kikoo1 07.09.06, 14:37 - o czyli konieczności uniwersalnej edukacji ćwierćinteligentów, żeby stali się chociaż półinteligentami a może nawet trzyczwarte!!!!!!!!!!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tramwajarz7 Re: O potrzebach komplementarnych! 07.09.06, 14:39 to elemnt programu? To koniecznosć, ale używanie zbyt górnego języka potrafi zaćmić sens myśłi, a chyba w tym istota aby do ogarnięcia była treść, nie? Chyba, zę chcesz komplementować na wyrost z tym komplementaryzmem skomplemaentaryzowanym komplemantarnie i kompilacyjnie. tramwajarz kompatybilny z trolejbusomanem Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: O potrzebach komplementarnych! 07.09.06, 14:42 przedstawię wkrótce program takiej komplementarnej, czyli uzupełniającej, edukacji. Może pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: O potrzebach komplementarnych! 07.09.06, 14:45 na miłośc boską koniecznie to zrób, a dopiero potemn chadzajcie w gości... tramwajarz Ale całkiem prywatnie powiem, ze należało uzupełnić braki wpierw, a nie teraz jak już pokazaliście kto wy Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: O potrzebach komplementarnych! 07.09.06, 14:53 tu chodzi o braki wykształciuchów. Ja pozostaję w ciągu tzw.edukacji permanentnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMK edukacja permanentna winna być udziałem IP: *.net.autocom.pl 08.09.06, 00:00 każdego! A tymczasem, gdy spojrzeć choćby na to forum włos się jeży na głowie i to niejeden. Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: O potrzebach komplementarnych! 08.09.06, 00:06 ja to spodnie skracam o trzyczwarte bo są za długie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMK Re: O potrzebach komplementarnych! IP: *.net.autocom.pl 08.09.06, 00:08 to też jest jakiś pomysł na życie codzienne tu i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: O potrzebach komplementarnych! 08.09.06, 00:08 zawsze skaracam. kiedyś szorty skróciłem i ze wstydu do domu na kisiel nie wróciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMK Re: O potrzebach komplementarnych! IP: *.net.autocom.pl 08.09.06, 00:10 rozumiem, przygoda! Żurawinowy kisiel - dobra rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: O potrzebach komplementarnych! 08.09.06, 00:12 jesienia gorący kisiel. z dżemem. mniam. powinny być całodobowe sklepy z kisielem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMK Re: O potrzebach komplementarnych! IP: *.net.autocom.pl 08.09.06, 00:23 z zimnym mlekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMK Re: O potrzebach komplementarnych! IP: *.net.autocom.pl 08.09.06, 00:25 i lekko schłodzony - mniam! (żurawiny prawdziwe!) Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: O potrzebach komplementarnych! 08.09.06, 00:25 tym z puszki!!!! mniaaam Odpowiedz Link Zgłoś