numbat 03.03.03, 03:03 " To smutne,ze glupcy sa tacy pewni siebie, a ludzie rozsadni tacy pewni watpliwosci" ( Bertrand Russel) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: Nowotwory macicy ! IP: *.look.ca 03.03.03, 07:10 Czy juz wiesz ile tys. ton amerykanskiego drobiu dotarlo do Polski ? Do polskich portow dotarlo juz 11.000 ton drobiu kurczakow nafaszerowanych silnymi antybiotykami, anabolikami, stereoidami i wszelakim swinstwem dodawanym do pasz by kurczaki szypko przybieraly na wadze. Nie wiadomo jeszcze z ktorego roku pochodzi ow drob poniewaz w lodowkach mogl byc przechowywany nawet kilkadziesiat lat. Najpierw zapoznajcie sie z materialem filmowym jak przetrzymuje sie ow drob( tylko przy swietle jazeniowym) i jak go sie karmi. Tu (w Kanadzie)przymnajmniej pokazano ze kurczakom obrywa sie dzioby poniewaz nafaszerowane stereoidami i syntetyczna pasza sa bardzo agresywne wzajemnie sie zabijajac. A co to ma wspolnego z wami?.. No to jest wlasnie dlugoplanowa polityka rolna pana Kwasniewskiego Milera i calej tej bandy SLD-owskiej ! A co to ma wspolnego z wami ?..Idz do lekarza a tam juz sie dowiesz, co to jest prostata po piecdziesiatce, albo rak piersi i nowotwory macicy. Niewatpliwie to napedza klijentow lekarzon i zakladom pogrzebowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Re: Do oszoloma Elzbiety IP: *.sympatico.ca 03.03.03, 11:02 www.busko.com.pl Dzisiaj napisalam : Przez wszystkie miesiace mojej internetowej " przygody" nie mialam pojecia, co to jest naprawde spam/ Oh, Kochani. !!! Od przedwczoraj wiem, az nadto dobrze . W sobote otrzymalam : Danton 195 emaili Socrates 207+579+170 Razem 1 421 W niedziele nadeszlo George Busz 373 Stevie 691 Razem 1 064 W ciagu dwoch dni 2 485 Wszystkie od wielbicieli z Polski Zbrojnej. Ot, co znaczy, jak zolnierz pokocha !!!!!!!!!!! Elzbieta PS. I Wy piszecie, ze ja spamuje !!!! ????? Are you out of your mind ???? PS. Numbat, czy cos tam. Jestem istotnie oszolomiona prostactwem wielu w Polsce i nie tylko prostactwem. Russel jako Zyd mogl miec watpliwosci. Ja mu sie wcale nie dziwie. Znajac Talmud i odnosniki do gojow, tym bardziej. My Slowianie watpliwosci nie mamy. Nas uczono mowic: TAK - TAK NIE - NIE Odpowiedz Link Zgłoś