tramwajarz7 29.08.06, 11:41 kiszka? tramwajarz Wybuchł spór na zajezdni i jedni mówią ze moze a inni, ze nie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aldona Re: Czym może być napchana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:54 Czy chodzi Ci o jelita? Uściślij które. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Jelita skarbie sama sobie uściślaj 29.08.06, 11:56 chyba ze myśłisz obok, no to rad wysłucham oczekiwań i pragnień. Tu gotowym wyjść naprzeciw. tramwajarz co się zatrzymał bez trwogi i stoi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Czym może być napchana 29.08.06, 11:58 tramwajarz7 napisał: > kiszka? > Wybuchł spór na zajezdni i jedni mówią ze moze a inni, ze nie... Krew i Kasza Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Czym może być napchana 29.08.06, 12:01 a czegoś wiecej czy po równo? tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Czym może być napchana 29.08.06, 12:03 tramwajarz7 napisał: > a czegoś wiecej czy po równo? Stolec w stolcowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 A jak napychane są 29.08.06, 12:04 z tej strony czy z tej strony? I czy można napychać we wtorki? tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: A jak napychane są 29.08.06, 12:06 tramwajarz7 napisał: > z tej strony czy z tej strony? > I czy można napychać we wtorki? Byle nie w piątki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Czym może być napchana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:05 Macie chłopcy zagadnienia natury filozoficznej do rozwiązania w tej remizie. A jakie Ty zająłeś w tej dyskusji stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czym może być napchana 29.08.06, 12:08 remizie? myślisz, że nasz kolega prowadzi specjalny tramwaj strażacki? no to czemu niebieski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Czym może być napchana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:12 Zajezdnia bywa nazywana również remizą. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czym może być napchana 29.08.06, 12:13 u was? ps. a umiesz, aldonko, wstawiać swoje posty we właściwe miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Ja pochwalam 29.08.06, 12:18 i nie bez przyczyny używam tego terminu,otóz pochwalam, jesli tremiza daje skojarzenia wprost z napychaniem kichy. owszem , być moze nie jest to szczególnie wyszukana forma kontaktów, jednak ludyczność która nawiązuje do Grecji, do antyku...moze znaleźć jednak poklask tramwajarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Czym może być napchana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:16 Nie jestem - przyznaję - zbyt zaprzyjażniona z komputerem, ale czy z tego powodu od razu mam sobie w łeb strzelać? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czym może być napchana 29.08.06, 12:18 niech cię ręka boska broni, zwykły kurs, albo pytanie do wiedzących jak to robić, nie wystarczy? strasznieś zrywna... Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Jak beemkasauber... 29.08.06, 12:23 albo i renia:))) tramawjarz tramwaje nie wykorzystują swej zrywnosci z uwagi na mieszankę używaną do kładzionych szyn. Tramwajarze przedkładają kładzione kluseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Czym może być napchana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:21 Jeśli na tym forum można bredzić, to co komu przeszkadza moje złe wklejanie? Z komórką tez mam problemy. Czy ten fakt mnie kompletnie dyskwalifikuje jako obywatelkę? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czym może być napchana 29.08.06, 12:24 ejże, teraz to już się czepiasz, wszak ci ładnie doradziłem... ps. a ja komórkę zlikwidowałem i trzymam wszystko w piwnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Czym może być napchana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:27 Może bym i poszła na jakieś kursa, ale nienawidzę slowa " kursantka" Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Na kur... 29.08.06, 12:33 to się wogóle źle kojarzy. Kurdyban na ten przykład. Kurdystan, Kurozwęki, kurczaki ... tramwajarz Kursem ostanim jechały do domu panie starego zawodu. Kurs to był ostatni. Ostatni taki kurs Odpowiedz Link Zgłoś
peteen kurdwanów chyba.. 29.08.06, 12:38 czego was tam na tych kur...sach uczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Czym może być napchana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:32 " kursywa" to nazwa kroju czcionki. To dla przypomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czym może być napchana 29.08.06, 12:32 dzięki... ps. pantograf też jest krzywy Odpowiedz Link Zgłoś