szypa czy Kracik. Odpowiedzcie dlaczeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:08 Szczypa ma wieksze doswiadczenie, wyksztalcenie, i kompetencje a poza tym ma za soba duza organizacje wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serwo Re: Lepszy Szypa czy Kracik. Odpowiedzcie dlaczeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:00 Z danych gazetowych wynikało,że w układzie Kracik-Majchrowski wynik wstępny 30:30,w układzie Sepioł-Majchrowski wynik 22:30,w układzie Szczypiński- Majchrowski 17:35.Oto dlaczego Kracik lepszy od Szczypińskiego, i Sepioł lepszy od Szczypińskiego.A prosto licząc Sepioł z Kracikiem to pewnie jakieś 25-28 % . To przy dobrej kampanii praktycznie pewne zwycięstwo,bo ten układ(Sepioł z Kracikiem) wzięli by też głosy części PiS i LPR w drugiej turze,a Szczypiński nie weźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tomasz Szczypiński kandydatem PO na prezydent IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:23 Tomaszu , uważaj na tego oszołoma Majchrowskiego.Może Ci on zrobić "kuku" jak Kracikowi, którego uważałem za najlepszego kandydata na Prezydanta Krakowa. Może wykopano by z Krakowa największą szuję - Tajstera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobody Zakład Platformy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:56 Przyjmijmy ,że my-którzy chcieliśmy innego kandydata na prezydenta z PO wyciszymy się deczko aż do wyborów,żeby kandydatowi,było nie było PO ,nie szkodzić.Ale jak ten kandydat przegra-to wy,zarząd krakowskiej Platformy idziecie na zieloną trawkę,rezygnujecie ze wszystkich funkcji,dajecie miejsce tym którzy chcieli inaczej,a dzięki waszej decyzji nie mogli tego zrobić.No to co-zakład robimy?Panie i panowie Lipce,Sularz,Wyrobiec i cała ta ekipa?To honorowe wyjście i dla was i dla nas.Dzięki temu wasz kandydat nie będzie atakowany przez wnętrze PO,ale jak przegra-to was w PO nie ma.Uczciwe i honorowe postawienie sprawy.Idziecie w to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Zakład Platformy IP: *.autocom.pl 21.08.06, 19:49 Pomysł uczciwy, ale oznacza zmarnowane kolejne 4 lata. :-( Zwolennik Kracika (żeby nie było wątpliwości) Gość portalu: Nobody napisał(a): > Przyjmijmy ,że my-którzy chcieliśmy innego kandydata na prezydenta z PO > wyciszymy się deczko aż do wyborów,żeby kandydatowi,było nie było PO ,nie > szkodzić.Ale jak ten kandydat przegra-to wy,zarząd krakowskiej Platformy > idziecie na zieloną trawkę,rezygnujecie ze wszystkich funkcji,dajecie miejsce > tym którzy chcieli inaczej,a dzięki waszej decyzji nie mogli tego zrobić.No to > co-zakład robimy?Panie i panowie Lipce,Sularz,Wyrobiec i cała ta ekipa?To > honorowe wyjście i dla was i dla nas.Dzięki temu wasz kandydat nie będzie > atakowany przez wnętrze PO,ale jak przegra-to was w PO nie ma.Uczciwe i > honorowe postawienie sprawy.Idziecie w to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Curuś Re: Zakład Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:28 Dobry i uczciwy pomysł,choć niestety może spowodować kolejne 4 lata Majchrowskiego. Tylko czy dzień po przegranej Szczypy panowie Sularz, Lipiec i reszta złoży bezwarunkową dymisję. Panie Sularz, jak pan masz honor to oświadcz pan sam i pana koledzy też, że się na to zgadzacie. Wtedy jest jakieś porozumienie i można ten konflikt jakoś rozwiązać, w przeciwnym razie mamy głęboki, wręcz rozrywający konflikt w Platformie, konflikt po którym się nie podniesie bez takiego wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Wyrobiec, powiadasz Pan??? 22.08.06, 01:21 Bardzo ciekawe. Ale Helenka proponuje prostszy test: trzeba zapytać Pana Wyrobca, czy jego firma (pożal się Boże) reklamowa nie optrzymała, PRZYPADKIEM OCZYWIśCIE, w ubiegłym roku propozycji zorganizowania i wymyślenia Majchrowskiemu kampanii prezydenckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Wyrobiec, powiadasz Pan??? