Gość: tomCrac IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 14:32 Rydzon zapytuje, a jego pytania sa tak niezwykle i tak jednoznaczne, ze nawet eksperci zasiadajacy na sali zrywaja boki. Ciekawe jakie stanowisko na niego czeka.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreamlover Re: Smiech na sali 01.03.03, 14:42 A Niemczycki odpowiada tak krótko i jednoznacznie. I te jego miny... O, część dalsza się rozpoczęła ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Smiech na sali IP: *.chello.pl 01.03.03, 16:09 rany widzieliscie tę kretynkę z SLD? Niemczycki stwierdził, że ogranizacja Agory ma charakter pionowy. ta - nie boję sie tak mówić - idiotka wywnioskowała z tego, że korytarze sa pionowe...nie wiem jak to opowoedzieć - trzeba było to widzieć. cała sala lała ze smiechu. SLD sobie w gumki leci wystawiając taką kandydatkę..... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Smiech na sali 01.03.03, 16:17 A jeśli na korytarzach są poustawiane doniczki, albo kosze na śmieci to ma to jakiś wpływ na charakter organizacji? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Smiech na sali IP: *.chello.pl 01.03.03, 16:30 a jak pani posłanka pr/óbowała bałamucić posła Ziobro... a on tak zimny nieprzystepny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Smiech na sali IP: *.chello.pl 01.03.03, 16:53 nic a nic...słuchaj nie wiem czy to widziałeś, ale gwarantuje Ci, że Kafka by niczego lepszego nie wymyslił. Rydzoń, ta głupia cy Ł coś tam i Beger totalna komedia;) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Smiech na sali 01.03.03, 17:01 Gość portalu: Gatsby napisał: Beger totalna komedia;) Za dużo od niej wymagasz. Na początku kadencji miała skończone osiem klas podstawówki, potem ponoć eksternistycznie chciała maturę zdawać, nie wiem z jakim skutkiem. Może w końcu kupiła to świadectwo maturalne na bazarze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Smiech na sali IP: *.crowley.pl 01.03.03, 17:54 Podobno zdała już mature... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartnicki Re: Smiech na sali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.03, 18:20 to jeszcze nic, posłanka Hojarska idzie na studia!!! Odpowiedz Link Zgłoś