Gość: seven IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 17:59 Lece ogladac!! straszniem chory, ale nie moge tego przegapic!!!!! mialem wizje, ze bedzie 2:1 dla Wisly :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.in Re: Daaalej!!!!!! Wislaaaa!!!!! 05.03.03, 18:52 co ja z nimi mam... co ja z nimi mam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Daaalej!!!!!! Wislaaaa!!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 18:54 jak zwykle stracilem glos i zostalo juz tylko jedno piwo :( ale czuje sie wysmienicie!! WISLAAAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: Daaalej!!!!!! Wislaaaa!!!!! 05.03.03, 18:55 dawaj.... dawaj to.... dawaj .... dawaj tą piłkę k....wa :). zdaje się że będzie wielu rannych po wykopaniu piłki na trybunę :) (wsłuchował się ktoś w tym momencie w tło dźwięków? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: short Re: Daaalej!!!!!! Wislaaaa!!!!! IP: *.chello.pl 05.03.03, 18:57 KRAKOW Z LAZIO!! FORZA LAZIO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Daaalej!!!!!! Wislaaaa!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 18:58 a kysz, apage i co tam jeszcze ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven podsumowujac 1. polowe IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 19:00 noo... niezle sie mozna zestresowac ogladajac TAKI mecz. duzo sytuacji dla Lazio, za duzo:( bramkarz wisly to najwiekszy szczesciarz na boisku - trzy razy pod rzad niebywalym fuksem pilka nie wpadla do naszej bramki. slabiutki zurawski :(( no i szkoda sedziego!! bo byl bardzo po naszej stronie ;)) czekam tylko az szeregi obroncow lazio sie przerzedza po kolejnych faulach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven zalosc:(( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 19:19 przegramy. nie wiem, czy jest jeszcze sens ogladac. bramkarz to glupia faja Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: zalosc:(( 05.03.03, 19:21 Tak bramkarz to słaby element Wisły, ale to już wiadomo było przed meczem. Jeszcze mają szanse, jeszcze mają czas, ale jeżeli Włosi są zmobilizowani na maksa to nic nie pomoże. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: Daaalej!!!!!! Wislaaaa!!!!! IP: *.chello.pl 05.03.03, 21:03 sialalalala... CRACOVIA kochana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Daaalej!!!!!! Wislaaaa!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 23:12 gdyby to grala cracovia tez wszyscy by jej kibicowali, ale dla ciebie zapomnienie o podzialach to za duzy wysilek intelektualny Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Daaalej!!!!!! Wislaaaa!!!!! 06.03.03, 10:02 Gość portalu: seven napisała: > gdyby to grala cracovia tez wszyscy by jej kibicowali, ale > dla ciebie zapomnienie o podzialach to za duzy wysilek intelektualny a własnie ze nie, przykro mi ale nie masz seveniku pojecia o zachowaniach społecznych nie ma zadnego powodu, zeby kibice z reymonta kibicowali Pasom i vice versa w Rzymie kibice Romy nie kibicowali Lazio dwa tygodnie temu, czego zreszta nie omieszkały podkreślić media wiesz co miłego o Pasach usłyszałem od kibiców Wisły kiedykolwiek?? NIC parę lat temu jak Lassota "sprzedał" Ivaco niderlandy (czyli tereny przy kałuzy) i Ivaco zburzyło budynek klubowy jeden zaprzyjaźniony wiślak powiedziął - ciesze się, ze cos sie wreszcie zrobiono z tą budą - ..... - (te kropeczki to mój zdziwiony wzrok) - mam nadzieję ze na wyburzeniu się skończy i nic juz na Cracovii nie powstanie - dodał zycze ci żebys był takim bezkompromisowym kibicem, kiedy wisła spadnie np. do 3 ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Daaalej!!!!!! Wislaaaa!!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 20:13 > wiesz co miłego o Pasach usłyszałem od kibiców Wisły kiedykolwiek?? > NIC bez przesady m.inie! a ja to co? nawet na meczach Cracovii bywam :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Tomku! 07.03.03, 09:34 Ty to nawet szachtarowi donieck kibicujesz nie liczy sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Tomku! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 11:31 m.in napisał: > Ty to nawet szachtarowi donieck kibicujesz tam chyba tez gra jakis Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Tomku! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 16:32 Ja kibicuje krakowskim druzynom i kilku spoza kraju. Natomiast zawsze nie kibicuje Legii, nie moge sie przemoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj:)) Re: Tomku! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 22:35 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Ja kibicuje krakowskim druzynom i kilku spoza kraju. Natomiast zawsze nie kibic > uje Legii, nie moge sie przemoc. lepsza legia niz craxa!! hy hy hy, nie moglem tego nie napisac!!:D :D kiedys kibicowalem legii, ale teraz z uwagi na to, ze jest konkurentem do mistrzostwa, juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Tomku! 10.03.03, 11:33 Gość portalu: mikolaj:)) napisał(a): > lepsza legia niz craxa!! hy hy hy, nie moglem tego nie > napisac!!:D :D no i wyszło szydło z mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
proveritas dalej gul gul gul 08.03.03, 21:14 Gość portalu: seven napisał(a): > Lece ogladac!! straszniem chory, ale nie moge tego > przegapic!!!!! > > mialem wizje, ze bedzie 2:1 dla Wisly :-))))))) nareszcie !!!!!!!!!!!!!! juz myslałem że bedzie kolejny wstyd z boiskiem a tak kochane Lazio pokazało wiśle gdziej jej miejsce. europejska okręgówka!!!!!!!!!!! popierdzielone złamasy....i tak cały gród kraka zdycha hehe Odpowiedz Link Zgłoś