thorgallpl I dobrze. 13.09.06, 17:03 Po co platformers jeden pieczywo miesza do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2MO kaczory w promocji IP: *.veranet.pl 13.09.06, 17:10 Żałosne są te dyskusje o Kaczyńskich,nigdzie nie mogę doszukać się ich dorobku dorobku naukowego a jeden i drugi mają doktoraty a prezydent jest podobno profesorem - jakim i czego i za jaki dorobek naukowy ? . Jaki to naukowiec mieni się profesorem nie znając żadnego języka obcego - nie dziwią fakty że unika międzynarowych spotkań towarzyskich bo przecież rozmowa na migi nie przystoi Panu profesorowi prezydentowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Profesor? 13.09.06, 17:14 Ta sprawa była wyjaśniana w czasie kampanii wyborczej. L.Kaczyński jest takim samym profesorem jak nauczyciel LO. Mógł używać tego tytułu wyłącznie w murach swojej uczelni OKSW. Poza nią jest zwykłym doktorem. Choć to i tak sporo, sądząc po ogładzie towarzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Wczoraj na basenie p.poz widzilem..... 13.09.06, 17:11 ..... kopulacje dwu kadzczek krzyzoweg. Skandal! Wystrzelac ptaszyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant O dwóch takich, co planowali złodziejstwo IP: *.pools.arcor-ip.net 13.09.06, 17:11 Dajcie koncesje tylko Rydzykowi na TV,Radio,Prasę. A jeszcze szybciej młodzi Polacy opuszczą kraj. Wszechpolaków dajcie do najważniejszych ministerstw to wyjedzie też wielu emerytów i rencistów. A Samoobronę i Zawiszę do kierowania bankami to i dzieci zaczną z Polski uciekać. Zostanie tylko MOHEROWO-POL. Moje kondolencje dla wyborców. Ale żeście sobie wybrali królów!!! Stańczyk umarłby ze śmiechu. O dwóch takich, co zaplanowali być złodziejami: www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=1986&a=2 www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=1986 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrekzet Re: O dwóch takich, co planowali złodziejstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:14 i to sę nie zmieni, dopóki pozostały tu moher nie zobaczy na odcinku renty oszałamiającej kwoty 50 zł, bo nie będzie miał na nich kto pracować. Ale wtedy, stare dewoty i faszyści, będzie dla was już za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrekzet Premier i prezydent są w służbie narodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:12 Naród jest ich pracodawcą i płatnikiem.I naród może mówić na ich temat, co mu się żywnie podoba. A jeżeli im się nie podoba, to się mogą schować do mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
meller.pl Gdzie można kupić takie chlebki! 13.09.06, 17:16 Bardzo chętnie będę je rozdawał. Świetny pomysł. A to PiS należy ukarać za samo istnienie! A co tym panom już nie można prawdy powiedzieć? Rozdawajmy chlebki i kattofle i zobaczymy co nam zrobią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gdzie można kupić takie chlebki! IP: *.tpnet.pl 13.09.06, 17:36 jak będziesz rozdawał, to cię pisuary zgnoją, jak tego z Legnicy. Od rozdawania jest rząd. Wraca czysty bolszewizm, a homosovieticusy dalej na tą pisowską bolszewię głosują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Obraza boska IP: *.kalisz.mm.pl 13.09.06, 17:21 Przecież nie mozna tak szydzić z dwóch głów państwa naraz. Opamiętaj sie narodzie bo cie spotka kara za takie wybryki przeciw demokratycznie wybranej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Koniecznie do prokuratora!! Czy Kraków gorszy od 13.09.06, 17:29 Warszawy? My bezdomnego, Wy piekarza! A co! Niech zna .... mores! Cytat: "Taka prezentacja nie przypadła do gustu Zbysławowi Owczarskiemu, wicemarszałkowi Małopolski z PiS. W najbliższy piątek zamierza zgłosić sprawę wypieków w kształcie kaczorów pod obrady zarządu województwa" Pozostaję wzstrząśnięta (nie mieszana). Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b chlebowe kaczki 13.09.06, 17:29 Chleb w kształcie kaczora? - od biedy może być. Dobrze, że facet nie jest cukiernikiem i nie robi ciastek w kształcie kaczki. Rurki z kremem do ust bym nie wziął. Odpowiedz Link Zgłoś
