ja_nova 22.08.06, 08:03 wiadomosci.onet.pl/1374017,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monte83 dzieki:) 22.08.06, 08:29 mam nadzieje, ze nic sie nie stanie... a co gorsza dzis musze isc na moj wydzial..brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: dzieki:) 22.08.06, 08:31 monte83 napisał: > mam nadzieje, ze nic sie nie stanie... a co gorsza dzis musze isc na moj > wydzial..brrr... Zacznij odkażanie przed wyjściem;) Nie zapomnij po przyjściu i po powrocie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: dzieki:) 22.08.06, 08:32 no co ty:), wystarczy, ze pojde z wielkim jak szafa portretem rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: dzieki:) 22.08.06, 08:33 monte83 napisał: > no co ty:), wystarczy, ze pojde z wielkim jak szafa portretem rydzyka. Tarcza ochronna? Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: dzieki:) 22.08.06, 08:45 dokladnie, Ojciec Tadeusz jest bardzo kochany i broni Polski przed ta zaraza zydow i eseldowsko-platformerskiego ukladu, tfe, pajaki czerwone i lisy farbowane. bo to oczywiste, ze ksiezy powinni zostawic w spokoju a Ojciec Tadeusz powinien dostac nobla... wszystkich zainteresowanych odsylam na stronke www.yourube.com i prosze wpisac "rydzyk"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dealer Re:monte czy się zdezynfekowałeś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 08:56 monte - co ty masz wspólnego z chorobami w twoim mieście i w pobliżu niego? Najpierw jedna zaraza -ptasia grypa , teraz cholera ? Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re:monte czy się zdezynfekowałeś ? 22.08.06, 09:03 nic, jestem po prostu psycholem rydzyka:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dealer Re:monte czy się zdezynfekowałeś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:11 przyznajesz się ,że jesteś psycholem ? Może zamiast wybierać się na swój wydział powinno się ciebie zabrać na odpowiedni oddział ? Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 hm... 22.08.06, 10:12 wydawalo mi sie, ze czasem mozna pozwolic sobie na pewne zarty:). Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia To dzisiaj już nie jesteś księdzem? 22.08.06, 10:21 Są żarty na które człowiek na pewnym poziomie nie pozwala sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 wziales leki? 22.08.06, 10:24 a ja uwazam, ze kazdy ma prawo do zartowania, nawet jak jest biskupem lub edgarem g. mylisz sie, nie jestem ksiedzem. rownie dobrze moglbym nazwac Ciebie zlodziejem... a co do tych zartow to trzeba znac pewna subtelna granice, zebyjej nie przekroczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dealer Re: wziales leki?,a ty monte wziąłeś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 13:05 Innym polecasz a tymczasem zdaje się ,że tobie są najbardziej potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś