Gość: Janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 23:19 przy takim rynku pracy i zarobkach to powinno byc przerazajace przewiduje , ze w niedlugim czasie bedzie wiecej odebranych mieszkan przez bank niz chetnych do kupna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: cala Polska w kredytach 02.09.06, 23:26 Dawno pisałem ,że Polacy żyją na kredyt,a teraz sobie pętle głupcy na szyję sami założą jak nie przyglądną komisji d/s banków .Wiesz ile bierze SKOK za tzw. chwilówkę pożyczysz 1000zeta to z opłatami wyjdzie Ci ok 7000 Tego jak lwy bronią koalicjanci bo Bierecki ma ich na swoim utrzymaniu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: cala Polska w kredytach 02.09.06, 23:30 Zobacz to JAnku!!! www.youtube.com/watch?v=Rsxba2Z5DM4&eurl= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: cala Polska w kredytach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 23:40 w USA sa banki , ktore robia to samo a to sa prywatne banki , wiec PIS nie ma tu nic do rzeczy trzeba samemu uwazac na hieny podobno, nie tak dawno w Polsce bylo to samo z samochodami ludzie brali pozyczke na auta po 100 000zl, w krotkim czasie auta warte juz tylko 40000 tak samo bedzie z mieszkaniami, bo jesli cena za metr 7000zl, to ja sie pytam ile trzeba zarabiac zeby wystarczylo na splate, media, czynsz, auto , zarcie i inne wydatki jak np.swieta, wakacje to trzeba naprawde zarabiac po 10000zl a jak nagle straca prace, ktorej jest gigantycznie mniej niz na Zachodzie , to co bedzie? beda zabierac , banki tylko na to czekaja - wszystko w swoim czasie widzialem w Stanach zdesperowanych ludzi , ktorym wystawiano domy na aukcje , gdy nie zaplacili 3 kolejnych rat Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: cala Polska w kredytach 03.09.06, 00:01 Przecież jest recesja w Stanach,do nas dopiero dojdzie ,tylko ze zdwojoną skalą!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: cala Polska w kredytach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 00:14 tak to prawda domy stanialy o 30%, bo podwyzszono stopy procentowe, ale to dopiero poczatek w dniu 11 IX (zaraz po wybuchu) powiedzialem , no to sie zacznie eee tam , kraczesz - odpowiadali mi , Ameryka to potega , da sobie rade za dolara placili mi w Polsce 4zl skutki takie glebokie, beda odczuwalne za ok.5 lat dwa lata temu jak wyjezdzalem benzyna byla po 1,60$ aktualnie jest po 3,50 wroca czasy , takie jak w 86r. kiedy placilem oprocentowanie za dom 11,9% Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: cala Polska w kredytach 03.09.06, 00:17 Nie dziw sie więc,że Polacy wyjeżdżają.Za pół roku będą strzelać do stoczniowców ponownie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: cala Polska w kredytach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 02:09 wlasnie dzwonilem do ambasady pytajac ile zaplace cla za zabranie rzeczy spowrotem dla obywateli nie ma cla - odpowiedzieli , tylko za transport bo chyba wroce, ale nie z powodu rzadu, mnie bardziej dokucza mentalnisc i sposob zachowywania sie ludzi stracone pokolenia Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: cala Polska w kredytach 03.09.06, 02:12 Dziwię Ci się ,że tu siedzisz.Nic nas dobrego tu nie czeka!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: cala Polska w kredytach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 02:20 mam troche spraw do skonczenia ale tak, wojny nie ma , a ja juz potracilem tyle majatku ja nie nadazam za tymi zlodziejami gdzie oni sie tego tak szybko nauczyli Odpowiedz Link Zgłoś