Gość: Anatema IP: *.tera.com.pl 28.02.03, 17:01 Pęta sie tu do spółki z Hiszpanem, może ich wspólny pejs łączy. Reasumując frustracie:czy ojciec twój wiedział ,ze ma capa w domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen o rany, naprawdę ??? 28.02.03, 17:03 toż to nawet stuletnie babcie wiedzą, że frustratów jest co najmniej kilkunastu, a zacności wielkiej doktor hiszpan jeden, za to w całości oryginalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor_Hiszpan Re: o rany, naprawdę ??? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.02.03, 17:59 Niech Wam siędarzy drogi Peteenie - ale przyznasz, że łatwo nie mam.Za to sądobre wieści, Kasia (Kasia ) zjechała do Krakowa aże zza ołszn - Atlantik ołszn oczywiście. pzdr DH peteen napisał: > toż to nawet stuletnie babcie wiedzą, że frustratów jest co najmniej > kilkunastu, a zacności wielkiej doktor hiszpan jeden, za to w całości > oryginalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen weźmijcież ją, doktorze, na spotkanie... IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 18:36 spotykamy sie na Kazku jutro od 16... pliz łelkom... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
proveritas Re: Frustrat zdemaskowany! 28.02.03, 17:04 Gość portalu: Anatema napisał(a): > Pęta sie tu do spółki z Hiszpanem, może ich wspólny pejs łączy. > Reasumując frustracie:czy ojciec twój wiedział ,ze ma capa w domu? rzeczywiscie - demaskacja na całego......qrwa tu same psychiki. cię choroba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Frustrat zdemaskowany! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 19:11 Szanowny Dottore!!! Tylko nic mu nie udowadniaj... Nic mu nie pokazuj, prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Frustrat zdemaskowany! 28.02.03, 19:23 no i gdzie ten frustrat? jutro o 16,oo - jabole kupione!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor_Hiszpan Re: Frustrat zdemaskowany! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.02.03, 20:44 Ani mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Frustrat zdemaskowany! 28.02.03, 19:46 Kto mnie wzywa? Komu przeszkadzam? Czy moje pejsy są moze za krótkie? Szalom!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor_Hiszpan Re: Frustrat zdemaskowany! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.02.03, 20:46 A może ( por. sygnaturka)przyjemne z pożytecznym? pzdr DH frustrat napisał: > Kto mnie wzywa? > Komu przeszkadzam? > Czy moje pejsy są moze za krótkie? > Szalom!! Odpowiedz Link Zgłoś
black.night Jeżdziłeś Anatema? Nie pij. nt 01.03.03, 02:41 Gość portalu: Anatema napisał(a): > Pęta sie tu do spółki z Hiszpanem, może ich wspólny pejs łączy. > Reasumując frustracie:czy ojciec twój wiedział ,ze ma capa w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
proveritas ochlejmordy są na bani... 01.03.03, 19:21 dyskusja w tym towarzystwie urąga godności - tu są same pijaki . typowe dla krakowa Odpowiedz Link Zgłoś