nieistotne Strach się bać .Ludzie opamiętajcie się ! 13.09.06, 17:33 Ciekawe co mi zrobią ...publicznie się przyznaję !! Jestem w posiadaniu żółtej gumowej kaczuszki:D:D:!!! Paranoja -niedługo zostanie zakazane jedzenie drobiu(kaczego) . Przypominam fanatykom PIS ,że lider PO ma na imię Donald - więc skojażenie jest proste. Czy należy zakazać emitowania bajki "Kaczor Donald"? Nasze państwo wkracza w erę cenzury... a gdzie demokratyczna wolność słowa? Gdzie konstytucja?? Jestem apolityczny- nie kibicuję żadnej partii - więc proszę nie uznawać mojego postu za polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmm Kaczuszki IP: *.ghnet.pl 13.09.06, 17:41 Ukarać wszystkie pielegniarki ze wszystkich szpitali że dają kaczki pod d... Toż to dopiero jest zbeszczeszczenie świetego wizerunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna karenina nareszcie IV RP IP: *.realestate.net.pl 13.09.06, 17:50 nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Drżyjcie producenci dmuchanych zabawek-kaczorów !! Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: nareszcie IV RP 14.09.06, 14:04 IV RP bedzie dopiero jak taki piekarz dostanie 3 lata bez zawiasow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty PiS: ukarać piekarza za chlebowe kaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:03 xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuper Re: PiS: ukarać piekarza za chlebowe kaczki IP: *.itpp.pl 13.09.06, 18:19 Zbrodnia to nieslychana. Z kaczora zrobic balwana. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 co mam zrobić ? 13.09.06, 18:10 mam bajki o kaczkach, które znosiły złote jaja czy mam je już spalić czy odczekać do czasu, kiedy będziemy palić wszystkie książki ? Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalb Re: PO atakuje z kazdej pozycji. Pluc, pluc, a za 13.09.06, 18:21 po szeklu, ale my ten sposob dzialnia przejelismy od Twojej ukochanej jedynej majacej monopol na prawde partii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor dwie kaczki z jednej paczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:22 cóż można dodać, już chyba tak będzie do końca z tym brakiem poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharek Nasz kochany kraj schodzi na.. kaczki dziwaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:22 Niedługo słowo kaczka będzie na indeksie; zakazane będzie także: hodowla,polowanie na i broń Boże spożywanie kaczek. Kaczor Donald zostanie zdjęty z afisza i - podobnie jak "Kacza zupa" braci Marx - będzie krążył w tzw. drugim obiegu. Btw Kacza zupa, to "komedia absurdu (która, dop. aut.) jest pastiszem dyktatury i władzy z przekupstwa, przedstawiającym ironiczne i często nonsensowne zachowania ludzi i wpływu władzy na ich zachowania. Historia tonącego w długach małego państwa - Freedonii, które by wydostać się z ruiny zaciąga pożyczkę u Rufusa Firefly, wzamian za jego dojście do prezydentury. Niestety władza szybko uderza do głowy i Rufus szybko staje się pazerny na władzę jednoosobową (dyktatorską)." (za: Wikipedia) Odpowiedz Link Zgłoś
workpipeline Ale nie na Donalda Tuska, a co do afisza-racja 13.09.06, 18:39 niedlugo zdejma Donalda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol krakowskie kaczki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:23 Hej warszawskie PiSuary! Odwalcie się od kaczek. To są nasze, krakowskie! Wy macie swoje, warszawskie! Odpowiedz Link Zgłoś
sexowna PiS: ukarać piekarza za chlebowe kaczki 13.09.06, 18:30 Kaczki/chlebki super, czy PiS naprawdę nie ma się czym zajmować hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala My chcemy kaczek za prosz 13.09.06, 18:36 Więcej i tak nie są warte. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald T. I takich głupich potrzebujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:37 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Przypomnijmy sobie jak Kaczyński palił kukłe 13.09.06, 18:39 Przypomnijmy sobie jak Kaczyński palił kukłe Wałęsy. Ciekawy kontrast - tu chlebek w kształcie ptaka i wielka afera - wtedy palenie kukły urzędującego prezydenta RP. I wszystko OK ???? Widać bracia Kaczyńscy i ich operetkowa partia PiS posługują sie podwójną moralnością. Fałszywe ścierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
workpipeline A teraz pali sie wizerunek sam,to boli-oj bidnePOo 13.09.06, 18:42 na zlego konia Donald postawil i teraz wrzeszczy, a GW tez na zlego postawilo, oj zamowionka rzadowe sie koncza Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: A teraz pali sie wizerunek sam,to boli-oj bid 13.09.06, 18:46 workpipeline - typowy pisowski ćwok - pisze bełkotliwie i nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda za takie swietokradztwo PISdzielce powinni 13.09.06, 18:41 obciac piekarzowi wredne rece. A tak na powaznie - niedlugo stalinowski kult jednostki to bedzie male piwo w porownaniu z wymuszonym kultem kaczorow - zgroza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
workpipeline I wy w to wierzycie, o naiwnosci 13.09.06, 18:44 GW napisze, zdjecie zrobi i juz.A sprawdzcie jak to naprawde bylo! Odpowiedz Link Zgłoś