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 22.08.06, 13:47 Ty sobie helenka 17 nie wycieraj Andrzejem gebusi,pozal sie Boże to bardziej pasuje do ciebie,a "Wenecja" istnieje bez podejrzanych interesów juz od dawna i kazde zlecenie przyjmuje bo to jest Firma a nie Towarzystwo Wzajemnej Adoracji,więc jesli dostana zlecenie od Putina to tez przyjmą bo to są zawodowcy.Ty sie najlepiej znasz na Festiwalu Kultury Żydowskiek na który marnotrawione są dużo wieksze kwoty od tej jaka "Wenecja" bierze za zlecenia,wiec daruj sobie pouczanie i spiskową teorie dziejów. Na pochybel Układom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pfff... Re: Wyrobiec, powiadasz Pan??? IP: *.pnet.com.pl 23.08.06, 09:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=47131465 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Wyrobiec, powiadasz Pan???Pffff,nie jestes w t IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 23.08.06, 10:53 temacie tu nie chodzilo o leppera,jak nie lapiesz to lepiej sie powstrzymaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nandu. duperel Re: Wyrobiec, powiadasz Pan???Pffff,nie jestes w IP: *.pnet.com.pl 23.08.06, 11:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=410&w=47192799&a=47329887 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZaraT. Re: Bez sensu kandydaci. IP: 195.69.230.* 23.08.06, 09:44 Można się załamać. Kraków to dopiero układy i układziki, jak za Franciszka Józefa. NIC się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nic? Re: Bez sensu kandydaci. IP: *.pnet.com.pl 23.08.06, 11:27 Nic się nie zmieniło? To popatrz, ile zrobiono za Franciszka Józefa, a ile za obecnego prezia. Porównaj, przemysl. I nie pieprz. Błagam Odpowiedz Link Zgłoś
tewua Re: Bez sensu kandydaci. 23.08.06, 17:54 Fakt. Kombinatu nie było i cementowni. Dziś cementowni też nie ma, ale układy dalej działają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Zakład Platformy IP: *.chello.pl 22.08.06, 08:21 Jak kierownictwo Platformy potrafi honorowo rezygnować po przegranych pokazały wybory parlamentarne i prezydenckie. Ten zakład nie jest uczciwy, bo to fikcja. Jako ktoś, kogo określacie brzydkimi słowami "elektorat" czy "wyborca" powiem Wam, że Wasze działania przestały być czytelne. Zgubiłem się i nie wiem, o co gracie. Mnie nie interesuje PARTIA. Chcę głosować na LUDZI potrafiących realizować sensowny PROGRAM. Szczególnie na poziomie samorządowym. Jednak żeby w ogóle doszło do realizacji programu trzeba najpierw WYGRAĆ wybory. PO udowadnia, że nie potrafi wyłonić zwycięzcy ze swojego grona. Będzie jak cztery lata temu? W razie dogrywki Majchrowski-Boroń znowu powiecie ludziom, żeby zostali w domu? Czasem myślę, że jedyną szansą ordynacji większościowej jest przekonać do niej Kaczyńskich. Są uparci i skuteczni, gdyby JOW stały się ich konikiem, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obtul Tomasz Szczypiński ojcem chrzestnym "studium" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:10 Szczypinski mowi w wywiadzie: >trzeba działać z wyprzedzeniem, likwidować ewidentne bariery rozwoju. Jakie? - Na przykład urbanistyczno-architektoniczne. Bez przyspieszenia procedur nie mamy szans na pozyskanie większych inwestorów.< Czytam i oczom nie wierze - alez ten facet ma tupet. To niby kto jak nie on tak namotal ze slynnym "Studium Krakowa"? Afera ze "Studium" jeszcze przez dlugie lata ciazyc bedzie na kulawym rozwoju urbanistyczno- architektonicznym Krakowa. Trzeba miec zla wole albo kompletny zanik pamieci aby po tej aferze glosowac na Szczypinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Re: Tomasz Szczypiński ojcem chrzestnym "studium" 22.08.06, 01:18 Sama prawda. Oczyuwiście bohaterów afery ze studium B (bo to o nim mowa) było więcej: Obtułowicz (plus córeczka) Bojanowski Tworek Bielecki Czesiek(warszawski architekt, znawca problematyki wyciągania pieniędzy z krakowskiego magistratu) Kadłuczka Juchnowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpik1 Re: Tylko Ireneusz Raś 23.08.06, 20:06 Dlatego tylko jedynym kandydatem Platformy powinien byc poseł IRENEUSZ RAŚ.Tylko pewnie Rokita i kolesci boją się ,że nieda sobą kierowac i nie obstawi się "kolesiami z PO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Tylko Ireneusz Raś IP: *.77.classcom.pl 24.08.06, 04:21 Cha,cha - tego ex-PISowca, co wyszedł (z dwoma sobie podobnymi palantami) z PIS- u bo zgodnie z ich wewnętrzną uchwałą nie mógłby brać jednocześnie dwóch diet - jako radny Miasta i jako przewodniczący Rady Dzielnicy XVI, założył w Radzie Miasta koło PRO a potem na żądanie Gołasia przekleił się do PO ?!!! Ten facet to chodząca reklama "POLITYKA=Kasa", i sprzeda sie każdemu, (pod warunkiem że da wiecej od poprzednika) Krakowska PO powinna stale zwalczać RAŚizm !! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpik1 Re: Tylko Ireneusz Raś 24.08.06, 17:06 A co byłaś jego "SZPARKĄ SEKRETARKĄ",że tak dokładnie wiesz z kim,co i dlaczego ?Może poznał się na twoich talentach i posłał cię tam,gdzie twoje miejsce, dlatego teraz oczerniasz ? Odpowiedz Link Zgłoś