trudny2002 26.02.03, 13:23 na lotnisku w Balicach wyląduje ekipa Wisły. Prawie godzinę później Rzymianie.... Czy tak cicho, bo pojechaliście do Balic witać? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiola333 zbiorowe szaleństwo 26.02.03, 13:27 trudny2002 napisał: > na lotnisku w Balicach wyląduje ekipa Wisły. > Prawie godzinę później Rzymianie.... > Czy tak cicho, bo pojechaliście do Balic witać? > trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 szaleństwa szaleństwami 26.02.03, 13:36 ale czasem dobrze jest kiedy wirtualne jest realne... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Za dwadzieścia minut IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 13:35 Trudny! Czy ja moge sie zachowac jak kobita??? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Za dwadzieścia minut 26.02.03, 14:01 na Balice to dopiero w sobotę się wybieram. a póki co byłem u fryzjera - zrobić się na bóstwo buuuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Za dwadzieścia minut IP: *.localdomain 26.02.03, 14:10 To Ty nie możesz się sam ogolić? A teraz pewnie pójdziesz do kosmatyczki... I na co to? Przecież mnie nie musisz się podobać... a zresztą jak się uchlejesz to i tak te zabiegi przybledną.... To co chlejesz? Odrażająco , nieczysto i źle...? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph schludny, czysty i dobry 26.02.03, 14:19 z przyjemnościa wezmę do ust kropelkę jakiegoś wybornego trunxu a skąd Ci przyszło do głowy że to dla Ciebie to bóstwo, to nie wiem... najwyrazniej rośnie nam tu mały megaLOman vel napoLEon - panowie (ipanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: schludny, czysty i dobry IP: *.localdomain 26.02.03, 14:25 Jak możesz w ten sposób...to ja byłbym gotów dla Twojej satysfakcji nawet i do tej kosmetyczki pójść, a Ty mi tu że to nie dla mnie. No to dla kogo? No nie mów mi że na sobotę dla tych stewardess... a jak poleci steward? trudny Trunki jako takie, niemal wszystkie zaliczają się do szlachetnych. Niektóre może mniej ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś