nelka 18.12.03, 12:44 dla klonow, kapitanow, tych co na morzu i wszystkich forumowiczow ktorych znam,a ktorzy tu jeszcze bywaja ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m* Re: Pozdrowionka z daleka ... IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 18.12.03, 13:20 nelka, a gdzieś Ty? pozdrawiam ze słonecznego miasta :o) m* Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Pozdrowionka z daleka ... 18.12.03, 18:16 Gość portalu: m* napisał(a): > nelka, a gdzieś Ty? > pozdrawiam ze słonecznego miasta :o) > m* kolo Zurychu sluzbowo, tak jeszcze z pol roku :-))) ale na Swieta w Polszcze ofkors. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Pozdrowionka z daleka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 19:02 Dzięki :-) Do której grupy mnie zaliczasz? Sam to znam prawdę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: Pozdrowionka z daleka ... IP: *.vpn.gazeta.pl 24.12.03, 22:55 Naj, naj lepszego Wam z zimnego Biskupina Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Nie wiem fredziu, w której jesteś ... 31.12.03, 19:16 Gość portalu: fred napisał(a): > Dzięki :-) > > Do której grupy mnie zaliczasz? > Sam to znam prawdę... :-) grupie, ale i tak Ciebie pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan Re: Pozdrowionka z daleka ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 10:36 Choc od niedawna jestem kapitanem, ale piechoty tez dziekuje za pozdrowienia i zazdroszcze Ci Toblerone bez cla.;-)).Zyczy wesolych swiat , za pozno ale powodzenia w nowym roku to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Pozdrowionka z daleka ... 26.12.03, 15:29 nell:-)))))))))))))))) Wszytskiego dobrego i dużo zdrowia u mnie spokojnie. Caluje Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)) Re: Pozdrowionka z daleka ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 09:50 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-))) Re: Pozdrowionka z daleka ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 17:13 :-))), 2004,:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Hej, dzięki wszystkim za wpis :-))) 31.12.03, 19:18 i WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM !!!! lecę szykować się na balety ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś