gph 27.02.03, 11:42 pieprzona komisja UEFA... a mówiłem - murawa głupcze..! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 To nie plotka!! 27.02.03, 11:50 To prawda. Odwołany do 21. Wcześniej nie ma mowy, nie grają. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph słuchaj radia Krak.. spójrz w tvn 24 27.02.03, 11:54 trudny2002 napisał: > To prawda. Odwołany do 21. Wcześniej nie ma mowy, nie grają. zadzwoń do znajomego dziennikarza... komisja UEFA NIE przyjęła murawy w stanie takim jakim jest.. - myślisz że to dziennikarska kaczka?? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: mecz odwołany! 27.02.03, 11:51 a najgorzej ma pan jakiś tam - co to urlop wziął i w czynie społecznym Cupiałowi murawę czyścił.. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: mecz odwołany! 27.02.03, 11:53 Do czternastej kupa czasu, a o czternastej murawa będzie jak na Wimbledonie... No może trochę wyższa trawa... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph oby.. 27.02.03, 11:58 o 14 pan delegat z UEFA przejdzie po stadionie. do tego czasu słońce wszystko roztopi i zrobi się błoto.. więc już nie będzie za twarda. by the way, w Rzymie murawa do najlepszych też nie należała - a jakoś Włoszczakom nie przeszkadzało.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KURCZ..... Re: mecz odwołany! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 12:16 Kurcze blade!!! Juz mialam warknac na was!!!Ze niby duecik sie znalazl - kurcze - egzotyczny!!! Ale stwierdzilam - dobra cwaniaki - ja was sprawdze...No i -KURCZE BLADE...ze pozwole sobie zaklac, jak w takich sytuacjach damie przystoi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: ten KURCZ to mnie z nagla chwycil.... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 12:17 Odpowiedz Link Zgłoś
gph tak tak.. 27.02.03, 12:21 bo jak wiadomo. ulubioną mą rozrywką jest wypuszczanie gości w maliny.. a na Fridzie w końcu byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Sparawdzasz? 27.02.03, 12:21 Dobra, ja mam fulla króle na asy, a GPH jak wiem też full króle na asy... I nawet wiem że mamy te same trefle. Wygraliśmy, a nie ma nic gorszego jak karciane długi...i to w rodzinie... Ukłony;-) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph może i masz fula - króliki na asy 27.02.03, 12:32 ale ja mam krwawego Azora w rękawie i nie zawaham się go użyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kto to tasował? Kto to tasował.... 27.02.03, 12:39 Zawsze kiedy przychodzi pora, używaj! trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Ej wy tam w chrusniaku... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 12:42 ...a chrust dzisiaj jecie? Co do krola - to wiadomo,ze jest jeden, a imie jego...Elvis...Co do Fridy - to nadal kaszelkiem tumanie i przestraszam, ale jak tylko przejdzie... Co do zwierzyny - to panem stworzenia jest JAMNIK!!!Co do meczu - to kucze blade... Zdrowia zycze... Odpowiedz Link Zgłoś
gph znajomo to brzmi chwilami. 27.02.03, 12:48 ale to złuda. fantom. fatamorgana. na szczęście w obie strony. jak wszystko w tej sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Nie moze byc!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 12:55 Mialzebys Pan zaszczyt byc mi przedstawionym ??? Psychicznego (zdrowia znaczy...) tez zycze... Odpowiedz Link Zgłoś
gph z natury nie jestem chorowity 27.02.03, 13:00 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > Mialzebys Pan zaszczyt byc mi przedstawionym ??? > > Psychicznego (zdrowia znaczy...) tez zycze... ani na ciele ani na umyśle. czego równiez życzę szanownej interlokutorce. złuda, fantom, fatamorgana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Jak sobie takl myślę... IP: *.localdomain 27.02.03, 14:00 ...policje jawne, tajne i ...dwupłciowe...??? A co do gph, to nie że nie chorowity ale zdrów jak koń. I prawda ze był u fryzjera. trudny No, może na dziś już zarósł jak niekoń...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina4 Re: mecz odwołany! 27.02.03, 20:07 Ja tu wietrzę jakąś grę ( ale nie na boisku). Może z cyklu: "przychodzi R. do M." w wersji UEFA. Temperatury ujemne - to co, nie bywają w Europie? Niby tak bardzo się tym nie pasjonuję ale jednak... ciśnienie podskoczyło. r4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: mecz odwołany! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 10:06 z nieoficjalnych acz prawdziwych (do bólu) informacji wynika, że włosi (makaroniarze) zarządali od klubu sportowego TS Wisła następujących warunków: 1. temperatura powietrza - +18C - +22C, 2. temperatura murawy - +16C - +18C, 3 brak jakichkolwiek opadów atmosferycznych i wiatrów, 4. kolor murawy - głęboka zieleń, 5. zawodników Wisły ma być 7, no góra 8. Niespełnienie powyższych warunków uzgodnionych z FIFA i UEFA skutkować będzie walkowerem na korzyść Lazio Odpowiedz Link Zgłoś