Gość: Guszki IP: *.netcontrol.pl 26.02.03, 20:50 Co o nim sądzicie.Szczegolnieo Stróży??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malaga Re: Płaszów Stary IP: *.chello.pl 03.06.03, 01:56 hej mieszkam na Stróży Rybnej,ogólnie jestem zadowolona,spokojnie i czysto,tylko coraz więcej gówniarzy pląta sie po klatkachi to mnie denerwuje... poza tymile razy podaje swój adres i ulice to pytają sie czy to wieś ,głupia nazwa ta Stróża Rybna,ale wyczytałam że to historyczna nazwa Odpowiedz Link Zgłoś
stow.dla_arcytektury Re: Płaszów Stary 01.07.03, 14:22 Nie martw sie. Stroza Rybna to fajna nazwa. Nawet Kupa to fajna nazwa ulicy - ale nikt (no - prawie nikt) nie wie, dlaczego sie tak nazywa. A kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Płaszów Stary IP: *.crowley.pl 16.06.03, 16:53 Ogólnoie niezła lokalizacja.Blisko kościół,przedszkole,stadion,boiska do koszykówki,no i na bagry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Płaszów Stary IP: 212.50.186.* 17.06.03, 17:30 stroza rybna brzmi swietnie ale nie ma sie co dziwic ze ktos nie wie , przeciez to nie nie centrum mieszkalem w starym plaszowie wiec mam prawo zabrac glos. nie pamietam juz nazwy ulicy; byla to ulica w ktora skreca 115 z nowohuckiej. niby zadupie ale tak naprawde to blisko do miasta jedyne mankament: za duzo samochodow Odpowiedz Link Zgłoś