Dodaj do ulubionych

monte83 - pilnuj sie!

22.08.06, 08:03

wiadomosci.onet.pl/1374017,11,item.html
Obserwuj wątek
    • monte83 dzieki:) 22.08.06, 08:29
      mam nadzieje, ze nic sie nie stanie... a co gorsza dzis musze isc na moj
      wydzial..brrr...
      • ja_nova Re: dzieki:) 22.08.06, 08:31
        monte83 napisał:

> mam nadzieje, ze nic sie nie stanie... a co gorsza dzis musze isc na moj
        > wydzial..brrr...

Zacznij odkażanie przed wyjściem;)
        Nie zapomnij po przyjściu i po powrocie:)))))
        • monte83 Re: dzieki:) 22.08.06, 08:32
          no co ty:), wystarczy, ze pojde z wielkim jak szafa portretem rydzyka.
          • ja_nova Re: dzieki:) 22.08.06, 08:33
            monte83 napisał:

> no co ty:), wystarczy, ze pojde z wielkim jak szafa portretem rydzyka.

Tarcza ochronna?
            • monte83 Re: dzieki:) 22.08.06, 08:45
              dokladnie, Ojciec Tadeusz jest bardzo kochany i broni Polski przed ta zaraza
              zydow i eseldowsko-platformerskiego ukladu, tfe, pajaki czerwone i lisy
              farbowane.
              bo to oczywiste, ze ksiezy powinni zostawic w spokoju a Ojciec Tadeusz powinien
              dostac nobla...

wszystkich zainteresowanych odsylam na stronke www.yourube.com i prosze
              wpisac "rydzyk"...
              • ja_nova Re: dzieki:) 22.08.06, 08:47
                Eeeeeeeeeeeeee.
                • Gość: dealer Re:monte czy się zdezynfekowałeś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 08:56
                  monte - co ty masz wspólnego z chorobami w twoim mieście i w pobliżu niego?
                  Najpierw jedna zaraza -ptasia grypa , teraz cholera ?
                  • monte83 Re:monte czy się zdezynfekowałeś ? 22.08.06, 09:03
                    nic, jestem po prostu psycholem rydzyka:).
                    • Gość: dealer Re:monte czy się zdezynfekowałeś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:11
                      przyznajesz się ,że jesteś psycholem ? Może zamiast wybierać się na swój
                      wydział powinno się ciebie zabrać na odpowiedni oddział ?
                      • monte83 hm... 22.08.06, 10:12
                        wydawalo mi sie, ze czasem mozna pozwolic sobie na pewne zarty:).
                        • kolomyia To dzisiaj już nie jesteś księdzem? 22.08.06, 10:21
                          Są żarty na które człowiek na pewnym poziomie nie pozwala sobie.
                          • monte83 wziales leki? 22.08.06, 10:24
                            a ja uwazam, ze kazdy ma prawo do zartowania, nawet jak jest biskupem lub
                            edgarem g. mylisz sie, nie jestem ksiedzem. rownie dobrze moglbym nazwac Ciebie
                            zlodziejem...

a co do tych zartow to trzeba znac pewna subtelna granice, zebyjej nie
                            przekroczyc...
                            • Gość: dealer Re: wziales leki?,a ty monte wziąłeś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 13:05
                              Innym polecasz a tymczasem zdaje się ,że tobie są najbardziej potrzebne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka